AnaAn sretno ti danas! Javi nam se obavezno. Tu smo ako nas budeš trebala.🌼💗
Ninnach, evo tek sam sada vidjela da te jako boli rez. Baš mi je žao! Nije lako stvarno! Još kad te pošalju u WC da mokriš a osjećaj nula.
Mene još boli rez, samo malo, ali ne uzimam nikakve lijekove protiv boli. Da li će ti dati clexane? To su injekcije protiv grušanja krvi.
Jutro curke! Ja popila magnezij, pricekat cu jos malo sa doruckom, iako sam gladnaaa🤤
.
Ninnach - vjerujem da te boli rez, nista ti nas ne plasis, bolje da znamo kako moze biti nego da ocekujemo med i mlijeko. Ipak je to operativni zahvat koji reze, vjerujem da je podnosljvo dok narkoza jos djeluje, kad to sve popusti - druga prica. Ti se samo posveti oporavku i uzivaj u maloj Sari😍 jel dobivas sto protiv bolova? Uz to slobodno dojis? Kako ide s dojenjem?
.
anaAn - joj, ne spominji mi vjetrove, mene nocas ubise😩 valjda jer sam se jucer doslovce ubila u salati od kupusa ono kao..."vol u kupusu"😂
.
E curke moje ja nocas dozivjela orgazam u snu 🤯 to mi se jos nikad nije dogodilo😳 fakat lijep osijecaj, samo se sad pitam moze li to potaknuti otvaranje? 🤣🤦♀️
.
Malisa danas luduje, maloprije lezim na ledjima, drzim ruke na busi i doslovce ga citavog osijetim pod rukama, tik ispod koze kako se okrece i nekak se pomakne, tak visoko mi legne na prsiste da nemam zraka🥴
.
Idem odradit jutarnju jogu, ukocena sam maksimalno😒
.
Cure sretno na pregledima i u bolnicama, radaonama 🥰🤗
Jutro cure.. Jos jedna neprospavana noc.
AnaAn sretno u bolnici!! 🙏
A vama curama koje ste rodile cestitam jos jednom i zelim brz oboravak!!Male slatke struce su svama.. Kad zamislim da cu uskoro i i ja tako drzati srecicu.. Neznam bas mi djeluje nerealnoooo 🤰🏻😊
Jucer sam imala takve bolove daa sam skoro na hitnoj zavrsila. Imam danima menstrualne.. Al jucer me cijeli trbuh bolio.. Malo je rec da sam se bas preplasila!!! Nekako sam zaspala na sat vremena i opet po noci pocelo tako dam sa hodala po stanu i lakse mi je malo bilo..al svejedno me bas ubijalo..
Danima osjecam zarenje dolje.. Al ovak bolovi u trbuhu su jucer bili prvi put..
Pregled imam na Merkuru u 9:20 na briseve streptokoka i Uzv i cekaju me nalazi krvne slike i senzibilizacije pa cemo vidjet.. Nadam se da se necu ko svaki put napatit u ambulanti i da cu imat di sjest jer necu izdrzat ak pocnu bolovi u takvim uvjetima!
🙏I da ce doc moja doktorica.. Da nece bit na porođaju il nekaj.. Jer me onda bilo tko moze primiti a naravno da svako vodi svoju politiku. Weee
Jutro, zene drage! Nadam se da ce danas biti lijep dan, u zadnje vrijeme me sunce bas drzi dobro raspolozenom i odmah imam dodatnu volju i energiju za obavljanje svih stvari.
Ninnach drzi se, nadam se da ce ti bol uskoro popustiti i da ce dizanje iz kreveta dobro proci Malena Sara je stvarno bombon
Rita88 drzim fige da te ne uhvati korona, pokusaj se opustiti i ne misliti previse na to. Bit ce sve ok
MissGraz mislimo na tebe
Baby P 03/21 💙
Jutro drage moje,evo mene da se javim
Dosla sam doma sinoc u 22h, za tri tjedna ponovno u dnevnu bolnicu.. secer je okej, jedino je skocio ujutro nakon dorucka (citaj med, zasecereni caj i bijeli kruh sam dobila) tak da nisam ni sumnjala da bude 🤮 beba super, mama super.. Bas si racunam, cekaju me cca jos 3 dnevne bolnice😖 iduci puta sam s istom cimericom,no ona je sad 33tt tak da se onaj iza puta ne druzimo vise😒
U ponedjeljak moram nositi urin za UK, tj trebala bi vec danas ili sutra,ali nema sanse da se vozim za Kc i nazad tj muza da gnjavim prije posla😖
Do iduceg posjeta bolnici, dijeta 1800kcal..
Mi smo nocas tako spavale, Aurora je bila bas mirna.. izgleda da ju je izmorilo ovo u bolnici jucer i tvrdi kreveti🤔 ctg je stalno gurala dok smo slusali🤣
Nego, jel si vi stavite jastuk ili deku ispod trbuha dok lezite, da vam bude mekse? Ja imam osjecaj da joj je stalno tvrdo🙈
AnaAn sretno u bolnici💖
Jel se javila Gita? Ona je tu negdje s terminom🙈
Emmie malena je preslatka,pravi bomboncek😍
Slazem se za proljetne bebe i mame😍 Tea nam je zadnja na listi ako ne krene ranije💖
Dobro nam dosla laDolcevita 💖 nisi krenula prerano, ja se isto pripremam vec kaj god mogu🙈 mi se pratimo onda, ja sam 28+0 💖
Mateja divne ste🙈😍
Mom ajme da hahaha beba u jednoj ruci a hrana u drugoj🤣
Ninnach odmaraj se samo💖 Sarica je preslatka💖
MissGraz mislimo na tebe 🌺💗💗💗💗
Jutro svima! Opet će nam biti divan sunčan dan. 🌞🌞 Kako je zakon ovaj forum, jučer sam se nasmijala do suza! 🤣 AnaAn, samo ti pusti mužu vjetrove da se osvetiš za jučerašnju optužbu, a na kraju ćeš mu faliti i ti i tvoji vjetrovi kad ćeš biti sad u bolnici. 🤣 Sretno, ti, javi nam kakve su nove cimerice. 😊👍
Sretno svima danas na pregledima i s nalazima, javljajte nam dobre vijesti! ☺️
Nadam se da nam je MissGraz dobro i da uživa u svojem bebaču. 😊🤱
Ninnach, razumljivo je da te boli, ipak je to operacija. Želim ti brz oporavak! Uživaj sad sa Sarom, predivna je mala princezica! 😍❤️
Bebolinka, kako je kod tebe, jel krenulo šta? Nestrpljive smo! 😁
Lavice, čestitke na ulasku u 9.mjesec! Još samo malo... 😊👍
Lussi, kako je prošao tvoj GUK?
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Jutro cure.. Jos jedna neprospavana noc.
AnaAn sretno u bolnici!! 🙏
A vama curama koje ste rodile cestitam jos jednom i zelim brz oboravak!!Male slatke struce su svama.. Kad zamislim da cu uskoro i i ja tako drzati srecicu.. Neznam bas mi djeluje nerealnoooo 🤰🏻😊
Jucer sam imala takve bolove daa sam skoro na hitnoj zavrsila. Imam danima menstrualne.. Al jucer me cijeli trbuh bolio.. Malo je rec da sam se bas preplasila!!! Nekako sam zaspala na sat vremena i opet po noci pocelo tako dam sa hodala po stanu i lakse mi je malo bilo..al svejedno me bas ubijalo..
Danima osjecam zarenje dolje.. Al ovak bolovi u trbuhu su jucer bili prvi put..
Pregled imam na Merkuru u 9:20 na briseve streptokoka i Uzv i cekaju me nalazi krvne slike i senzibilizacije pa cemo vidjet.. Nadam se da se necu ko svaki put napatit u ambulanti i da cu imat di sjest jer necu izdrzat ak pocnu bolovi u takvim uvjetima!
🙏I da ce doc moja doktorica.. Da nece bit na porođaju il nekaj.. Jer me onda bilo tko moze primiti a naravno da svako vodi svoju politiku. Weee
Sretno na pregledu! 🤞
Ja sam 36+3 i imam neprekidno menstrualne bolove plus jace bolove u ledjima od ned, a pijem ujutro i navečer Roidakal plus Donat radi probave. Ja stvarno ne znam kako ću izdržati te bolove nakon ned kad necu smjeti više magnezij 😔
Da li ti piješ mg ili nešto drugo protiv bolova?
Jutros sam primjetila (valjda ne umišljam) da mi se trbuh počeo spuštati, čak se i mužu cini. A stvarno ju osjećam vise u zdjelici, kao da pritišće s glavicom vise. A pregled tek 10.3 uffff.
I još kao da imam blage mučnine ovaj tjedan, stvarno vise ne znam jel umišljam ili se lagano priprema. Trebala bih danas do kraja pripremiti sve njene stvari za svaki slucaj 😄
Jutro cure🌺🌺🌺
Ja vas sinoc citala i zaspala....al sam se isto nasmijala usput...bas ste posebna grupa...
Prvo cestitke Ninnach, Sara je preslatks, koliko kosice ima, moci ces joj odmah frizure praviti🥰
Vjerujem da te rez boli, i zna se da boli najvise drugi dan...mozes traziti injekciju voltarena.
Emmie i vi ste ko seceric slatke...uzivajte jedna u drugoj..
Miss Graz nestrpljivo cekamo🥰🙏
Ines nam se puno ne javlja ,vjerojatno je oko dojenja, velika je to promjena od trudnoca i babinja...hormoni, dojenje ,nespavanje...
Ja vam se puno ne javljam...uz njih petero mi dan proleti i ne stignem jednostavno tipkati...
Kod mene je trenutno najveci problem kako malog skinuti s dojenja jer cu prije rodilista trebati a da on ne dozivi sok..jos je dosta navezan...nadam se da cemo uspjeti sad u ozujku..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Bubice proslo je okej,za 3tj idem opet i tak cu valjda do kraja ici.. secer mi je skocio nakon dorucka (jer sam tamo dobila med, zasecereni caj i bijelog kruha)
Ali inace sve okej u granicama.. ali treba kontrolirat i na dijetu..
.
Curke kad se ono otprilike ide na ponovno vadenje krvi za 0+ pozitivne trudnice? Jel imamo tocno odredeno koji tjedan?
Sortiraj odgovore
Najstariji