Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Veljača 2021. 10:05

MissGraz bojis se indukcije i tesko je to maknut iz glave onda, ali to te bude kocilo. Ima i zena koje su nakon busenja vodenjaka i par sati dripa rodile i koje se prirodno ne otvaraju 15 sati uz trudove pa mole za drip. Nisu samo losa iskustva s indukcijom. Ocisti glavu, procitaj iskustva kao sto je ovo https://www.roditelji.hr/trudnoca/porod/692-inducirani-porod-moze-biti-divno-iskustvo/ i draga nasa MissSplita, sutra si mama i tvoj tata deda. Tj.dida kod vas ;)
    .
    Iskustvo tijekom induciranog poroda: Već je tri popodne i doktori i sestre su gladne, dogovaraju da će naručiti pizzu i drmnuti kavu. Blago njima, ja sam od sinoć morala biti bez jela i pića. Ali, evo osjećam nagon za tiskanjem i zovem babicu. Nakon nekoliko probnih tiskanja, ona mi daje upute: "Brada na prsa, ne tiskati licem, sad ćete roditi." Zar već? Pa uopće nije bilo strašno, pa nisam mislila da ću umrijeti, pa nisam ni u jednom trenutku pomislila da mi je ovo prvo i zadnje dijete. I odjednom je beba vani! Kažu nam da je dječak i da je sve u redu. Daju nam bebu u ruke, našu bebu. Grcam od sreće.

nikac
    23. Veljača 2021. 10:07

Nadi to si sama oslikala? Predivno je 

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

bebolinka
    23. Veljača 2021. 10:08

Bas me trema nekakva pere hahaha joooj 😬😬😬
    ..
    Zara i ja imam istu kolijevku za sobuuu, i stavila sam je pored kreveta i stalno zamišljam kao kako će mi tu spavati bebicaaaaa 😍
    ..
    Nadi presavrsenooooo ajmeeeeeeee 😍😍😍😍😍😍

BabyBoy
    23. Veljača 2021. 10:12

Nadi predivno jeee😍😍😍 jesu to tapete ili? Ja sam htjela cijeli zid di ce bit komoda i krevetic isto nekako ukrasit pa trazim ideje.

AnaAn hvala na preporuci,jel znas mozda gdje radi privatno? 

23. Veljača 2021. 10:14

Cure, zanimljivo da sve imate isto iskustvo, da je trudnoca u kasnijim zivotnim godinama teza, onda mora da ima nest u tome.
    Ja sam pitala mamu, burazovu zenu i frendicu, njih tri jer su rodile troje djece, prvo u dvadesetima, trece u tridesetima. Tak se potrefilo da su im svima prve trudnoce bile najgore iako su bile ful mlade. Kazu da se lakse dizat i sve dok si mladji i brinut o bebi ali sama trudnoca da je s prvim bebamam bila teza, vise mucnina, bolovi itd., da je svaka trudnoca bila drugacija i da to nije toliko bilo vezano uz godine.
    Ja osobno nemam nikakve probleme iako imam 32 godine, nisam u 20.-ima, nisam imala mucnine, ne bole me ledja iako mam skoliozicu. Jedino imam zgaravicu i jednu noc sam imala grceve. Ne znam jel cu imat jos djece ali ako da, bit cu starija nego sad 😂😂😂 tako da me sve strah ako stvarno ima nesto u tome da je sve gore.. jel bar porod laksi? 😅

Lonmi
    23. Veljača 2021. 10:15

Nikac samo ti uspori, znam da nije lako s uobičajenog tempa prijeci na cim vise odmaranja jer ima 1000 stvari koje hoces napraviti, ali bolje ti je tako nego da nakraju nakon pregleda zavrsis na strogom mirovanju ili nesto i onda ne smijes nikud.
    Samo ti to sve prepusti muzu, daleko si ti dogurala ovako aktivna sad sad samo odmaraj i pazi nam se 😊🥰

Ja sam maloprije cucnula jer mi sve zivo pada na pod i onda sam jos jednom jer mi je opet palo i sad me nesto onak probada unutra. Puna mi je ona stvar stepenica po kuci jer mi je grozno po njima, a nemam kako drugacije i tog ispadanja stvari. 😡😡

pupetta
    23. Veljača 2021. 10:16

Sretno vam Ninnach & MissGraz ❤
    Bit ce to sve dobro, samo razmisljajte o tome kako cete uskoro drzati svoje bebice u rukama. Mislim na vas i zelim vam brz i sto bezbolniji porod

Baby P 03/21 💙

mom_of_4
    23. Veljača 2021. 10:16

Girl Cestitke na urednom nalazu ti sad mozes odahnuti do iduce kontrole onda se opet tresi to nam je svima zajednicka crta sto je i normalno..
    Sretno svima koje danas idu na pregled i vama cure sutra koje docekujete svoje bebe…
    Ja dosla doma i umisto da si prikratim vrijeme cekanja do pregleda ja na kaucu tipkam po mobu..sidi drvo na drvo i zamišljaj si scenarije u glavi...Al dosta mi je panike koju sama nabijem sebi...Sve ce bit u redu necu se brinuti na nista ne mogu utjecati i taj strah mi nece pomoci sigurno.javim se nakon pregleda🙏🏻🥰

23. Veljača 2021. 10:17

Nadi odlicno :) lijepe pastilne boje i umirujuc ambijent. Bebica ce imat bezbrizno djetinjstvo u ovoj sobici :)

Lonmi
    23. Veljača 2021. 10:17

NevaEva

Cure, zanimljivo da sve imate isto iskustvo, da je trudnoca u kasnijim zivotnim godinama teza, onda mora da ima nest u tome.
    Ja sam pitala mamu, burazovu zenu i frendicu, njih tri jer su rodile troje djece, prvo u dvadesetima, trece u tridesetima. Tak se potrefilo da su im svima prve trudnoce bile najgore iako su bile ful mlade. Kazu da se lakse dizat i sve dok si mladji i brinut o bebi ali sama trudnoca da je s prvim bebamam bila teza, vise mucnina, bolovi itd., da je svaka trudnoca bila drugacija i da to nije toliko bilo vezano uz godine.
    Ja osobno nemam nikakve probleme iako imam 32 godine, nisam u 20.-ima, nisam imala mucnine, ne bole me ledja iako mam skoliozicu. Jedino imam zgaravicu i jednu noc sam imala grceve. Ne znam jel cu imat jos djece ali ako da, bit cu starija nego sad 😂😂😂 tako da me sve strah ako stvarno ima nesto u tome da je sve gore.. jel bar porod laksi? 😅

32 jos ide pod dvadesete 😂😂😂😂, od 35 se racuna ovo dalje 😜😜😜
    MissGraz i Ninnach sretno sutra.
    MissGraz nemoj se bojati, bit ce sve super brzo i dobro 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani