Petra daj mi molim te opiši kako izgleda tvoj noćni podoj, kad kažeš da ni ne znaš da ga nahraniš. Kod mene se svi razbudimo, pa taj budni dio traje i sat vremena a nekad i više. Prvi mi je klinac pa vjerojatno radim nešto krivo
Nisam Petra, ali i ja ni ne znam da sam ju hranila preko noci pa cu ti napisati kako kod nas izgleda 😁
Ana spava u krevetu kraj mene i kad ona pocne kmecati dam joj sisu, ona cica u polusnu nakon cega zaspi, a ja isto cijelo vrijeme u polusnu dok ona ne zavrsi, kad zavrsi spremim sisu i okrenem se na drugu stranu dalje spavati 😁
A s najstarijim dok sam jos nadobudno forsirala da spava u svom kinderbetu isto je trajalo vise od sat dok bi njemu bilo dosta pa bi zaspao pa ga ja stavim u kinderbet pa se on kmeci za 5min pa opet ispocetka, ja zivcana, umorna, on nervozan... onda sam shvatila da mi je zivot laksi ovako i pocela kinderbet koristit samo za dnevno spavanje 😅
A s najstarijim dok sam jos nadobudno forsirala da spava u svom kinderbetu isto je trajalo vise od sat dok bi njemu bilo dosta pa bi zaspao pa ga ja stavim u kinderbet pa se on kmeci za 5min pa opet ispocetka, ja zivcana, umorna, on nervozan… onda sam shvatila da mi je zivot laksi ovako i pocela kinderbet koristit samo za dnevno spavanje 😅
Hvala ti na odgovoru, i pretpostavila sam da je beba onda vjerojatno kraj tebe u krevetu. Moj spava u kinderbetu odmah pokraj mene, ali ne spušta nam se stranica pa ga ne mogu samo tako uzeti. Iskreno uzasno me strah spavati s bebom na krevetu, dragi nemirno spava, jedino da ga stavim pored sebe, ali ni sebi ne vjerujem baš 😁 onda ju ni ne dizeš podrignuti?
Julesica, Adrian spava samnom u krevetu iako je i kinderbet na 40cm od mog kreveta. Majica ili spavaćica je uvijek napol raskopčana tako da kad krene mljackat i meškoljit se, dobije siku u usta i pojede koliko mu treba. Ja sam s jednim okom na pol koplja, pazim da mu je nosić slobodan. Nije da se tad prežderava pa ga nit ne podižem da podrigne. Ako nije ukakan ili mokar ne presvlačim ga! Dakle taj noćni podoj zna bit oko 4. Prije toga jede u ponoć/1 i prije tog se presvuče i tad sam ja još budna i idući oko 6:30/7 i tad se opet budim i dižem zbog drugih i opet njega presvlačim. Nakon što odu u šk, skupa zaspemo i odmorimo. Ne mogu reć da sam neispavana...
Julesica, Adrian spava samnom u krevetu iako je i kinderbet na 40cm od mog kreveta. Majica ili spavaćica je uvijek napol raskopčana tako da kad krene mljackat i meškoljit se, dobije siku u usta i pojede koliko mu treba. Ja sam s jednim okom na pol koplja, pazim da mu je nosić slobodan. Nije da se tad prežderava pa ga nit ne podižem da podrigne. Ako nije ukakan ili mokar ne presvlačim ga! Dakle taj noćni podoj zna bit oko 4. Prije toga jede u ponoć/1 i prije tog se presvuče i tad sam ja još budna i idući oko 6:30/7 i tad se opet budim i dižem zbog drugih i opet njega presvlačim. Nakon što odu u šk, skupa zaspemo i odmorimo. Ne mogu reć da sam neispavana…
Hvala ti 🤗
Cure svaka cast, ocito je praksa u pitanju. Moja mama mi je dala savjet bas da napravim kako opisujete a ona je imala nas troje. Da nije tako dojila nebi mogla funkcionirat. Ja se tak ne mogu poslozit nazalost.. jos smo se k tome i naviknuli na poze koje su mi pasale nakon carskog a za koje se moramo namjestit i moj se mora podrignut bar na kraju hranjenja jer je bljuckator 😅 Ovo vase stvarno zvuci jednostavnije puno nego bocice i hranjenje kod nas dosta ostalih. Moj papa u 2 u noci i ujutro u 5. Nije mi se problem dic, ne place, lijepo mi je dojit. Ali ima dana kad je budan saaaatima i jeo bi staaaaalno, razmisljam si da bi mi bilo lakse da mu dam flasicu i gotovo. Al da Petra, tu hranu uvijek muz radi, treba mu 10ak min, da moram sama bilo bi mi lakse dat mu sisu mozda.
.
Dude - mi isprobali curaprox, tommee tippee, hipp i jos jednu. Nista. Sljaka nam donekle iako ma vrlo kratke staze samo neka duda iz dm-a koju smo uzeli iz fore jer svjetli u mraku. Ima okrugli ovaj dio koji idu u usta, to ga valjda podsjeca na moju bradavicu 😅 Uglavnom, moj ne voli nista iz cega ne ide mlijeko nakon sto povuce par puta. 🙄 Povuce 2 puta, pljune, ima facu gadnjenja i pogled "seriously??" 😂😂
Moj isto pored mene spava iako je krevetic naslonjen na krevet ali on dok je pored mene puno bolje spava, znaci hvata noc oko ,22.30 i dio 4/5se ne budi, onda podoj pa nastavak ddo osam ipo kad ae dizemo. Jedino mi ako se prejede u 4 zna se meskoljiti dok mu se to probavi pa mi ga muz nosa dok ne zaspe jer mi je ovaj drugi malac od 16mj isto pored mene samo s druge strane😅ali on se ne budi osim ako beba place sto je jako rijetko nocu.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ja ne dizem podrignuti preko noci, ionako je nekako uspavana i lagano jede pa stvarno nemam potrebe, nista ju ne muci po tom pitanju. A sto se straha tice kuzim te, mene nije strah jer nekako kao da ju osjecam kraj sebe i znam da nema sanse da se npr legnem na nju il tak nes, plus na svaki njen zvuk ju provirim, ne mogu to ne cuti. Al mogu razumijeti tu fobiju oko djeteta u krevetu, nije ni meni bilo svejedno to na pocetku s prvim..
Znači iskusne mame su naučile svoje lekciju pa noćni podoj je najjednostavniji moguć 👍👍 meni je prvi bebač pa vjerojatno kompliciram više nego treba. Lunica vidim tvoj spava 5 sati u komadu, moj se budi svaka cca dva sata za papati, no to moze biti do mog mlijeka, za kojeg svi mi pričaju da ima dovoljno, ali očito baš i ne 🙄 jednom smo tako kasno navečer dali oko 50ml dohrane i spavao je 3,5 sati u komadu, doduše on je tek tri tjedna prošao pa mi je normalno da se svako malo budi jesti, tvoja beba je mozda starija
Nije ni moj prvi bio s nama u krevetu dok nije počeo izlaziti iz krevetića sam. A s drugom smo morali jer smo tad svi bili u istoj sobi i mali je trebao odspavati i muž isto. Brzo smo se priviknuli.
A sad pak muža štedim na max jer ipak putuje na posao i usred sezone je. Dovoljno što dolazi doma svakodnevno zbog starijih. Ja sam primjetila ako ga dižem po noći za podrignut, ne ide mu, samo ispljune višak mlijeka i još bi jeo. Danas možemo spavati, takvo sivilo vani da je to užas. Kad se vraća proljeće?
Sortiraj odgovore
Najstariji