EmEn9,
Kontrakcije stalno, menstrualna bol, mali se miče, popodne bude baš bolno.
I ja cijelu trudnoću bila 5 puta na wc a sad najmanje jednom svaki dan.
Jedino što nalazim zadnjih dana više mokrog na ulošku ali žute je boje pa mislim da je mjehur, imaš ti to?
Palo
Mi napamet da nije plodna voda ali ona je prozirna valjda.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Dobro jutro svima!
Mom_of_4 i Blossom 💗💗 tu sam ! Krafne još nisu došle na red! Ništa ne stižem🤦🏻♀️
.
Jučer je bio koma dan. Bebica spavala cijelu noć, a pametna mama oplela po netflexu kao da sam trudna, na porodiljnom i kao da nemam nikakve obaveze. Znači manje od 2 sata spavanja, a patronažna dolazi. Napokon sam malo odspavala od 3 -6 navečer.
.
Elly, predivno ispričano, i meni su, kao i Riti prošli trnci kroz tijelo.🤗
.
Mom_of_4 i AnaAn, lijek za naš "visok tlak" je bebica. Čim se bebe rode, i tlak postane normalan od puste sreće💗💗. Dok sam gledala malenu, nisam ni registrovala šta mi sve mjere ili kakve sve cijevi izlaze iz mene😄
.
Lussi...drago mi je da nas nisi napustila.🌼.
.
Lonmi ako čitaš 🌷❤
.
Ružice, to za mokraću, ja sam non stop pred kraj gubila kontrolu sa mjehurom, a da to nisam ni osjetila. Ali, znat ćeš po boji i mirisu da je to mokraća. Moja plodna voda nije imala boju , niti miris.
.
Dojenje - nisam znala do sada da se bradavice mogu rastegnuti kao guma za žvakanje. 🤔
NevaEva,kad citam za ove uranjene porode i mene frka😅 Trenutno mi kupaonu rade i nemam gdje ni na wc a kamoli tek da beba dodje😂 Neee bi ja jos nikako😅 Treba kad majstori odu sve to spremit,pocistit,sebe pripremit,glavu pripremit. Bas me zanima hoce li malac biti poslusan i pricekati mamu da bude spremna😂
EmEn ja sam skoro čitavu trudnoću imala usporenu probavu, zadnjih tjedan dana doslovno poslije svakog obroka moram na wc.
Danas sam prvi put malo bolje proučavala trbuh u ogledalu i pipala si sastrane prepone i područje oko gospođe i šokirala se koliko je to sve natečeno, spušteno, osjetim neke dijelove koji tu inače ne pripadaju 🤣 prečudno. Na trenutke me ulovi strah a ne trenutke si pomislim, ma ajde više da i to odradim pa gotovo. Bolit će, derat ću se, poželit da umrem 🤣 ali nakon toga ću spavat na trbuhu, moći trčat za curkom, dizat što želim i kad želim i uživati. Zapravo sve je to nebitno nego samo jedva čekam da se rješim toga, da me prođe ta neizvjesnost i strah.
Ja zadnjih par dana osjecam da su pokreti zesci. Bas me zna zaboljeti,posebno u podrucju zdjelice. Jos uvijek ne mogu skuziti da nije mozda do toga da se okrenuo,nadam se da nije.
Teze mi se namjestiti na kaucu,odgovara mi jedino klasicno sjedenje na stolici(ne predugo naravno) i hodanje,ili lezanje. Svi polupolozaji su mi grooozni
EmEn9,
Jedino što nalazim zadnjih dana više mokrog na ulošku ali žute je boje pa mislim da je mjehur, imaš ti to?
Palo
Meni se to dogodi kad pijem čaj, sokove, razređeni sirup, kava.. Kad pijem vodu i čaj brusnice onda je prozirno... Moja kuma je davno u trudnoci popila sok od cikle, odjednom vristi u kupaoni, kaze krvarim, nije joj palo na pamet da je boja cikle... A doktorica 😂😂😂😂
Elly,cestitke od srca,prekrasna prica. Najezila sam se kad sam citala i naravno da su suzice u oku🥲
Mareikate, tako je, to je stav! 💪💪😊
Ružice, ako se bebica već spustila, onda je moguće da ti bježi mokraća.
EmEn9, čini mi se da ćeš i ti polako čim si svako malo na velikoj nuždi ovih dana. 😁
Mene moja curka opet udara, živahna je sve u 16. Molim Boga da ne dovezu sad CTG jer opet neće biti dobar. A ja bi ipak još malo doma u komadu bila. 😁
Evo ja se sunčam, koja usluga čovječe, di toga ima? 🤣🤣
https://ibb.co/jkhYg5S
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Vidim ima nas spremnih 😂😂😂 ekipa koja sad radja je smirena, mi cemo bit do zadnjeg "a danas bas nebi, sutra mozda" 😂
Ja sam si bas radila neke odjevne kombinacije za malog. Speglala sam sve do kraja sad.
Evo jedne kombinacije: https://ibb.co/r0QyCtB
Nasla sam zenu koja ce mi dolazit peglat i ribat stan dok se malo ne ufuramo u tempo da rasteretim muza i sebe, on ce radit od doma i bebica.. ne znam tko bi jos i cistio a jezimo se na nered, prasinu i prljavo jedan i drugi. To je to za danas. Peglanje i pronalazak drage zenice koja ce mi pomoc kad su nam mame daleko kilometrima i daleko od penzije 😅
.
Vise mi se neda bit trudna 😆 ja bi sad malog. Nebi se bunila da dodje prije termina (9.4.) ali mi se cini da se njemu ne zuri.
EmEn9,
Palo
E bas sam to pitala gin u pon da mi je ful pojačan vodeni neki iscjedak isto kao sto si ti opisala i rekla je da to skroz normalno. Tako da ne brini. Meni stalno uložak mokar kao da curi plodna voda jer ali nije plodna voda tako da to su nam čari ovih zadnjih tjedana 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji