Doradaaa 🙏🏻 Bit ce sve dobro 🥰
Ma naravno da će bit sve okej, svima nama ❤️❤️❤️❤️
Bebolinka, evo dvije💗💗
https://ibb.co/yPdCKV1
https://ibb.co/dJ2QzDK
Koji smješko na prvoj slici 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Ok cure, možemo otvoriti novu grupu zvanu Proljetne Bebe i Mame 2021, ali ja sam za to da tu grupu otvorimo kad nam se i zadnja trudnica porodi. Do tada, možemo čekati🙂
Možda da grupu otvori Ivančica jer je ona prva rodila.
Eto, samo ideja 🙂
Dora bila sam u grupi mpo i vidjela sam koliko se cura muci da dodju do bebice, toliko pokusaja , neke su prosle s dobrim ishodom neke ne. Drago mi je da si uspjela doci do svoje bebice, mi smo pokusavali dvije godine, uz to dva spontana i odlucili se za mpo, moram rec da sam sretnica jer smo uspjeli u prvom pokusaju i to ICSI metodom ne IVF. Mi nemamo nikakvu dijagnozu ,ocito nas je i psiha kocila u toj silnoj zelji.
Sto se tice vise djece voljela bi imati dvoje ali ovaj put da nam uspije prirodno, cak mi je i Zlopasa jucer rekao da je vodio takve trudnoce, prva beba je bila mpo i nakon godinu dana op eto prirodno zanijela, tako da vidjet cemo.
Ne znam jeste vidjele sta ce sutra biti na Provjerenom , jadna cura, ne znam hocu moc to gledat, dat ce i Zlopasa svoj osvrt na sve to.
Ma da, sve će se posložit, čula sam i ja takve priče, da poslije dođe prirodna trudnoća... I u glavi je možda problem.. Ja sam svaki put bila u grču, jedva dočekaš postupak onda skužiš da je najgore čekat danima da štapić pokaže plus a onda tjednima čekaš da srčeko prokuca... Zadnji put sam rekla kaj bude bude... I možda sam bila i najopuštenija.. I primilo se... Ma mi smo svi tu čudo jedno 😍😍😍😍 nema nas svijet ❤️
Rita, nisam vidjela za provjereno. Sto ce biti? Inace rijetko gledam tu emisiju jer sam u bedu danima kasnije. 😕
Nekoj curi su rekli da joj beba nece prezivjeti , u 6 mjesecu je trudnoce a nitko je ne zeli poroditi kod nas, tako nekako ide prica. Bolje da mi trudnice ne gledamo, al kak se ja vodim kod Zlopase zanima me sta on kaze na sve to ,zato bi gledala iako ce me samo sve to uznemiriti 😞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Dora bila sam u grupi mpo i vidjela sam koliko se cura muci da dodju do bebice, toliko pokusaja , neke su prosle s dobrim ishodom neke ne. Drago mi je da si uspjela doci do svoje bebice, mi smo pokusavali dvije godine, uz to dva spontana i odlucili se za mpo, moram rec da sam sretnica jer smo uspjeli u prvom pokusaju i to ICSI metodom ne IVF. Mi nemamo nikakvu dijagnozu ,ocito nas je i psiha kocila u toj silnoj zelji.
Sto se tice vise djece voljela bi imati dvoje ali ovaj put da nam uspije prirodno, cak mi je i Zlopasa jucer rekao da je vodio takve trudnoce, prva beba je bila mpo i nakon godinu dana op eto prirodno zanijela, tako da vidjet cemo.
Ne znam jeste vidjele sta ce sutra biti na Provjerenom , jadna cura, ne znam hocu moc to gledat, dat ce i Zlopasa svoj osvrt na sve to.
Ma da, sve će se posložit, čula sam i ja takve priče, da poslije dođe prirodna trudnoća… I u glavi je možda problem.. Ja sam svaki put bila u grču, jedva dočekaš postupak onda skužiš da je najgore čekat danima da štapić pokaže plus a onda tjednima čekaš da srčeko prokuca… Zadnji put sam rekla kaj bude bude… I možda sam bila i najopuštenija.. I primilo se… Ma mi smo svi tu čudo jedno 😍😍😍😍 nema nas svijet ❤️
Kolko sam se nagledala stapica , kinezi su od mene profitirali, sto sa lh trakicama sto sa testovima za trudnocu. Al evo tu smo , nema nas svijet tako je 🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ok cure, možemo otvoriti novu grupu zvanu Proljetne Bebe i Mame 2021, ali ja sam za to da tu grupu otvorimo kad nam se i zadnja trudnica porodi. Do tada, možemo čekati🙂
Možda da grupu otvori Ivančica jer je ona prva rodila.
Eto, samo ideja 🙂
Ja sam za🤗 bilo bi fakat steta da se ova nasa druzina raspadne 😔 naravno, kad svaka dobije svoj smotuljak u ruke, necemo vise biti toliko aktivne i tipkati, ali mislim da ce nam dobro doci sa izmjenimo iskustva, pitamo za savjete jedna drugu, jer smo skupa prosle trudnocu i znamo otprilike kako koja dise👭🥰
.
Emmie - lijepa ti kcer 😍
Dora2021 zelim ti svu srecu, zasluzila si. Drago mi je da ti se sve poslozilo i da srecica uskoro stize u tvoje ruke, nebitno na koji nacin. Neopisivo mi je toplo oko srca kad procitam tako neku pricu ❤
Bebolinka znaci jos par dana pa si nam i ti mamica, neka neka
Emmie ja sam isto za, nadam se da cemo odrzati grupicu i pomagati si i dalje. Malena je preslatka
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji