Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ertzui
    18. Veljača 2021. 22:23

Vau cure pa vi ste sve redom hot mame! 😍 bile, sad ste i ostat cete poslije poroda, sve ce se vratiti kako je bilo, bez brige. 😉 a ja cu morat radit na tome da skinem svoj visak od 10kg...ovo od trudnoce znam da ce samo po sebi otic, za sad sam +6,5kg. 
    .
    Depilacija po meni najbolje kcer odvesti u kozmeticki salon..al evo sad sam zaboravila koliko ti kcer ima godina..opcija B probati ovom liderom, u svakom slucaju bolje kreme nego britvica jer od nje su dlake joj jace, a i odma narastu. Od bratica kcer isto tako ide, rodena je tamnoputa i bas ima tamne dlakice od prvog dana. Sad je 3 srednje. Mislim da je krenula od 8 razredu na depilaciju. 🤔 

[/ url

Bubica1
    18. Veljača 2021. 22:33

Cure, pa vi ste sve manekenke, mene sram kraj vas. 😁🤦
    MissGraz, držim fige da ti sve bude kako si zaželjela i da ti čim brže prođe taj dosadni svrbež. 🤞 Kad budeš uskoro imala svoju bebicu u rukama, sve će se to zaboraviti. 😊❤️
    Lussi, peseki su ti ko medeki mali. 😍 I kolica su divna.  👌
    NevaEva, cure su ti već sve odgovorile, ali i moja curka svaki dan štuca, minimalno jedanput. 😊
    Ines, baš mi je drago da je ispalo onako kako si željela da si ipak doma i da možeš čekati da krene prirodno. I ja bi tako odlučila na tvom mjestu. Prirodno je ipak prirodno, a iako neke žene imaju pozitivna iskustva s indukcijom, mislim da je više onih koje nemaju baš tako lijepa iskustva. Naravno, dok god situacija to dopušta, a curka je hvala Bogu dobro. 😊👍 Tako da go girl, podržavam tvoju odluku! 💪
    Mareikate, nisam sigurna odkud si, ali mi ovdje u VŽ-u imamo Tedi i tamo sam za 26 kn kupila obične gumirane natikače, to će mi biti za tuširanje. Za te pare se isplati. 
    Ivančice, baš lijepo da si nam se javila. Držim fige da se ti i bebač čim prije uskladite s dojenjem. 😊🤞

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

MareiKate
    18. Veljača 2021. 23:06

Bubica1

Cure, pa vi ste sve manekenke, mene sram kraj vas. 😁🤦
    MissGraz, držim fige da ti sve bude kako si zaželjela i da ti čim brže prođe taj dosadni svrbež. 🤞 Kad budeš uskoro imala svoju bebicu u rukama, sve će se to zaboraviti. 😊❤️
    Lussi, peseki su ti ko medeki mali. 😍 I kolica su divna. 👌
    NevaEva, cure su ti već sve odgovorile, ali i moja curka svaki dan štuca, minimalno jedanput. 😊
    Ines, baš mi je drago da je ispalo onako kako si željela da si ipak doma i da možeš čekati da krene prirodno. I ja bi tako odlučila na tvom mjestu. Prirodno je ipak prirodno, a iako neke žene imaju pozitivna iskustva s indukcijom, mislim da je više onih koje nemaju baš tako lijepa iskustva. Naravno, dok god situacija to dopušta, a curka je hvala Bogu dobro. 😊👍 Tako da go girl, podržavam tvoju odluku! 💪
    Mareikate, nisam sigurna odkud si, ali mi ovdje u VŽ-u imamo Tedi i tamo sam za 26 kn kupila obične gumirane natikače, to će mi biti za tuširanje. Za te pare se isplati.
    Ivančice, baš lijepo da si nam se javila. Držim fige da se ti i bebač čim prije uskladite s dojenjem. 😊🤞

Thx! U ZG sam, imam u blizini Tedi, baš ću pogledati 👍

18. Veljača 2021. 23:08

Ja sam se pocela depilirat u 1.srednje voskom a prije toga negdje od maturalca britvicama i kod mene to nije islo.. dobivala sam pristice, pikalo me..mozda da imam manje dlaka bi bilo bolje ali meni ni kreme ni nist nije sljakalo, bas samo vosak i secerna pasta ako su dlake kratke, ako su duge boli me razmazivanje paste vise nego cupanje pa radim voskom. 
    Moje je misljenje da je najbolje odvest u salon na depilaciju i gotovo jer ce se s vremenom prorijedit dlake. Al ja cu imat musko dijete pa ne moram razmisljat o tome 😅 Al imam "jednoobrvne" muskarce u familiji pa cu mu mozda morat pomoc oko razdvajanja u dvije 😂😂😂

nikac
    18. Veljača 2021. 23:51

Cure forum goriii od vasih fotki, hot mammas 💋❤️
    Sve od reda ste divne u "blast from the past" fotkama ali i sada kao trudnice 🤰🥰
    Ovo je moja fotka iz 08/2020. prije izlaska na koncert Queen tribute benda, kada nisam ni znala da sam trudna 💕
    https://ibb.co/qMFMwdw

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

nikac
    19. Veljača 2021. 00:01

Evo i jedna fensi, da nisam uvijek u kucnom izdanju 😜
     https://ibb.co/h1xnB6m

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

Ines
    19. Veljača 2021. 00:17

Zenske moje predivne sve do jedne 💗💗🥰🥰 i tko onda kaze da nismo najjaca, najzgodnija, najenergicnija grupa mamasita 💪💗🥰

Bubica - neka si ti odlucila otici, bit ce tebi tako lakse u glavi i znat ces na cemu si. A prakticno ti si vec u terminu i nema straha. Vidis kakvu sam ja dijagnozu imala pa evo me jos uvijek sam tu 🤰 ja vjerujem da ces tako i ti 💗🥰 ako nista sad ces barem odmoriti i imati malo vremena za sebe sto bi se reklo, osim ako ne budes imala stalno neke lude cimke kao sto ih je AnaAn imala 🙈🤣 onda ce ti bit bar veselo i nezaboravno 👍

Nea 💗

Ines
    19. Veljača 2021. 00:31

Thera, Nikac i Ridja i ako sam jos koga zaboravila sretno svima na pregledima i nalazima ako koja nesto vadi 🥰🥰❤

Nea 💗

Petra982
    19. Veljača 2021. 00:52

Ja nadobudno išla spavat i umjesto da me dragi uspava, on krene s nekim temama, nanervirao sebe, mene, a i bebo je podivljao do tolike mjere da sam se morala ustati. Baš zna proć laktom da bude neugodno!
    Nikac, kao djevojčica si! Ne bih ti dala više od 25 godina! 
    Stvarno ste zgodnice sve do jedne!  

• EmEn9
    19. Veljača 2021. 01:51

Cure sve ste stvarno predivne, ja neznam di da nađem svoju sliku 🤣🤣🤣ja samo djecu slikam i imam na mob ovo sad od kad sam trudna pa se slikam i stavim tu🤣 uglavnom vi ste top ja sam takav trbuh ravan kao i vi imala sa 20 i nakon toga moja prva curka pa druga curka i nikad vise poslije toga nisam bas pazila niti vježbala pa mi je trbuha ostalo malo nije vise bio zategnut i ravan uvijek ima nekoliko sala na njemu kao i na nogama ali se ne opterecujem s tim, reko imam muža imam djecu i šta mi više treba. 🤗 
    .
    Primjećujem da su mi nekako u zadnjih tjedan dana noge deblje nego prije. Otiču polako. 🙂
    .
    Ne spava mi se uopće. Probudio me bebač lupio me tako da me baš zabolilo i otišla pišat i sad gotovo. Idem gledat neki film i brzo će doć 7 i pol, vozim curku u školu i onda u 9h imam ctg. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.