Tooo Bebolinka, sad si bas onako nabrijana na porod 💪🤣😃
Sam krivo zapamtila ili ti radjas u Puli?
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Ja sam jedinica i oduvijek sam misljenja da bi htjela da moje dijete osjeti tu bratsku ljubav za koju ja nikad nisam dobila priliku. Tako da se nadam da cemo ici i na drugo ako nam priroda podari, jer zelje imamo.
I nemamo bas sta cekati, ja sada imam 33 a dragi 09.04. puni 36. 🙃😜
Nikac u Puli daa 😁
..
Mom bit će festaaa gahahaha
..
Emmie preslatka je ajmeeeee 🥰🥰🥰😍😍😍😍
Dora bila sam u grupi mpo i vidjela sam koliko se cura muci da dodju do bebice, toliko pokusaja , neke su prosle s dobrim ishodom neke ne. Drago mi je da si uspjela doci do svoje bebice, mi smo pokusavali dvije godine, uz to dva spontana i odlucili se za mpo, moram rec da sam sretnica jer smo uspjeli u prvom pokusaju i to ICSI metodom ne IVF. Mi nemamo nikakvu dijagnozu ,ocito nas je i psiha kocila u toj silnoj zelji.
Sto se tice vise djece voljela bi imati dvoje ali ovaj put da nam uspije prirodno, cak mi je i Zlopasa jucer rekao da je vodio takve trudnoce, prva beba je bila mpo i nakon godinu dana op eto prirodno zanijela, tako da vidjet cemo.
Ne znam jeste vidjele sta ce sutra biti na Provjerenom , jadna cura, ne znam hocu moc to gledat, dat ce i Zlopasa svoj osvrt na sve to.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Emmie da je pojedes koliko je medena 😍
Taj mini nosic i ustasca, a koliko je tek tebi slatka kad je tvoja ❤️😃
Nikac, ja sam bila u sličnoj situaciji kao ti. Jedinica do 11-te godine, a onda stiže brat (napokon). Kad je njemu bilo 11, a mami 38, postao je ujak a mama nena. Sada moja starija kćer živi sa njima, a ona i ujak su kao najbolji prijatelji. Život je čudan, a posebno izgleda moj.
Sortiraj odgovore
Najstariji