Napisala i na kraju slucajno obrisala sve..ukratko...Kety jos nista nema. 🙄🤯 neznam dal sam vise zivcana ili mi se vise place zadnja 2 dana… 🙈
.
AnaAn to je sve normalno ali nitko na zalost ne prica o tome. Bila sam postavila prije cca mjesec dana sliku grupe na fejsu vezano za postporodajnu depresiju. I ja sam nakon rodenja sina bila depresivna i svasta mi se motalo glavom, bilo je jako ruznih misli, bilo mi je uzasno tesko….i drzala sam sve u sebi jer sam se bojala pricat o tome, jer sam se bojala da ce mi uzet dijete….jako tezak i ruzan period. Tu slobodno pisi sto ti je na dusi, olaksaj se, ako ce te netko osudivat - zanemari ga, jer ta osoba ocito nezna sta je i kako je to. U svakom slucaju i to ce proci. 💪 a ako ti ja bas uzasnooo tesko uvijek se mozes i cak trebas javiti psihologu. Saljem ti jedan veliki virtualni zagrljaj. ❤🤗
Mogu mislit 🙈🙈 ja sam sizila uz one trudove konstantne a da se nije nis dogadalo mislim da bi jos i vise. Kako sad,vraca ti se doktorica ovaj tjedan? Jesi isla ono na blef da te boli? Ajde sad ce ovaj tjedan...pa nece te valjda dugo drzat ovako 😒
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
https://ibb.co/F5L1BWb
Evo jos jednom fejs stranica podrske s postporodajnom depresijom ako nekome treba. Ne sramite se toga, pricajte o tome, izbacite iz sebe sve. 😘
.
Lunica znam da ce doc, samo nikako docekati. 🙈 stres mi je to vec sad, sutra idem gin ako se ne pokrene nesto sad u meduvremenu. Sinoc mi je veci dio ljigavca - sluzni cep izasao, onako kao smrklji, prepona me jako boljela, jedva se doma dogegala i reko bit ce nesto pa eto sipak i dalje..neda se van. 🙈😆
[/ url
Kety nisam isla u bolnicu na kraju... sutra idem gin ako nista ne bude u meduvremenu. Normalno se mrda bebica pa nisam paniku radila ali stalno sam bila na vagi ic ili ne ic. 🙈 bas me zanima sto ce sutra rec, sta dalje... samo se nadam da ce samo krenut da necu morat na inducirani ili carski. ...ali naravno kako bude, bit ce, samo da sve bude u redu. Kako si ti, kako tvoj malecki?😊
[/ url
Cure, ja vas ne stignem pratiti.
Čestitam svima koje su rodile,uživajte.
Mom di si?????
Šta je s njom?
Kod nas se svašta zakompliciralo, nalazi uredni do ovog utorka, nadali smo se da kateter ide van i da smo doma. Ali uzv u utorak je pokazao pogoršanje lijevog bubrega, desni savršen. I sad čekam da kroz par dana dječji kirurg razgovara s nama, ili će mu odstraniti dio lijevog bubrega ili će mu staviti neku cjevčicu koja će ići iz bubrega kroz trbuh van s kesom i mene će obučiti kako to mijenjati. To je privremeno. U principu još ništa ne znam i nisu mi objasnili što znači jedna a što druga opcija.
Uživajte sa svojim malcima, mome je danas punih mjesec dana i me znam koliko će još biti u bolnici. Molim Boga da ga što prije operiraju ako već trebaju.
Ajme Palonkice! Ne stižem baš pratiti pa nisam u toku! Neopisivo mi je žao da se tako zakompliciralo! Nadam se da će uskoro braći na maženje! 🙏🙏🙏
Drži se mila!
Ertzui, Tea... Ne znam tko još fali...
U mislima ste i uživajte još malo u miru! Ja sam zadnjih par dana pod nekom temp, pa čak i prokrvarila nakon što je bio neki žućkasti iscjedak, pa neki bolovi u trbuhu pa čovjeku svašta padne na pamet! Sad samo lagano! Sretna sam kad u miru obavim wc i tušnem se, a mrvek je stvarno dobar!
Kety nisam isla u bolnicu na kraju… sutra idem gin ako nista ne bude u meduvremenu. Normalno se mrda bebica pa nisam paniku radila ali stalno sam bila na vagi ic ili ne ic. 🙈 bas me zanima sto ce sutra rec, sta dalje… samo se nadam da ce samo krenut da necu morat na inducirani ili carski. …ali naravno kako bude, bit ce, samo da sve bude u redu. Kako si ti, kako tvoj malecki?😊
Ajde drzim 🤞 da krene bez indukcije. Meni ti taj cep ni sad nije ispao,tj ja ga nisam primjetila bas...imala sam danima te trudove...a znak da je bas bas krenulo je bila opet sukrvica blaga samo.
Ja sam u lezecem jos..dignem se za wc,jelo i ak treba klincima sto na brzaka...sjedit bas ne mogu..nit ne pokusavam.hodam sasvim normalno i svaki dan sve lakse...al jos sam iscrpljena dosta. Sad su bradavice na tapeti al i to ce proc..nadam se brzoo 🤯 A bebac je super..ima ranicu na glavi od vadenja krvi iz glave jos u busi..to mazimo i pazimo...bila nam je patronazna..cetvrtak ujutro ga je vagnula...110g u + ,divna je beba...sve super...cekamo pupak da otpadne pa da lakse disemo 😅 Danas nam je vec tjedan dana 🥳🥳 Evo probirem od robe 56 sto jos mozemo navuc al prelazimo na 62...ah sto sam se napeglala tog 56 i spremila kolicinski 🙈🤷♀️
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Petra odmaraj onda i uzivaj sa svojom mrvicom 🤱🥰
.
Kety u prvoj trudnoci ga ni ja nisam primjetila. Mada taj cep znam da ne znaci nista konkretno ali eto meni je lakse kad se bar nesto dogada. 😁
Samo odmaraj kolko god mozes, tek je tjedan dana proslo, sa svakim danom ce biti sve lakse i bolje. 🤗 eh da, muke po bradavicama dok se priviknu. 🙈 super, samo neka tako i dalje napreduje. 🥰 hehe..i ja se pitam sada kolika ce moja biti, bracinu porodajnu tezinu i duzinu je sigurno presisala (3220g, 49cm, roden 39+4). 😆
[/ url
Vidi se da ce se ova nasa mala forumska druzina ubrzo pozdraviti ali sve ove nase ispisane stranice, dogodovstine, boljke, tegobe, iskustva, iscekivanja, popisi za bolnicu, sve ce nam to ostati lijepa uspomena i koristiti ce nekim buducim mamama...
Bilo je svega ovdje, od smijeha, suza radi nekih ruznih stvari, suza radosnica, nevjerojatne kolicine podrske, i bas je bilo lijepo proci cijelu trudnocu uz vas cure 💕
Ljubim vas sve i zelim vam divno majcinstvo, koje ce biti puno uspona i padova, i sve je to normalno, ali ne zaboravite, mi smo zene i mozemo sve! 💪
Nebo je granica 🌞🥰❤️
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
I par fotki od moje male smijalice da vam razveselimo dan 🤣😃💕
https://ibb.co/0K7QyL4
https://ibb.co/s1vcZfK
https://ibb.co/kM85sDN
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Nikac preslatka je..💞💞
i jaaskicnem.da vidim.jesu li nam rodile.zadnje proljetnice...mozda nocas bude💪🙏🥰
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji