Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Ožujak 2021. 14:13

Lonmi

Evo i mene, zatvorena, sve super, cervix i to ovaj put nije ni mjeril 😊. Dok je tak kak je sad onda je sve super, samo da nema nikakvih ludih iscjedaka, bas sam mu rekla vec se bojim komentirati taj dio da ga ne prizovem. 🤦‍♂️😂.
    Beba je 1800g, glavicom prema dolje, tj dana kao naprednija, po njemu sam trudna 30+2, ali meni to sve tak, idemo mi po nasih 37 tt 😊

Odlicnoooo 🤩🤩🤩🤩 Sad slijede samo ovakvi dobri pregledi 😍

Lonmi
    01. Ožujak 2021. 14:14

Ines izgledas odlicno, bas si prekrasna mamica 😊❤️

Girl1234
    01. Ožujak 2021. 14:15

Ines

Evo mog trbuscic 10 dana nakon poroda 💗🥰🥰
    https://ibb.co/DWqRwjs

🥰

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

bebolinka
    01. Ožujak 2021. 14:15

Rita 🤣🤣🤣 važno da je isto značenje hahaha 

Rita88
    01. Ožujak 2021. 14:17

I da Ines trbuha ni nemas vise , jel ti fali? Ja mislim da ce meni falit udarci i plivanje moje male curke dok se s druge strane veselim spavanju na trbuhu 🙃

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

bebolinka
    01. Ožujak 2021. 14:18

Rita88

I da Ines trbuha ni nemas vise , jel ti fali? Ja mislim da ce meni falit udarci i plivanje moje male curke dok se s druge strane veselim spavanju na trbuhu 🙃

Ajme ja jedva čekam lec na trbuh, skvrcit desnu nogu i zakrnjat 🤣

Lonmi
    01. Ožujak 2021. 14:19

NevaEva

Lonmi

Evo i mene, zatvorena, sve super, cervix i to ovaj put nije ni mjeril 😊. Dok je tak kak je sad onda je sve super, samo da nema nikakvih ludih iscjedaka, bas sam mu rekla vec se bojim komentirati taj dio da ga ne prizovem. 🤦‍♂️😂.
    Beba je 1800g, glavicom prema dolje, tj dana kao naprednija, po njemu sam trudna 30+2, ali meni to sve tak, idemo mi po nasih 37 tt 😊

Odlicnoooo 🤩🤩🤩🤩 Sad slijede samo ovakvi dobri pregledi 😍

Daj Boze tako 🙏
    AnaAn ja isto 2 put rucala danas i puding pojela i cips. Puknuti cu 😵

Lonmi
    01. Ožujak 2021. 14:20

bebolinka

Rita88

Ti ces ovaj tj. 
    03.03. kak je rekla NevaEva, ima da vec 05.03. spavas skvrcenim nogama 😂
    Jos sutra odi na kavu i u rodiliste 😂

bebolinka
    01. Ožujak 2021. 14:23

Lonmi

bebolinka

Rita88

Ti ces ovaj tj.
    03.03. kak je rekla NevaEva, ima da vec 05.03. spavas skvrcenim nogama 😂
    Jos sutra odi na kavu i u rodiliste 😂

Morammm 🤣 danas ću cucnjeve raditi hahahaga

kety992
    01. Ožujak 2021. 14:28

NevaEva- ne brini...znat ces odmah 🤣 ja uz odstranjen jajnik i jajovod,laparotomiju-priraslice kao posljedica toga...prosirene vene zdjelice,adenomiozu,sumnja na endometriozu i dvorogu maternicu imala sam strasne bolove...isto sam bila na pilulama jer sam padala vec u nesvijest i to kod ovulacije i menstruacije 😒😒 2x mjesecno dok me muz nije potjerao kod dr po tablete...trudove nemres fulat 🤣🤣 i mene sad nis ne boli i slavim trudnocu uz sve ove gluposti koje imam 😁 al kad me ošamario prvi trud znala sam 😅😅

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.