Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pupetta
    01. Ožujak 2021. 15:21

Jagodice & Lonmi drago mi je sto su pregledi super prosli 
    Ines izgledas odlicno i drago mi je da se dobro snalazis s Neom i da vas baka ne zafrkava 
    Sve ostale bas ste me namamile kavicom, dode mi da i ja odem na jednu brzinsku barem, al me uhvatio neki umor 

Baby P 03/21 💙

Lonmi
    01. Ožujak 2021. 15:30

Jagodice cestitam na urednom pregledu 🥰
    Bubice ne znam da li sam mozda jucer zaboravila da ti cestitam. Sve najbolje od srca i zelim da ti brak bude super! Prelijepi ste par 😊 sad jos malo i bebica je u rukama, super 🥰

Cure moje ja sam se toliko najela da mi je zlo 🤮

bebolinka
    01. Ožujak 2021. 15:30

Nikac u centru sam, kod kina Valli gore 😁

Rita88
    01. Ožujak 2021. 15:44

Bebolinka da jako mi fali spavanje na trbuhu, i da zabacim nogu preko jorgana/popluna i ruke stavim ispod jastuka pa mi ujutro sve utrne al nema veze,ovako me ramena bole vec uzas
    Jagodice moja je u 2 tjedna natukla 600 grama a nemam secer , a muz i ja smo 175 visoki , curka nam voli papat , nadam se da ce se tako i sise primit kad se rodi 🤭

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• thera
    01. Ožujak 2021. 15:59

Hej drage moje,evo i mene malo😊
    Bubice,cestitam na vjencanju🥰 Prekrasni ste bez obzira na maske.
    Lomni i Jagodice,cestitam na urednim pregledima. Bas mi je drago da je sve ok proslo.
    Ines,svaka cast na liniji. Jos koji tjedan i kak da ni rodila nisi🥰
    Petra,slicica ti je super,bas si komad🥰 I ne treba ti muz da te slika,kao da je🤗
    Ja vas citam ali sam u guzvi jer nam sutra krecu radovi u kupaoni. Pa sad perem robu i spremam jer pitanje kad cu opet moci. Nadam se samo da ce to zavrsiti u roku i da necu ja biti brza od njih🙈
    Zadnjih par noci sanjam da dojim dijete,pa da krvarim. Nekako mi se cini da panika krece😂 Jucer sam prvi puta osjetila bas nelagodu kad me lupao. Jos ovo sa rucicama/nozicama ok,ali dolje gdje bi trebao biti smjesten glavom sam osjetila ko neko grebanje. Ne mogu skuzit sta je to moglo biti. Ja se samo nadam da se nece vise okretati i da nije do toga. Prehlda malo bolje,sad samo imam slajma u grlu jer mi se sve spustilo iz sinusa. Ko stara baba sam😂
    Bebolino,ja sam rekla da ces popit kavu i u bolnicu😂 Nadam se da si barem prvi dio obavila u miru🤗

• thera
    01. Ožujak 2021. 16:00

Spavanje na trbuhu-jeeeedva cekam. Jos onako prebacene noge,ma zivim za taj dan kad cu to moci😊

01. Ožujak 2021. 16:12

ružica

Ridja,
    Tvoj bebolino ne misli van još?
    Imaš kakve smetnje, naznake?

Izgleda da ne planira još😂
    Bome se ni ne otvaram niti ocitava ctg išta od trudova, tako da eto, ponedeljak, za najdraži dan u godini(8mart🧡✊🌷) opet u trudničku naručena, a 9og. mi je termin 😂.
    Rekli su mi da ako osjetim bolove iz leđa prema trbuhu, torbu i da dolazim. 
    Sto se tice smetnji ili naznaka, pa dva dana me bole leđa onako nisko, križa baš, ali ne ala menstrualna bol, nego više razmontirana sam bol 🤷🏼‍♀️
    Sada me već malo i psiha udara, svaki grc, sijevanje, mokre gacice, sve mi je panika jel se nesto desava, dosta sam na iglama 😅

Rita88
    01. Ožujak 2021. 16:21

Znate sto je meni koma, sto se po noci bas preznojavam, ne znam jel vi imate takve probleme? Pidjama mi bude dolje mokra i gace i onda se uvijek bojim da mi je to mozda plodna voda a ja da ne kuzim, izmedju cica da ne pricam, voda voda! Ne znam jesu to sad pred kraj hormoni krenuli ludovat al bas mi ide na zivce to preznojavanje , onda pipam plahtu da nije slucajno mokra da mogu razlikovat znoj od plodne vode 🙈 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

pupetta
    01. Ožujak 2021. 16:27

Rita88

Znate sto je meni koma, sto se po noci bas preznojavam, ne znam jel vi imate takve probleme? Pidjama mi bude dolje mokra i gace i onda se uvijek bojim da mi je to mozda plodna voda a ja da ne kuzim, izmedju cica da ne pricam, voda voda! Ne znam jesu to sad pred kraj hormoni krenuli ludovat al bas mi ide na zivce to preznojavanje , onda pipam plahtu da nije slucajno mokra da mogu razlikovat znoj od plodne vode 🙈

Ovo kao sam ja napisala. Znaci zadnjih mozda tjedan dana unatrag iiista situacija. Nije bas svaku noc, ali generalno da. Mislim da su to hormoni podivljali 
    Ja sam neku vecer usred noci isla piskiti i tako je jako mlaz krenuo iz mene da sam se zapitala da nije plodna voda. Toliko o svemu 

Baby P 03/21 💙

Rita88
    01. Ožujak 2021. 16:38

pupetta

Rita88

Ovo kao sam ja napisala. Znaci zadnjih mozda tjedan dana unatrag iiista situacija. Nije bas svaku noc, ali generalno da. Mislim da su to hormoni podivljali
    Ja sam neku vecer usred noci isla piskiti i tako je jako mlaz krenuo iz mene da sam se zapitala da nije plodna voda. Toliko o svemu

Znaci nisam luda 😂 ja i ti smo jedan dan razlike samo 🤗 kak se osjecas ovako, mene nekad cope po noci oni pripremni trudovi al nije svaku noc, nadam se da cemo izdrzat jos 2 u 1

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.