Mom, Lonmi, Bebeto? Jel koja pokrenula niz nakon mene? 😊
Cekam vas cekam. Mi ostajemo jos u bolnici zbog mog tlaka, dobila sam terapiju za tlak. Jbg, tako to ide.
Danice, jesi ti to nama u 38 tt? 🤩🤗🥳
Pozdrav od mene i najgladnijeg bebaca na svijetu🤣
Jesu ti metildopu dali ili neke druge? Koliki je tlak?
Da, 38+2 danas 😍 i pustili me iz bolnice. Kažu tlak je ok, nemaju me razloga držati. U utorak je kontrola, ako se ne pokrene ranije. Govorim Emi mogla bi sutra jer je moja doktorica dežurna pa ne sluša 🤣🤣
Danice, tko ti je doktorica? Meni su na porodu bili dr. Černohorski, Kadivnik i Milojkovic... Svi odlicni.. Cernohorski divna❤️
Lonmi disiii zenoo?! ❤️
Mom drzim fige da se pokrene nesto🤞🏼🤞🏼💜
Kety tii isto kreniii🤞🏼🤞🏼💙
Jel to kod Lonmi show time kad se ne javlja?
Mene uneredila tvrda stolica danas, odmah počela i jače krvariti...
Predvečer me tako neš satralo pa legla u krevet s malim i odjavila se za danas.
Jel to kod Lonmi show time kad se ne javlja?
Mene uneredila tvrda stolica danas, odmah počela i jače krvariti…
Predvečer me tako neš satralo pa legla u krevet s malim i odjavila se za danas.
Meni je nakon poroda isto koma sa stolicom...znaci do poroda savrseno po pet puta dnevnno da bi sad izletolili hemici i koma sa zatvorom...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ja nisam 5 dana isla na wc poslije poroda. Mislila da cu svisnut od bolova kad me potjera, na kraju super proslo i od onda redovito. Hemici mi se povukli skoro potpuno i vidim da mi je i epiziotomija skoro zarasla. Al me zato sarafi temp 40 vec 3.dan zbog zastoja u dojci😩🙄ajme meni, cak sam i na antibiotiku zavrsila. Sro je najgore, uopce nisu prepunjene a zastopao se kanalic.. Muke po dojenju😌
Lonmi nam sigurno rađa ili je rodila, jedva cekam da se oglasi da cujemo 😁😁
Cure moje, stigla je nasa djevojcica prije 1h ❤️❤️❤️
Pisem detalje i sve ostalo cim stignem ❤️
Reci cu samo indicirana na 5 cm otvorenosti, bez epiduralne, s jednom dozom lijeka protiv bolova.
Bilo je tesko i sad jako boli guza i savovi.
Cujemo se, drzite mi se ❤️
Cure moje, stigla je nasa djevojcica prije 1h ❤️❤️❤️
Pisem detalje i sve ostalo cim stignem ❤️
Reci cu samo indicirana na 5 cm otvorenosti, bez epiduralne, s jednom dozom lijeka protiv bolova.
Bilo je tesko i sad jako boli guza i savovi.
Cujemo se, drzite mi se ❤️
🤩🤩🤩🤩🤩🤩 konacnoooo....čestitke na djevojcici 💞💞 ajde,bit ce sve ok....samo hrabro dalje....brzo ces bit ko nova...bitno da je sve ok prosloo 🥰🥰🥰🥰
Ajdeee Mom sad da mogu i ja konacno vise rodit 🤭🤭🤭🌞🤩
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji