Ja sam u totalnoj depri😢🥺😭😩 Znaci, kao da mi se svijet srusio kad sam vidjela nalaz… Ne mogu docekati vizitu ili sutra doktora svoga, nikako. Mucno mi je, krv mi je curila iz nosa od panike. Jednostavno, ne znam cure, sve je bilo super do zadnjih mjesec dana i od tada 😰😨
Previse me strah, strah me da beba ne dode ranije, strah me da sad ta E.Coli ne napravi sranja, da se beba ne zarazi prilikom poroda… Ne mogu vam opisati moj strah. Bojim se🥺 Bojim se za svoje dijete, ne za sebe, vec za njega…
Draga AnaAn bas mi je zao sto to se sad svega nakupilo...isplaci se da se olaksas i onda si poslozi u glavi jer bebi treba mama mirne glave
Sve terapije si dobila da beba bude sigurna i ojaca, trudova nemas, cerviks miruje, a to sto su sad nasli E. Coli super je sto je nije bilo, znaci frisko je, dobit ces terapiju i za to i bit ce sve dobro i bebica i ti
Draga MissGraz, hvala tebi na svemu. Zelimo srecu tebi i tvojoj obitelji i nadamo se da ces se ponekad uspjeti javiti. 🥰🥰
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
AnaAn, ja nemam iskustva s tom bestijom.. Voljela bih da mogu pomoci.. Samo mogu reci da se probas umiriti jer vise ovako stetis bebici, a znam da to ne zelis
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Momof4 dvije torte...bravo, ja od badnjaka ne pecem vise od jednog kolaca no way...tad su mi noge naotekle da par dana nisu splasnule...uzivaj sutra
MissGraz drago mi je da si se javila, sve najbolje ti zelim i uzivajte u svom smotuljku srece
Sjetila sam se Ninnach, ste stigli doma, kako je braco reagirao? Ne znam si vec pisala pa sam mozda propustila
Danice tako ti ni ja ne volim vaginalete iz istih razloga! Operemo mi ruke i sve to ali nikad ne znas di sta moze uci. Pogotovo dok se jos mucim s njom.
Grozno.
Pupetta 😘
Inače, htjela sam staviti lijepe kratke čizmice i nisam ih mogla navuć! Nikako! Koliko god mi kćer i muž pomagali, to stopalo nije ušlo! Inače ne primjećujem da je oteklo.
Jel moguće da mi je stopalo jednostavno naraslo?
Meni isto od obuce mogu samo jedne cizme i jedne patike koje su mi ranije bile velike. Ne primjecujem neku veliku promjenu ni oticanje, nadam se da ce se vratit na staro poslije poroda, imam bas puno obuce 😔
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
AnaAn procitaj si ovaj osvrt ginekologa na e.coli u trudnoci....
http://ordinacija.vecernji.hr/halo-doktore/pitanja/utjece-li-eschrichia-coli-e-coli-na-plod-u-trudnoci/
Izmedju ostalog pise:
"Bakterija Eschrichia coli – (uobičajeno se koristi skraćenica E. coli) kao što joj i samo ime kaže je bakterija koja živi u debelom crijevu svih ljudi, a može biti prisutna i u rodnici zdravih, spolno aktivnih žena. Ni u debelom crijevu, niti u rodnici neće uzrokovati nikakvih poteškoća i ondje njezino prisustvo ne treba liječiti. Ta bakterija je najčešći uzročnik urinarnih infekcija. Dakle, patogenost uglavnom pokazuje kada dospije i u većoj se količini namnoži u mokraćnom mjehuru." a ti si rekla da je nemas u urinu nego u rodnici.
Smiri se, sve ce biti ok, bitno da je ustanovljeno i sve ces izlijeciti ❤️
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Danice tako ti ni ja ne volim vaginalete iz istih razloga! Operemo mi ruke i sve to ali nikad ne znas di sta moze uci. Pogotovo dok se jos mucim s njom.
Grozno.
Jesi ti završila sa svojom terapijom ili imaš još?
Jako je zafrknuto bilo šta dolje stavljati pogotovo što smo tako osjetljive u trudnoći, a svašta nas voli napasti.
MissGraz svaka ti cast na ohrabrenju, razumijevanju i ovoj pozitivi unatoc losem iskustvu.
Svaka cast sta si se fokusirala na ono dobro, a sve lose neka ostane iza vas.
Meni se isto cini da je to dojenje puno veca "nauka" od samog poroda (koliko god on tezak bio) i izazov koji treba savladati uz dosta truda i rada.
Drago mi je da si naletila na tu sestru, dobru dusu koja ti je pomogla, to tako puno znaci, pogotovo kada ti je to sve novo i prolazis kroz sve prvi put.
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
MissGraz saljem ti zagrljaje i tebi i mrvici 😘😘😘
.
AnaAn lavice moja, ti to mozes. Sad ti je kriza al ti to budes rijesila cim sa sobom u glavi rijesis. Dok klones mazi malog, sretne smo sto smo zatrudnile i nosimo nase male srecice ispod srca, gospodja coli ce dobit nogom u dupe i to ce se rijesit. Nisi jos ored porod, rijesit ce se to do tad.
.
Lonmi obican bris su mi redili, stave taj spekulum sto si me ti naucila da se tako zove ;) i uzmu bris. Cervikalni ili bris usca grlica maternice, same shit, nikakve probleme nisam imala. Dakle meni su u TA uzeli urin, mjerili tlak, tezinu, spojili me na ctg, vaginalni pregled+povijest trudnoce i nakom toga uzv. Btw gledala sam nalaz od ctga, imam 2 crte, na donjoj se penje do 20. Onda sam valjda imala trudove do 20. To se ne osjeti uopce.
Sortiraj odgovore
Najstariji