Bok cure, evo ja budna pa da vas malo pozdravim. ☺️☺️,
Emmie, drago mi je da usred svega pronađeš i vremena javiti se nama ovdje!! Jesi sad umornija po danu s obzirom na besane noći ili ti je to što si bila "sovica" pomoglo?
MareiKate, možda me MissGraz preduhitri, nikad ne znaš. Ja evo brojim siiitnoo do srijede kada nastupam! Samo da sve bude u redu a bebica živa i zdrava🙏🙏🙏
E, da, maloprije bila na jednom od tisu"u dnevnih pojoda na wc😂😂😂... I primjetim dvije grudice sluzavog iscjedka, kao onakav što bude za vrijeme plodnih dana, mrvicu žućkaste boje, više proziran... Znači zbilja malo, pa se pitam... Jel to dio sluzavog čepa koji se najavljuje?? 🙄 Ili sam umislila...
Inače sam zatvorena ko čep od zadnjeg pregleda pa sumnjam da je to povezano s tim čepom.. Nemam pojma.
Bok cure, evo ja budna pa da vas malo pozdravim. ☺️☺️,
Emmie,drago mi je da usred svega pronađeš i vremena javiti se nama ovdje!! Jesi sad umornija po danu s obzirom na besane noći ili ti je to što si bila "sovica" pomoglo?
MareiKate, možda me MissGraz preduhitri, nikad ne znaš. Ja evo brojim siiitnoo do srijede kada nastupam! Samo da sve bude u redu a bebica živa i zdrava🙏🙏🙏
E, da, maloprije bila na jednom od tisu"u dnevnih pojoda na wc😂😂😂… I primjetim dvije grudice sluzavog iscjedka, kao onakav što bude za vrijeme plodnih dana, mrvicu žućkaste boje, više proziran… Znači zbilja malo, pa se pitam… Jel to dio sluzavog čepa koji se najavljuje?? 🙄 Ili sam umislila…
Inače sam zatvorena ko čep od zadnjeg pregleda pa sumnjam da je to povezano s tim čepom.. Nemam pojma.
*tisuću dnevnih pohoda
Ninnach, možda i je! Meni oba puta bio gust, žut, prošaran sukrvicom i u ogromnim količinama... I opet, bez obzira na to rodila nakon 3 tj.
Ninnach! Uvijek mi je drago kad te vidim ovako kasno, a sa Petrom je još veselije 🙂
Petra super da si u terminu, odmah je nekako lakše. Imaš li šta zanimljivo u online dućanima? Jedva čekam da dođe toplo vrijeme, pa da malenu izvedemo vani u nekom slatkom odjelcu.
.
Ja se osjećam se kao da sam bila trudna prije 10 godina, a ne prije 6 dana ☹. Nekako je sve daleko, predaleko. Neka me nostalgija pere.
.
Ninnach, ja i muž smo se rasporedili u smjene, pa mi je lakše. Ja mogu odlično funkcionisati sa malo sna, pa čak i da spavam 3 puta po dva sata budem okej. To dugujem godinama noćne smjene, a i ovdje sam bila dežurna sova već mjesecima. 🙂
.
Moj sluzni čep nikako nije izgledao onako kako sam ja čula da bi trebao izgledati. Bio je poput tvog Ninnach, kao za vrijeme plodnih dana, i upao je u wc šolju kad sam trebala mokriti, pa sam ga takvog i vidjela (oprosti na detaljima). Nije bilo nikakve krvi ili druge boje osim bijele. Ali, plodna voda mi je pukla odmah poslije ispadanja sluznog čepa. Moguće je da se nešto pokreće i kod tebe, ali vidjet ćemo hoće li to biti prije carskog reza. Baš nas držiš u neizvjesnosti Ninnach! Hahaha.
.
Poslije Ninnach , ja mislim da će roditi MissGraz!
Ninnach, možda i je! Meni oba puta bio gust, žut, prošaran sukrvicom i u ogromnim količinama… I opet, bez obzira na to rodila nakon 3 tj.
Petra, da, baš je lijepo kad se nama sovicama pridruži još sovica🤗🤗, nego samo da ti zahvalim na odgovoru. Ja evo bila zaspala prisiilno još malo tako da mi brže dođe jutro! 😎
Emmie, meni više noć nije ista ako ne vidim da si se javila, baš sam vas sve ovdje zavoljela i već sad me, kao i tebe, pere nostalgija....
Što se tiče odjeće za bebicu, vidla sam toliko. Predivmih odijelca, haljinica... Ma bit će nam curke prave male lutkice, jedva čekam!
Znači kod tebe kao i kod mene sa spavanjem... Krenulo je s prošlim poslom, rano sam ustajala da sve pripremim za malog i da se sredim, kavu popijem u miru i tako... I čim sam ostala trudna, san je skoro pa nestao bez neke velike potrebe za nadoknadom. Tako se nadam da će i ostati
Evo spavam nax 2h i budim se ko sova, i opet tako mogu u ratama što je super priprema. Ujedno imam i muža koji se također i za našeg sina ustajao i hranio ga. Pa smo naizmjence... Bilo mi je lakše nego sad tebi koja još i dojiš jer je on od rođenja na adaptiranom mlijeku pa se to dalo lijepo izvesti.
Što se tiče poroda, već sam posložila u glavi da idem na carski, tako da bi me sve prije iznenadilo.
Hvala na info za sluzni čep i šta bi ti bio bed, pa moraš opisati da shvatim, hvala ti.
Ujutro me čeka test na Covid😏😏, u utorak već hospitalizacija, a srijeda uhh... E, da drago mi je da te rez ne bolo barem. Tako ni mene prvi put nije, a sad ću vidjeti.
Idem ustati polako, već sam se ukočila. Predugo ležim u komadu haha😂
I MissGraz ako ne bude sad prije mene, bit će sigurno iza mene
Znaš li da sam te noći kad je Ines rodila, sanjala da je rodila i stvarno jest! A sad u zadnje vrijeme sanjam da mi pukne vodenjak... Ko zna.. Hehe
Jutro sovice ... po dobrom starom običaju evo i nas dvije budne...rekla bi moja baba eee dobro je vec sam se zabrinila da nesto ne stima ako spavas ahahhaha tako da ne brinite nee ne spavamo..sretno danas svima na pregledu jedva cekam da se javite s povratnim informacijama kako je sve ok nas je sutraa i trema je na vrhuncu 😇
Jutro sovice … po dobrom starom običaju evo i nas dvije budne…rekla bi moja baba eee dobro je vec sam se zabrinila da nesto ne stima ako spavas ahahhaha tako da ne brinite nee ne spavamo..sretno danas svima na pregledu jedva cekam da se javite s povratnim informacijama kako je sve ok nas je sutraa i trema je na vrhuncu 😇
Dobro jutroo, ja već mislila svi spavaju, šta je ovo! Hehe
Evo ja ti onda već sada žellim da ti pregled prođe super i da nam se povratno javiš s najboljim mogućim vijestima 🤗❤️
Evo i mene, trebalo mi malo vremena dok sam pročitala sve od jučer 😉.
.
Bajo baš mi je drago da si se javila i da je sve ok.
.
Emmie baš je lijepo da nam se uspiješ javit uz svoju curicu i drago mi je da si uspjela sa izdajanjem rješiti hranjenje bar malo dok ti se ne oporave bradavice.🤗
.
Neznam tko je pitao ali moras biti tocno 37 tjedana trudan da si u terminu.
.
Ja jučer izglanjcala cijelu kucu imala sam energije ful, neznam sto mi je bilo uglavnom cijeli dan su me prale kontrakcije a ja energije 100 na sat, oprala sve podove,wc, sve posteljine promjenila i stavila prat i sušit, sve zavjese oprala i vratila na mjesto, sve opeglala, oprala kosu sebi i manjoj curki i jos reko stavit cu im u wc poslozen toalet papir kaze muz ti stvarno danas nisi normalna pa znamo di stoji papir, reko moram vam sve pripremit zamisli da odem u bolnicu a vi nemozete nac toalet papir i obrišete se u ruku 🤣🤣🤣 on umro od smijeha kaze stvarno nisi normalna. 🤣🤣🤣 bas sve sve do nekih 8 i onda razmisljam kako su me prale kontrakcije mozda sam puna te energije jer cu nocas ic rodit i odem ja jos spremit u vrećicu što će mi muž donijet za obuć kad budem izlazila van iz rodilista ( neku tuniku i tajice) i kao na miru sam onda je i to spremno da ne trazi. I na kraju sve se smiri 🤣🤣🤣 Tako da ne gine mi jos jedna generalka pred porod 🤣🤣
EmEn ti ces sad svaki dan iduca dva tjedna generalke imat 😂😂 Ma bit ce to prije kod tebe, jos mrvicu.
.
Ja sam se probudila.. naspavana.. razmisljam si da na 8.3.odem s mamom i sestrom na frizure da radimo nest zajedno za dan zena. Ovaj tjedan imam test senzibilizacije i iduci me preuzima dr.u TA.
.
Svima zelim suoer start u novi tjedan! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji