Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    01. Ožujak 2021. 20:31

danica85

Lonmi

Danice tako ti ni ja ne volim vaginalete iz istih razloga! Operemo mi ruke i sve to ali nikad ne znas di sta moze uci. Pogotovo dok se jos mucim s njom.
    Grozno.

Jesi ti završila sa svojom terapijom ili imaš još?
    Jako je zafrknuto bilo šta dolje stavljati pogotovo što smo tako osjetljive u trudnoći, a svašta nas voli napasti.

Imam jos jednu, sutra ju stavljam i to je to za sad. 
    Ma da slazem se, i jos si gratis napravimo i iritaciju i sve od suhoce ako je prisutna, bas to ne volim. I onaj osjecaj dok to na silu naguram. U noc spavam s rucnikom izmedu nogu jer ne volim uloske i tak, koma. Ti skroz stavljas utrice? Hoces i do kraja morati? Ja cu do kraja piti Dupahstone. 

• EmEn9
    01. Ožujak 2021. 20:31

Evo mene cure nakon pregleda. Znači išla sam uznemirena na pregled a došla sam doma još više uznemirena. Jedva čekam da zaspem i dođe sutra, novi dan. Znači bebač je na ctg opet spavao a doma lupa i toliko je nemiran da sam i ja vec s tom njegovom aktivnošću uznemirena, uglavnom 50 min sam bila na ctg jedva se pomaknuo. Zatim odem na pregled i kaže sve je ok ima oko 4kg velika je beba sve u redu, dole kaže zatvorena  si skroz ali ono kaze bas zacementirana ali kaze ona opet ne mora nista znacit moze te veceras ulovit a moze za tjedan dana tako da čekamo i dalje. Onda kaze ove sve kontrakcije su pripravni lazni trudovi sto sam i sama znala i kaze da to sto je on ful aktivan da je to ok da su to babske price da se bebe smire pred porod, da ja njega moram osjetit do kraja stalno najmanje 3 puta dnevno 10 puta i to je to. I za kraj kaže ona meni sve je ok ALI pupčana mu se omotala jedan puta oko vrata i kaze to strasno zvuči da je oko vrata ali u biti svejedno je dali je omotana oko ruke ili noge ili vrata isto je i kaze na to dok je u trbuhu i dok nema trudova sve ok ali zelim ti samo skrenut pozornost da ne cekas trudove na 4-5 min kad krenu oni pravi nego kad bude 5 pravih trudova na razmak od 10 minuta da krenem u bolnicu da bebini otkucaji srca budu pod kontrolom zbog te pupcane vrpce jer kad je trud pupcana se stisce i onda bolje da je pod kontrolom. I kaze nemoj se brinut nemora znacit da ce bit problem nego samo da znas kao da moze biti malo duzi porod zbog toga a i kaze moze zavrsit carskim zbog bebinih otkucaja ali to je rijetko kao bitno da je pod kontrolom kad su trudovi. I reko jesi me utjesila samo sam dosla doma jos vise uznemirena. Uglavnom od sad kad krenu lazne kontrakcije odmah ću ustat da prestanu necu nastavit lezat ko do sad i mislim da cu poludit kad krenu ti pravi trudovi od straha tj panike dal ce bit sve ok. Ali moram mislit pozitivno i naravno da ce bit sve u redu. 🤗🤗 

Lonmi
    01. Ožujak 2021. 20:36

NevaEva ajde super da su te detaljno pregledali, ja jedva cekam da me ova moja posalje u trudnicku, bas je bila zadnji put neka zena u 35 tt u cekaoni i komentirala hoce li mi vise ta zena pisati uputnicu za bolnicu il cu roditi tu kod nje 😂
    AnaAn nece tvojoj bebi ta e. coli nista! Isplaci se da ti bude lakse i cim sutra popricas s doktorom bit ce ti puno lakse. Samo polako draga, nemoj se uzrujavati, znam da je tesko i ja se cesto uzrujam, ali tamo si i pod nadzorom i bit ce bebo super 😊

01. Ožujak 2021. 20:37

EmEn9

Evo mene cure nakon pregleda. Znači išla sam uznemirena na pregled a došla sam doma još više uznemirena. Jedva čekam da zaspem i dođe sutra, novi dan. Znači bebač je na ctg opet spavao a doma lupa i toliko je nemiran da sam i ja vec s tom njegovom aktivnošću uznemirena, uglavnom 50 min sam bila na ctg jedva se pomaknuo. Zatim odem na pregled i kaže sve je ok ima oko 4kg velika je beba sve u redu, dole kaže zatvorena si skroz ali ono kaze bas zacementirana ali kaze ona opet ne mora nista znacit moze te veceras ulovit a moze za tjedan dana tako da čekamo i dalje. Onda kaze ove sve kontrakcije su pripravni lazni trudovi sto sam i sama znala i kaze da to sto je on ful aktivan da je to ok da su to babske price da se bebe smire pred porod, da ja njega moram osjetit do kraja stalno najmanje 3 puta dnevno 10 puta i to je to. I za kraj kaže ona meni sve je ok ALI pupčana mu se omotala jedan puta oko vrata i kaze to strasno zvuči da je oko vrata ali u biti svejedno je dali je omotana oko ruke ili noge ili vrata isto je i kaze na to dok je u trbuhu i dok nema trudova sve ok ali zelim ti samo skrenut pozornost da ne cekas trudove na 4-5 min kad krenu oni pravi nego kad bude 5 pravih trudova na razmak od 10 minuta da krenem u bolnicu da bebini otkucaji srca budu pod kontrolom zbog te pupcane vrpce jer kad je trud pupcana se stisce i onda bolje da je pod kontrolom. I kaze nemoj se brinut nemora znacit da ce bit problem nego samo da znas kao da moze biti malo duzi porod zbog toga a i kaze moze zavrsit carskim zbog bebinih otkucaja ali to je rijetko kao bitno da je pod kontrolom kad su trudovi. I reko jesi me utjesila samo sam dosla doma jos vise uznemirena. Uglavnom od sad kad krenu lazne kontrakcije odmah ću ustat da prestanu necu nastavit lezat ko do sad i mislim da cu poludit kad krenu ti pravi trudovi od straha tj panike dal ce bit sve ok. Ali moram mislit pozitivno i naravno da ce bit sve u redu. 🤗🤗

Tak isto su i meni rekli ali se odmotao. Ja sam planirala kao moje frendice i nasa Ines u bolnicu dok je razmak 4 min i manji da to sve prezivim doma. Ali ne.. dok je beba omotana moras s prvin trudovima u bolnicu. Ono sto je dobro je da se odmotao al bude se i opet zavuzlao jer je jako aktivan kao i tvoj. Dok je omotana beba a velika nema cekanja. Istu stvar su i meni rekli. Jbg, to mi mijenja plan poroda u glavi i vjerujem i tebi ali prilagodit cemo se. Ak treba rezat, rezat ce nas. Sve ce bit ok :*

• ružica
    01. Ožujak 2021. 20:37

EmEn9, sve će biti u redu ne brini.❤️

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Elly94
    01. Ožujak 2021. 20:43

Cure moje ja odspavala, i probudila se krvava.. Picim sad na merkur... Srce mi je stalo.. Molim vas drzite fige da je sve u redu. Srce ce mi iskocit

• EmEn9
    01. Ožujak 2021. 20:46

NevaEva a znam da nije meni toliko sad bed ni za taj carski premda bi voljela prirodno ali u glavi mi je samo da on bude dobro nego isto i oni komentari kad dođeš u bolnicu s trudovima ono sto si dosao kad je na 10 min razmak kao prerano to moze i stat a gin mi rekla da idem. 
    .
    Ružice nadam se da hoće, hvala ti. 😉

danica85
    01. Ožujak 2021. 20:47

Lonmi, blago tebi, izdržat ćeš još tu jednu i super! 
    Da, vjerojatno ću morati do kraja stavljati, čitala sam po forumima od 36 tj smanjuju dozu jer se ne smije odjednom prestati nego postupno. Valjda ću onda i ja tako. Uf, treba to sve preživjeti i dočekati! 

danica85
    01. Ožujak 2021. 20:49

Elly94

Cure moje ja odspavala, i probudila se krvava.. Picim sad na merkur… Srce mi je stalo.. Molim vas drzite fige da je sve u redu. Srce ce mi iskocit

Sretno 🤞🤞🤞

Lonmi
    01. Ožujak 2021. 20:53

Elly94

Cure moje ja odspavala, i probudila se krvava.. Picim sad na merkur… Srce mi je stalo.. Molim vas drzite fige da je sve u redu. Srce ce mi iskocit

Bit ce sve dobro 🙏❤️
    Javi se cim mozes. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.