Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom_of_4
    14. Veljača 2021. 18:01

Danice meni stomak vec sad izgleda kao da sam u terminu po velicini a lineu nemam i
    Ne fali mi

14. Veljača 2021. 18:06

Girl kuzimo se :)
    Danica ja ti nemam lineu na kraju a pupak je promijenio oblik al nije se izbacio van. Ali da, taman u tvojim tjednima je nagli rast bio i kod mene :)

Ines
    14. Veljača 2021. 18:11

Danica - lineu nisam uopce dobila, a pupak mi se izbacio ful rano vec oko 23tj..a trbuh ja nisam primjetila bas da se odjednom povecao, bar ja ni ljudi oko mene to nisu primjetili, meni je vise rastao u nekakvoj konstanti 😊 

Nea 💗

Ines
    14. Veljača 2021. 18:12

NevaEva divna si 🤰🥰🥰

Nea 💗

Petra982
    14. Veljača 2021. 18:22

Ajme te vaše činke, cheesecake, mileramke 😍😍😍🙈...  Ne znam na što bih prije navalila. Srećom dobila Ferrero pa svako malo čopam. Muž me opomenuo da je 13h i kutija neotvorena pa rekoh da ga ne uvrijedim! Ja ću mu nadoknaditi lavom neki drugi dan. Još osjećam posljedice jučerašnjeg đira i jedva sam oko ručka. 
    Ines, predivna ideja i super slika! Kao iz časopisa!!! 👍👍👍
    NevaEva, predivna si!!! Nikad ne znaš, možda jednog dana stigne i curka Valerianu za društvo. 
    Mom, i ja glasam za rozu. Kod moje curetine sve je rozo pa već imam radar za tu boju... 
    Piletina je vrlo obećavajuća!!! 
    Želim vam lijep ostatak dana!!! 😘😘😘

danica85
    14. Veljača 2021. 18:33

Hvala vam, znači ni ne moramo svi dobiti tu lineu. 
    Mene sinoć uhvatili neki bolovi, onako baš kao rastezanje i jutros gledam taj balon  i ne vjerujem kako preko noći raste

• ružica
    14. Veljača 2021. 18:45

Danice, kako si? Ima li bolova? Što piješ kad uhvate? Ja sam lineu dobila oko 29 og tjedna!

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Lonmi
    14. Veljača 2021. 18:57

Ja vam lineu negru imam od 12,13 tj trudnoce 😂 sad je gore prosla vec pupak, budem vam slikala.
    Cure bole koju od vas leda, donji dio? Mene cijelo vrijeme, jel to sta zabrinjavajuće? Onak bole pa mrvicu prestanu, pa opet bole. 

danica85
    14. Veljača 2021. 19:01

ružica

Danice, kako si? Ima li bolova? Što piješ kad uhvate? Ja sam lineu dobila oko 29 og tjedna!

Bila dobro do sinoć, onda me uhvatilo. Trudim se ne piti ništa, ako baš zagusti dali mi Normabel za opuštanje maternice, pola popijem od 2mg i nepomično ležim. 
    Kako si ti, jel ima kakvih promjena kod tebe, jel šta manje boli? 

• ružica
    14. Veljača 2021. 19:07

Ja sam dobro, normabeli svaki dan, ali ovi jači od   5 mg.  Ušla sam i 36 tjedan pa to olakšava za psihu dosta. U kojem si tjednu ti? Kakvi bolovi te  najviše muče?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.