Dok sam boravila prvi put u bolnici, upoznala sam curu koja nosi trojke, IVF u Pragu.
Kao svi su im savjetovali Prag. Jel tamo nesto drugacije rade u odnosu na RH ili?
Joj cure, ja kad cuje tako tuzne price, a imam oko sebe ljude koji toliko zele djecu a nista, ni IVF ne pomaze. Bas mi bude onak knedla u grlu🥺
Neka Bog podari svima djecu koji to zele 🙏💜💙🤰🏻🤱🏻☘️
U Prag ideš ako trebaš tuđu jajnu stanicu a s mužem je sve okej, to je najčešće... I mislim da nakon 38-me kod nas nemožeš ići na teret hzzo, jer si stara, da te kljukaju hormonima...
Iskreno ja bih, ali smatram sebe malo prestarom za još jednu trudnoću. A i brinem se previše, imam fobiju mjerenja tlaka i srčanih udara, tako da sam svu hrabrost i nerve potrošila na ovu trudnoću. Ali vi ostale mamice samo naprijed💗💗
.
AnaAn, hvala na pitanju, mi smo dobro. Još uvijek se oporavljam, ali to može trajati do 6 tjedana. Na noćnoj sam smjeni sa malom, i to može se može osjećati malo usamljeno, ali malena je preslatka i super napreduje, pa bude lakše.
Ja znam slučaj gdje frendovima nisu uspjele potpomognute, sa 44 god se prijavili za usvajanje(rok do 45-te) i dobili su info da bi ih odbili da su rekli na koliko ivf-a su bili, strašno.... Sad imaju dečkića od 9 god...
AnaAn u Pragu rade oplodnju s doniranom jajnom stanicom, kod nas toga nema. A recimo na Cipru rade spol po zelji na ivf.
.
Dora, hvala ti 💙 Proslijedit cu.
.
Cure moj muz ima kolesterol nest malo povisen i jeo je nest s maslacem, kaze trebao je stavit jos. I ja mu velim da bolje ne jer ima kolesterol. Ali nakon sto smo jucer gledali tecaj doule nemam argumente vise, kaze da on jede maslac instinktivno i da treba vjerovat u to da ce te instinkti izlijeciti, a ne doktori. 🙄😅 Dakle, nisam samo ja, on je to isto tak shvatio.. Sad se sprdamo malo. Za nas ovaj tecaj nije bio. Nek se nitko ne uvrijedi, svaka predstava ima svoju publiku, mi smo sjedili u krivom kazalistu, nekome bi ovo bilo super. To je moj zadnji komentar na doulu.
.
Miss.. javi se.. nadam se da si dobro..i da je mala dobro 😘😘
Ninnach čestitammmmmm tiii ❤️❤️❤️ Sara je predivna beba! 😍
..
Ja bila na pregledu, otvorena jedan prst, sve mekano, gospođica dubi skroz dolje na glavi i sad zakazan pregled u srijedu ali kaže do srijede bi trebala roditi 😬 (ne radi paniku bas zbog te ovulacije šta ste komentirale, ja sam imala mengu svakih 33/35 dana a ne 28)
Btw kaže mi doktorica evo sada joj upravo pipam glavu, a ona kako je pipne ja osjetim kako tupne 🤣🤣🤣🤣
Ja bih isto jos jedno dijete, ali za koju godinu, hahah
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Bas je napetooo 😬😬
Prijateljica mi jučer rodila, od kad sam vidjela bebicu znaci nemogu sad dočekati da rodim hahaha prošao me strah
Sortiraj odgovore
Najstariji