Cure, sretno sutraa 💕💕
Sex vise ni nezz sta je 😑
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ninnach i MissGraz mislim na vas i želim da vaše bebice sutra sigurno stignu i da porod prođe što brže i što lakše.💗💗💗💗💗💗💗.
.
Bebolinka, sad ćeš i ti! 🥰🥰🥰
.
AnaAn, žagaravica i ja smo stari "prijatelji". Znala sam buditi sa grlom izgriženim od kiseline. Bilo što da pojedem/popijem nije pomagalo...bilo je grozno ili groznije. Jedino jabuka mi je ponekad pomogla i to je to. Nadam se da će soda bikarbona pomoći! 💗
.
NevaEva, divim ti se na tvojoj borbi protiv žgaravice bez uzimanja Rennija i njemu sličnih! Wow! 👏👏👏💗 Još malo i proći će.
.
Mom_of_4 potpuno shvatam tvoju brigu, ali neka te tješi to što doktor nije zabrinut. Možda sve bude ok do slijedećeg pregleda! Drži se i nemoj se predati negativnim mislima.🌼🌼🌼
.
Šećer- Danas sam pojela 2 jaja i 2 kriške kruha, od kojih je jedan bio namazan sa maslacem od kikirikija i džemom od maline. Oh da, i popila sam čašu mlijeka. Šećer poslije 1 sat je bio 7.3 što je super! Sada mogu jesti sve, samo moram naći vremena, volje i apetita😆
.
Ja sam toliko emocionalna, da to nije normalno. Sve što sam prošla kroz trudnoću izlazi na površinu baš sada, a u isto vrijeme nedostaje mi trudnoća. Dovoljno je da legnem na "forsirani" lijevi bok i rasplačem se. Ovo nisam ja kao osoba. Ovo je kao pms x 100. Jedva čekam da prođe!
.
Ines i Ivančice, nadam se da ste u redu i da uživate sa bebicama. Ines, ima li tvoja kosice? Sjećam se da si se to pitala u trudnoći. 🙂
Mateja91 baš si me nasmijala. Epiduralnu sam primila u 2001 bez posljedica, a i prije 7 dana, za sada bez posljedica. Samo plaše žene i ulijevaju im osjećaj krivice skroz bezveze.
Proljetne Bebe 2022 bi bio hit 😆😆😆😆 !
Valjda su mi pregledali maternicu, jajnike itd za vrijeme carskog reza i poslije rekli da je sve to u top kondiciji i da se čuvam trudnoće ako neću još jednu bebu. Mislim ja u sebi, a jeste li vidjeli paučinu po jajima, koliko su stara? Ja mislim da bih pukla kad bih zatrudnila još jednom.😆
Bok drage moje, ova sova je na dežurstvu i u bolnici! Ne mogu spavati baš, uh... Gledam u datum i mislim si... Je li moguće ds će današnji dan biti rođendan mojoj curici...? Eto, po glavi mi luta sto misli... Najradije bi ustala i radila nešto da sam kod kuće! Čišćenje je odličan distraktor hehe
Nego... Svima hvala na lijepim željama, rano ujutro oko 9 se očekuje prva operacija, a nas smo dvije na popisu, pa sad koju prije pozovu. Čim dodem k sebi se javim. Držite i dalje te svoje palčeve čvrsto i meni. I MissGraz i bebolinki, ako se i njena beba odluči za sutra 🙏🙏🙏😊😊😊❤️❤️❤️
Lijepo spavajte 🤗
Sretno Ninnach! 💗💗💗💗 Sve će biti u redu, vidjet ćeš! Jedva čekam sutrašnji dan jer nam stižu najmanje dvije bebice! 🥰🤗
Nadi to si sama oslikala? Predivno je
Da, muz i je pomogao. Zapravo nije jako komplikovano, samo iziskuje dosta vremena i zivaca.
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Nadi predivno jeee😍😍😍 jesu to tapete ili? Ja sam htjela cijeli zid di ce bit komoda i krevetic isto nekako ukrasit pa trazim ideje.
AnaAn hvala na preporuci,jel znas mozda gdje radi privatno?
Nisu tapete, radila sam perivom bojom za zidove, maxima ultradis, koju sam tonirala pigmentima. Postupak i ideje imas na yt i pinterestu.
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Ninnach sretno 🥰🙏🏻
Ninnach sretno 🥰🙏🏻
Mom, hvala ti od ❤️
Cjelu noć spavam na jednom oku i budim se svako malo.
Samo da prođe sve u redu i da mi kažu da je s bebom sve dobro. To me baš brine... A nadam se najboljem!
Sad da sam doma, pala bi kavica... Ovako sazm na stand by opciji i čekam🙄😊
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji