Ova nam se tema polako gasi.. trudnoca je bila i zabavna i lijepa i tuzna i duga i kratka uz vas. 💜💜 Tema "mama" je za duge staze i nadam se da cemo se nastaviti tamo druziti. Jednog dana ce internet i forumi bit dio povijesti, dok otvorimo temu "bake beba proljetnica" ce nasoj djeci i unuci to nalikovati na dopisivanje kao preko goluba pismonose.
Jos 3 znaci 🧡🧡🧡 Cekamo zadnje bebice!
🤗🤗🤗🤗
Dosla s ctg-a, sve je ok, od trudova ni T. 🙄 Dala mi je uputnicu da se u bolnicu narucim dalje za preglede. 🙈 Svaki dan bi sad trebala ici na ctg, ne znam dal ce tamo pogledat kakvo je stanje dolje i sa plodnom vodom.
.
Tea i ja tebi drzim fige da krene samo da ne moras na inducirani. 🤞 Ja cu vidjet sad kad ce me narucit u bolnici i sta ce rec za dalje..ko zna sta i mene ceka...sve bi dala da samo nocas krene.. ne mogu vjerovati da ne zeli van. 🙈
.
Kety daj boze da bude sutra moj dan! 🤞🤞🤞🤞
.
Kreativka sretno i tebi da krene samo... 🤞
Cini mi se da nas je puno bilo preko termina..bit ce da je takva godina. 🙈🙈🙈😂
.
NevaEva 😊❤
[/ url
Dosla s ctg-a, sve je ok, od trudova ni T. 🙄 Dala mi je uputnicu da se u bolnicu narucim dalje za preglede. 🙈 Svaki dan bi sad trebala ici na ctg, ne znam dal ce tamo pogledat kakvo je stanje dolje i sa plodnom vodom.
.
Tea i ja tebi drzim fige da krene samo da ne moras na inducirani. 🤞 Ja cu vidjet sad kad ce me narucit u bolnici i sta ce rec za dalje..ko zna sta i mene ceka…sve bi dala da samo nocas krene.. ne mogu vjerovati da ne zeli van. 🙈
.
Kety daj boze da bude sutra moj dan! 🤞🤞🤞🤞
.
Kreativka sretno i tebi da krene samo… 🤞
Cini mi se da nas je puno bilo preko termina..bit ce da je takva godina. 🙈🙈🙈😂
.
NevaEva 😊❤
Ja sam probala i sve narodne 'pomagace' osim ljute hrane, i ne pali nista 🤷🤷
I dalje sam u soku da nakon one dijagnoze otvaranja u 24tt sad nikako nista se ne desava 😕
Tea strasno 🙈
Zvala je frendica umjesto mene...u srijedu u 9 trebam biti u bolnici sa svim stvarima i kaze da bi me porodili. Nadam se da je krivo svatila i da ce samo izvidit situaciju..uzasavam se indukcije ili carskog. 🙈 drzte fige da samo krene nocas/sutra. 🤞🙏
[/ url
NevaEva mala je super, zutica je prosla 😊
Imamo nesto malo sekreta iz oka, to rjesavamo kremicom. Ima neku fazu dernjave, rjesavamo se dohrane uz prsa i tako, zeludac joj se nategnuo 😂
Joj cure stvarno fali trudnoca koliko god bila teska.
Rez je koma, pogotovo ovaj sav koji je pukao, nezz dal ce se to stvarno zarasti 😅, jadna cijela zijeva 🤦♂️
NevaEva mala je super, zutica je prosla 😊
Imamo nesto malo sekreta iz oka, to rjesavamo kremicom. Ima neku fazu dernjave, rjesavamo se dohrane uz prsa i tako, zeludac joj se nategnuo 😂
Joj cure stvarno fali trudnoca koliko god bila teska.
Rez je koma, pogotovo ovaj sav koji je pukao, nezz dal ce se to stvarno zarasti 😅, jadna cijela zijeva 🤦♂️
Sa kakvom kremicom mažeš? Mi se mučimo s očima
od rođenja, bilo je bolje od jednih kapi ali se vratilo a više ne želim s tim kapima a i sad je već toliko nemiran da nema šanse da pogodim oko s kapima 😬
Tea strasno 🙈
Zvala je frendica umjesto mene…u srijedu u 9 trebam biti u bolnici sa svim stvarima i kaze da bi me porodili. Nadam se da je krivo svatila i da ce samo izvidit situaciju..uzasavam se indukcije ili carskog. 🙈 drzte fige da samo krene nocas/sutra. 🤞🙏
Mozes odbiti indukciju ukoliko je sve u redu.
nadam se da ce samo krenuti spontano.💪💪🙏🙏💞💞
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lunica hvala! I ja se nadam, za sad jos nista. 🤞🙏🤗
vidjet cemo sto ce reci nakon pregleda...valjda ce sad konacno gledati dolje da znam kakvo je stanje. 🙈 ali cini mi se da se mrvu manje javlja curka i nebi htjela riskirati da se nesto desi. Ciklusi su mi uredni 28-30 dana, pozitivan test sam imala vec 22 dan ciklusa i stvarno me cudi da se jos nisam porodila. 🙈
[/ url
Meni je noćas pukao vodenjak... Evo od 22 h ležim u bolnici prikopčana na ctg... Nisam ni otvorena niti imam trudove pa sad čekamo... Nešto 😂 da se pokrene.... Dobro je što ne ddaju drip već neki prirodniji gel kako su mi objasnili... Ako se u roku 6 sati ništa ne pokrene samo od sebe.... Držite fige cure.... Šaljem puse
Sortiraj odgovore
Najstariji