Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubica1
    22. Veljača 2021. 09:04

Lonmi i ostale cure koje imate preglede danas, sretno, javljajte nam se s lijepim vijestima. 😊👍
    Lussi, da, odojak je bio, ali ne samo to. Jučer sam si priuštila i ostale gluposti, malo Coca Cole, pečenog krumpira i tata napravio neku gibanicu sa sirom, i to sam maznula 2 komada. Navečer me pekla savjest kolko sam gluposti pojela, ali zato se danas vraćamo na dijetu. 😊
    AnaAn, znam da nije lako uopće i pomisliti da moraš biti u bolnici, ali probaj si posložiti u glavi da tako mora biti i onda neće biti tako teško. Sve smo mi jake žene kad treba stisnuti zube za naše bebice i ja vjerujem da će se sve posložiti i kod tebe i da će biti sve u redu, izdržat ćete vas dvoje do termina. 😊💪❤️
    E da Lussi, mi planiramo 2u1, vjenčanje u crkvi i krstitke. Ali nismo još ni pitali za kumstvo, pa ja ne znam šta je meni, moram početi pisati šta još moram napraviti jer sve to nekako kasni kod mene. 🤦 Uglavnom, mi to planiramo kad ona bude oko 3 mjeseca stara pa si sve mislim ima još vremena za objaviti ljudima. Ionak će to samo biti u krugu obitelji i par prijatelja. 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Petra982
    22. Veljača 2021. 09:05

Jutro drage žene!
    Spavala sam malo i na preskok! Taman bi zaspala pa bi ili bio alarm mjehur pun ili se stariji potomak uvalio u krevet i sve neš priča i ispituje umjesto da spava! Sad sam opet legla u krevet i nadam se da ću zaspat brzo da dođem na sebe! 
    Emmie, nisam ja još u terminu, imam još dosta fore do mog velikog dana, odgovarala sam nekome na pitanje kad ulazimo u termin samo ☺️ Po dućanima svašta, al nema broja kad nešto odaberem.
    EmEn, kad ti dosadi kod tebe, dam ti adresu 😉! Ja jednostavno ne mogu više, previše me stegne i umori! Jučer smo muž i ja odlučili angažirati jednu gospođu da nam dolazi čistiti. S prvo dvoje sam bila u upola manjem stanu pa sam još i hendlala, al ovdje nema kraja!
    Ružice, prepoznat ćeš trudove kad do njih dođe. Puno puno jače je od menstrualne boli! 
    anaAn, samo hrabro! Držim 🤞 da će boravak biti minimalan i sa simpa cimericama. 
    Jagodice, oporavi se, dođi na sebe! 
    Ostalo je isparilo! 😕
    Svima želim dobre preglede i nalaze i divan dan!

kety992
    22. Veljača 2021. 09:07

ružica

Ines draga, molim te za nas koje smo blizu poroda najvažnije stvari koje su za prepoznati prave trudove.
    Recimo
    Ja se toga bojim jer menetrualne bolove imam stalno, dakle kod mene to neće biti pokazatelj.
    Hvala ti unaprijed❤️.

Ma bez straha 😊😊 pravi trudovi se s razlogom zovu pravi...menstrualni su lagani..al kad krene šarafit pravi trud to se ne moze fulat...znaci traje...tjera na pravilno disanje i hodanje...meni kad je krenuo znaci boli...secem....disem...stane....sjednem...i kad je opet krenuo opet dizanje...😅 bas boli,nemres fulat...kad dodu zadnji veliki je pritisak...al to ces odradit u bolnici...samo prati i zapisi kad krenu...ja sam isla na 5min u bolnicu...udaljena sam 40min od bolnice po danu 😅😅 po noci brze dodemo al ja sam rodila oba po danu...znaci menstrualna bol nije ni sluga trudu...barem ja to tako gledam...jer se stvarno ne moze fulat...

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Bubica1
    22. Veljača 2021. 09:07

PREGLEDI 2. MJESEC
    Lonmi 22.02.
    Girl1234 23.02.
    Mom_of_4 23.02.
    Avama 23.02.
    Mareikate 24.02.
    Bubica1 24.02.
    Elly94 25.02.
    Ridja 26.02.
    PREGLEDI 3. MJESEC
    Jagodica 01.03.
    Lonmi 01.03.
    EmEn9 01.03.
    Deleted user 02.03.
    Petra982 02.03.
    Tea2807 03.03.
    Erika33 03.03.
    Lunica 09.03.
    Nikac 11.03.
    Thera 12.03.
    Ertzui 18.03.
    Kety992 19.03.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

mom_of_4
    22. Veljača 2021. 09:13

GIRL sutra nas dvi nastupamo,neznam jel jos netko sutra ima pregled ti si ono ujutro rano jel da sitila sam se ...mene tek u 13:15 ima do tad da smrsavim 2 kg krenula je moja relacija na wc svako malo🥴..eto kako se rijesit zatvora Haha ... ima ona jedna pisma smejem se s place mi se... SRETNO 🥰🥳

• avama
    22. Veljača 2021. 09:13

Girl1234

Sretno na pregledima 🥰
    Moj je sutra 🙊
    Ja se isto ovaj tjedan bacam u pripreme… Torba za bolnicu, peglanje robice… Za vikend slažemo kinderbet i tako.. Ipak je sutra 33. tjedan.. Veeeć 🙊👶🏼😍

I meni sutra 33,vrijeme leti. I moj pregled sutra, jedva cekam da vidim u kojem polozaju je beba.
    Sa svekrvama nikad na zelenu granu haha. Moje je daleko, ali uvijek nesto protiv prica, ali dobro sad kad je dobila drugu buducu snahu malo je zasutjela. Ali od kad je saznala da sam trudna ni jednom nije pitala sina kako sam (a dok sam imala spontani onda su svi znali). Ja sam rekla da s njom mogu biti na dobar dan i ono osnovno, ali da nakon nekih izgovorenih stvari ( svasta je pricala protiv mene) vise nikad nece biti nista isto. Dok su mog muza moji prihvatili kao da im je sin. Ali bas me briga za nju. 
    I ja cu polako pripremati torbu, i kinderbet i tako. 
    I da na Sv. Duhu mi je rodila frendica prije 10tak dana i uglavnom bili su ok. Jedino sto kad vam donesu stvari nekad ih dobijete tek predvecer i bila je gladna.

22. Veljača 2021. 09:14

Bubica1

Lussi, da, odojak je bio, ali ne samo to. Jučer sam si priuštila i ostale gluposti, malo Coca Cole, pečenog krumpira i tata napravio neku gibanicu sa sirom, i to sam maznula 2 komada. Navečer me pekla savjest kolko sam gluposti pojela, ali zato se danas vraćamo na dijetu. 😊

E da Lussi, mi planiramo 2u1, vjenčanje u crkvi i krstitke. Ali nismo još ni pitali za kumstvo, pa ja ne znam šta je meni, moram početi pisati šta još moram napraviti jer sve to nekako kasni kod mene. 🤦 Uglavnom, mi to planiramo kad ona bude oko 3 mjeseca stara pa si sve mislim ima još vremena za objaviti ljudima. Ionak će to samo biti u krugu obitelji i par prijatelja.

Jojj fino fino😍 nek si si dala oduska,zasluzujes nakon bolnice, a i Sara sigurno uziva u delicijama🤩
    .
    Jeste zadovoljni s burmama u Argentumu? Mi smo gledali Argentum i mislim da Silver for you.. ne zelim nesto da bode u oci,nego jednostavno
    Ma mislim da ima vremena najavitu obitelji i prijateljima, ali si ja mislim kaj ak ne bude mjesta u crkvi jer sam si zapikirala jedan datum 🤭 ali opet, krstitke se obavljaju ujutro pa onda valjda ne bude zauzeto sve.. i tak ne mogu nista dogovoriti dok beba ne dode, tek onda mogu zvati za termin.. a gostiju na popisu imamo ni 30, roditelji,braca i kumovi😅
    Isto smo mislili dok bude oko 3 mj, tocnije na nasu sedmu godisnjicu,taman pada na petak 🥰 a pitanje je jel mogu petkom krstitke biti🙈
    Sigurno budemo morali i na zarucnicki tecaj,ne znam kak to sad ide kad je korona🤔
    Definitivno moras pocet pisati, nakupiti ce ti se sve u zadnji tren,a onda bude ludnica🤭

mom_of_4
    22. Veljača 2021. 09:17

Evo popis tek sad vidila i Avama je sutra ..
    Lonmi sretno danas nestrpljivo cekam tvoj izvjestaj nakon pregleda,sve ce biti super uvjerena sam da je vrime da mozes prosetati magično je nestao polip🙏🏻🕊👌zatvorene smo sve ko armirani beton tek od 36 tj cemo biti ulozive za vrh prsta pa 38 otvorene za prst,39 za dva prsta i onda 39+5 krecu trudovi od doma otvaranje na najjace i porod u 20 min..Jel moze? 😉🥰 

mom_of_4
    22. Veljača 2021. 09:20

Lussi ja osobno nemam pozitivno iskustvo s Argentinom a jos manje s silver for you..nije kvalitetno i promijeni boju bar meni...jedino srebro koje mi je ok je pandora ostala je uvik ista...jesi mislila bas srebreni nakit uzeti ili bijelo zlato,mislim da je bijelo zlato ipak druga prica..

mom_of_4
    22. Veljača 2021. 09:21

Argentumom 😂😂😂😂😂 dobro nisam napisala s argetom ahahhaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.