Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kety992
    29. Travanj 2021. 19:15

Lussi…pa i ulozivost je nesto...nije da si zacementirana...moze krenut bilo kad..nije ti to mjerilo ☺☺  a opet ni kad si otvorena nis ne znaci 🤣🤣🤣 jao ludilooo...ajde jos mjesec dana i sve smo gotove 🤪🤪🙈🙊 ti ces naravno i prije jer si vec u pripremi nekoj 😅

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Petra982
    29. Travanj 2021. 19:16

Mateja i Julesica, mantram, vibram, molim da sve prođe brzo i čim bezbolnije!!! Veselim se lijepim vijestima!
    Lonmi, danas lijeni biskvit s jabukom, ništa posebno. 
    Ja te slane gluposti tamanim samo ako gledamo nešto... Inače me ne traži, pogotovo ako sam solo. Mislim, traži me, al se nekako odupirem!!! 
    NevaEva, ja sam za subotu spremna (valjda) 🙈
    Palonkice, bit će sve ok! Iskoristite to vrijeme za vas dvoje! 

Principessa🌺
    29. Travanj 2021. 19:26

kety992

Lussi…pa i ulozivost je nesto…nije da si zacementirana…moze krenut bilo kad..nije ti to mjerilo ☺☺ a opet ni kad si otvorena nis ne znaci 🤣🤣🤣 jao ludilooo…ajde jos mjesec dana i sve smo gotove 🤪🤪🙈🙊 ti ces naravno i prije jer si vec u pripremi nekoj 😅

Secem po bolnici malo haha isla sam sad do Mateje malo pa opet do sobe..bude i to krenulo🤞🏼 sutra cu ja ispitat malo kaj planiraju hahah laznjaci me znaju sarafit..

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Jagodica125
    29. Travanj 2021. 19:41

Ovaj vikend ce bebice pljustati s neba!!!🥰🤗👶💙💝 
    .
    Neka je svima sa srecom!🙏😇
    .
    Nas muce grcevi, nakon 3726284 sati plakanja, je napokon zaspao, umjesto da pajkim kad i on, ja se idem otusirat🚿🤣 razmazila sam se, znam..🤷‍♀️🤗
    .
    Nego curke, meni se kao vraca libido🥰😏🤭🙈🙉🙊

Jagodica125
    29. Travanj 2021. 19:42

Cestitam Petra na bebici!🥳 

mom_of_4
    29. Travanj 2021. 19:50

Palonkice Uff to se oteglo na vise dana 🙄😬 place mi se vec..Al ok bitno da sve bude ok svo zlo u  tome...mozda i zbog toga sta ste dalje od splita pa ce vas zadržati toliko dana...jel ti dobar djecak papa li? Bdw nisu ga gledali jos nikako? Zutica prode za dan dva nebi da im nefrolog dolazi iz Bangladeša Uff Jesi ti ok? 
    Bit ce to sve u redu🙏🏻💙 vidi mene sta na glas razmisljam i pametujem a kukavica sam najveca🤢

kety992
    29. Travanj 2021. 19:53

Jagodica125

Cestitam Petrana bebici!🥳

Nije jos rodila 🙈🙈 to se mi šalimo malo 🤣🤣🤪

Petra982
    29. Travanj 2021. 20:05

Lussi nek je tebe još malo u komadu! Al dobro je sad čim više šetat i sjediti!!! 
    Jučer sam čitala što raditi da beba spuzne dole u pravilan položaj pa kaže čim više uspravno, sjediti nagnuta na naprijed, klečati... Bitno da nismo na leđima ili zavaljene na nazad...

Petra982
    29. Travanj 2021. 20:07

Jagodica125

Cestitam Petrana bebici!🥳

Jagodice, bebonja je još u trbuhu! Ticker laže!

kety992
    29. Travanj 2021. 20:16

Petra982

Lussi nek je tebe još malo u komadu! Al dobro je sad čim više šetat i sjediti!!!
    Jučer sam čitala što raditi da beba spuzne dole u pravilan položaj pa kaže čim više uspravno, sjediti nagnuta na naprijed, klečati… Bitno da nismo na leđima ili zavaljene na nazad…

E pa mislim da ima nesto u tome...zadnjih nekoliko dana sjedim na lopti...taj polozaj...uspravan al onak sam vise nagnuta naprijed...a guza iza...noge u stranu...i imam osjecaj da je svakim danom sve nize dolje...a i klecala sam nesto ovih dana...ne pretjerano al valjda ima veze da...💪💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.