Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thera
    18. Veljača 2021. 20:33

Zara,NevaEva,koje ljepotice 😍 Ali ne brinite,po  slikama koje sam vidjela i sad ste ljepotice 🥰 I vjerujem da cete brzo kile i tijelo dovesti u red.
    Ja kad pogledam slike prije i sad,osjecam se ko odojak😂🙈
    https://ibb.co/KDbg1jv

Bubica1
    18. Veljača 2021. 20:35

Evo i mene da se javim. Cijeli dan nekud zvrndam, praktički tek sad našla vremena da se javim. Kasnije ću nadoknaditi sve pa da i prokomentiram. 😊
    Bila ujutro na pregledu, stanje isto. Plodne vode dovoljno, protoci svi uredni, mjere sve uredne osim naravno trbuščića koji je dva tjedna manji. Pitam ja sad doktoricu kolko su zapravo te procjene pouzdane. Veli ona da ultrazvuk može imati 10% odstupanja, a ostalo je na njima doktorima da procjene. Tako sam si nekako i mislila. Uglavnom, kaže ona meni da ona nije zabrinuta i da se ne trebam brinuti, ali da me mogu ako želim ipak hospitalizirati na 3 dana čisto da budem mirna. Mjerili bi 3 puta dnevno CTG i ona bi mi još u subotu napravila jedan ultrazvuk.  Ako bi sve bilo OK, išla bi u nedjelju doma. I eto, tako sam vam ja onda cure moje ipak odlučila da idem i neka promatraju ta tri dana pa da budem sigurna da je sve OK. Nije da i sad dramim, ali budući da mi već stvarno ide na živce da me stalno s nečim plaše, neka bude tako i gotovo. Preživjet ću ta tri dana, a barem ću znati da je moja curka dobro i da duramo mi do termina. 😊🙏 Sad ću prvi put u životu boraviti u bolnici tako da mi je to malo ono čudno, ali za moju curku sve. 💪💪 Uglavnom, sutra prije 8 primitak na odjel. Nekako sam pozitivna i zbilja vjerujem da će biti sve super. 😊🙏 Samo jako! 😁💪💪💪

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

18. Veljača 2021. 20:36

Ajme cure, sve sami komadi, prezgodne ste. 
    Ja se nekako ne osječam loše sada naspram prije par mjeseci 
    https://ibb.co/b1QPmGH tu sam već bila trudna oko 2 mjeseca i najbolje si kilaže,
    https://ibb.co/yYsCYT9 ovo je jučer i mislim da ću se brzo vratit na staro nekako, gore sam se osjecala prije par godina kad sam prestala pušit i naljepila skoro 15 kila, tad me dotuklo 

Ines
    18. Veljača 2021. 20:37

I hvala vam cure na podrsci i lijepim rijecima 🥰💗💗 sretna sam sto vas imam 🤗💗
    Jagodica - kumstvo, super si ti to odradila. Bez teskih rijeci, sve fino kao odrasli ljudi i nema ljutnje 💪👍
    Ivancica - drago mi je sto se javljas i sto je mali Leo dobro, neka on samo lijepo napreduje, samo se vi uskladujte i zelim puno uspjeha 🤞🥰 

Nea 💗

bebolinka
    18. Veljača 2021. 20:38

Bubica1

Evo i mene da se javim. Cijeli dan nekud zvrndam, praktički tek sad našla vremena da se javim. Kasnije ću nadoknaditi sve pa da i prokomentiram. 😊
    Bila ujutro na pregledu, stanje isto. Plodne vode dovoljno, protoci svi uredni, mjere sve uredne osim naravno trbuščića koji je dva tjedna manji. Pitam ja sad doktoricu kolko su zapravo te procjene pouzdane. Veli ona da ultrazvuk može imati 10% odstupanja, a ostalo je na njima doktorima da procjene. Tako sam si nekako i mislila. Uglavnom, kaže ona meni da ona nije zabrinuta i da se ne trebam brinuti, ali da me mogu ako želim ipak hospitalizirati na 3 dana čisto da budem mirna. Mjerili bi 3 puta dnevno CTG i ona bi mi još u subotu napravila jedan ultrazvuk. Ako bi sve bilo OK, išla bi u nedjelju doma. I eto, tako sam vam ja onda cure moje ipak odlučila da idem i neka promatraju ta tri dana pa da budem sigurna da je sve OK. Nije da i sad dramim, ali budući da mi već stvarno ide na živce da me stalno s nečim plaše, neka bude tako i gotovo. Preživjet ću ta tri dana, a barem ću znati da je moja curka dobro i da duramo mi do termina. 😊🙏 Sad ću prvi put u životu boraviti u bolnici tako da mi je to malo ono čudno, ali za moju curku sve. 💪💪 Uglavnom, sutra prije 8 primitak na odjel. Nekako sam pozitivna i zbilja vjerujem da će biti sve super. 😊🙏 Samo jako! 😁💪💪💪

Super bubice i ja bi tako na tvom mjestu 😊 bit će to sve super, nek oni malo prate i da tebe smire ❤️

18. Veljača 2021. 20:39

Negativ.ljubavi cula sam za dr.Herman sve pozitivno, ali najpozitivnije za dr. Starčevića, makar ja idem kod Zlopaše. 
    Iskreno za Radošević neznam 🤷🏼‍♀️
    Ali u Petrovoj si u sigurnim rukama, neovisno o odabiru, tako da sretno 🤗

kety992
    18. Veljača 2021. 20:45

Zara, NevaEva- bez brige...sve ce se to vratit na staro...naravno ne nakon 2 mj ali hoce...u prvoj sam dobila 15kg...u drugoj 13kg...i nakon par mj sam bila na pocetnoj kilazi...žudila za tim da mi ostane barem 2kg 😂 eto...sutra punih 27,u plusu sam 3kg..znam da cu se vratit na staro i ne brinem..a 3.trudnoca vec...💪😊

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• EmEn9
    18. Veljača 2021. 20:50

Petra982

I mene je taj prah ful zainteresirao. Izbjegavam kremu otkad sam imala alergijsku reakciju i izjelo mi kožu, a do tad ju znala normalno koristiti. A i smrad je nesnosan!
    EmEn, pa di prije? Te generacije sve naprednije i naprednije.
    🙈🙈🙈
    Ja kad vidim moju guzaru čisto me strah da ne dobije menzis pre pre rano.

Znam sve 🙊 Njoj je već pola curica u razredu dobilo a peti razred, a ona još nije pa sad stalno čeka hoće li. A ja dobila u 8 razredu 🤣🤣A već godinu dana me pila za obrijat te noge a ima baš ono ful guste i crne dlake baš jako i sad pred neka 3 mjeseca sam joj dopustila jer ju bilo jako sram da se nece skinut u kratke hlače na tzk jer da će ju svi zezat itd , i onda sam joj dopustila, ali ta krema je užas, nemožeš uć u kupaonu nakon što ju koristi koliko smrdi. Koma. A iskreno uopce neznam sto bi joj drugo kupila jer ja se samo sa žiletom, ja nisam nista od toga nikad koristila i nemam pojma uopće što bi bilo tako za djecu s čim da se briju a da je ok, stvarno neznam a ovo mi se učinilo ok. Ako imate savjet slobodno pišite. Nemogu nac sad tu sliku od tog praha mi moze netko ponovno stavit sliku ili samo ime toga praha pa da joj probam kupit? Se to kupi u dm-u ili?

MareiKate
    18. Veljača 2021. 20:51

Lonmi to su friške strije, s vremenom će boja otići.
    Bubice super za pregled i dobra odluka ostati par dana da se umiriš i uvjerio da je sve ok!
    Curke, sve ste komadi, tip top. Za utjehu, bez problema se možete vratiti na staro. Tijelo pamti ako ste se nekad bavile sportom. Meni je druga trudnoća, u prvoj sam dobila 18 kg, izgubila bez beda i muke. Trbuh, noge guza prvo ljeto nakon bebe tip top. Sad sam dobila "samo" 13 kg, ali sve u trbuhu, noge su mi utegnute, dupe isto 😁 ne vježbam od prve trudnoće, prije sam vježbala zumbu i bavila se planinarenjem i penjanjem, samo se koliko toliko zdravo hranim ali bez nekih restrikcija, takav mi je stil života. I puno prirode, šetnji i svega što ide uz to... Ono što sigurno nikad neće biti isto je lice 🤣 lice pamti neprospavane noći 😅

kety992
    18. Veljača 2021. 20:52

https://ibb.co/dg0qQqM  evo moja fotka nepunih godinu dana nakon drugog poroda 😊🤩🥰 bit cete opet na starom...samo zgodnije mamice 😊💪

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.