Lonmi 🤣🤣🤣 ma di cu ga istjerat..ne ide to bas tako...ja s prvom...keks do zadnje veceri pred porod...ono bas svakodnevno...i sve ostalno normalno...pa prosla termin...a otvorena s 37 vec...i s malim isto tako...ovaj put sam samo puno ranije otvorena i bebac je nize..oni su mi se spustili tik pred radaonu valjda...a ovaj se nije ni digao gore...🙈 on ce doc kad ce bit spreman...a ja uz dvoje klinaca radim sve po kuci...vozim auto i dalje...vrt sam zasadila,neki dan sam i travu kosila...aj kosilica je samohodna al nemam ja mira.....ako ga nije to potjeralo di ce ga lopta onda 🤣🤣🤣 a odnosi s muzem normala..teze se namjestit i to...al funkcionira...pa sad...tko zna...37 punih u subotu..vidjet cemo...
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Tek sad vidim moj ticker 😂😂😂😂😂😂😂😂
Dobro je,bitno da ticker zna stanje stvari...
Julesica i Mateja? Ima li čega kod vas?
Mom, u potpunosti se slažem za 9.mj Baš ti bude puna pipa... I kod mene hobbitovska stopala, izbočene usne, 2 podbratka, hrenovke umjesto prstiju...
Lonmi 🤣🤣🤣 ma di cu ga istjerat..ne ide to bas tako…ja s prvom…keks do zadnje veceri pred porod…ono bas svakodnevno…i sve ostalno normalno…pa prosla termin…a otvorena s 37 vec…i s malim isto tako…ovaj put sam samo puno ranije otvorena i bebac je nize..oni su mi se spustili tik pred radaonu valjda…a ovaj se nije ni digao gore…🙈 on ce doc kad ce bit spreman…a ja uz dvoje klinaca radim sve po kuci…vozim auto i dalje…vrt sam zasadila,neki dan sam i travu kosila…aj kosilica je samohodna al nemam ja mira…..ako ga nije to potjeralo di ce ga lopta onda 🤣🤣🤣 a odnosi s muzem normala..teze se namjestit i to…al funkcionira…pa sad…tko zna…37 punih u subotu..vidjet cemo…
Neka tebe još 10 dana, pa će samo skliznuti!
Neka Petra , rodila si a nisi nam rekla🤣🤣🤣 vidis ti to
E curke,kaj znaci kad Pise CC uloziv do UU koje se ne forsira
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Lonmi 🤣🤣🤣 ma di cu ga istjerat..ne ide to bas tako…ja s prvom…keks do zadnje veceri pred porod…ono bas svakodnevno…i sve ostalno normalno…pa prosla termin…a otvorena s 37 vec…i s malim isto tako…ovaj put sam samo puno ranije otvorena i bebac je nize..oni su mi se spustili tik pred radaonu valjda…a ovaj se nije ni digao gore…🙈 on ce doc kad ce bit spreman…a ja uz dvoje klinaca radim sve po kuci…vozim auto i dalje…vrt sam zasadila,neki dan sam i travu kosila…aj kosilica je samohodna al nemam ja mira…..ako ga nije to potjeralo di ce ga lopta onda 🤣🤣🤣 a odnosi s muzem normala..teze se namjestit i to…al funkcionira…pa sad…tko zna…37 punih u subotu..vidjet cemo…
I ja kazem 🙈🙈 da mi nije ovih mucnina...nebi se nista zalila...kraj je blizu kako god...😅🙈 a vidim ti vec rodila 🤪🤪🤪
Lussi pa cerviks je uloziv do unutarnjeg usca koje je zatvoreno i uredu rekla bih...🤷♀️ ja sam preskocila to ulozivo ovaj put i odmah se bacila na otvoreno 🤣
Petra ista sam takva od usana do prstiju..😏
Kety radim sve sta i ti osim sexa hahahah vozim auto takodjer ja mislim da kroz prozor izgledam ko klasicna seljacina ona sta izbaci lakat kroz prozor ahahaha jer ne stanem do volana pa lezim i vozim ahahhahaha..Ugl lakse me priskocit nego zaobic a najbolje me izbjec kad me spoji u krivo ahhahaha..ja cu se potrudit do iduceg cetvrtka da potaknem sta god ako sta upali javim....isla bi ja na selo kopat da mi noge nisu ka balvani
Petra ista sam takva od usana do prstiju..😏
Kety radim sve sta i ti osim sexa hahahah vozim auto takodjer ja mislim da kroz prozor izgledam ko klasicna seljacina ona sta izbaci lakat kroz prozor ahahaha jer ne stanem do volana pa lezim i vozim ahahhahaha..Ugl lakse me priskocit nego zaobic a najbolje me izbjec kad me spoji u krivo ahhahaha..ja cu se potrudit do iduceg cetvrtka da potaknem sta god ako sta upali javim….isla bi ja na selo kopat da mi noge nisu ka balvani
🤣🤣 ajde nemoj tako...javi ako nades nacin za ubrzat...kod mene tak nikad nista nije upalilo 🙊🙊
I ja kazem 🙈🙈 da mi nije ovih mucnina…nebi se nista zalila…kraj je blizu kako god…😅🙈 a vidim ti vec rodila 🤪🤪🤪
Lussipa cerviks je uloziv do unutarnjeg usca koje je zatvoreno i uredu rekla bih…🤷♀️ ja sam preskocila to ulozivo ovaj put i odmah se bacila na otvoreno 🤣
Taman se ponadah da nesto o otvorenosti ipak hahah al sad ak sam zatvorena,nista🤣🤣 htjela sam ic malo na loptu ili nesto da ubrzam to🤣 vec sam pol bolnice prosla secuci se
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Ajmo cure, 5 beba do nedjelje navece. Tko su sretne dobitnice? 😋😍😍
Ja sam se sva zaspricala s mlijekom, sad vidim da mi je i mob pun. Nisam.bas jos otkrila svs poze dojenja pa mu treba minutica da se prikopca a meni mlijeko krene cim mali dodje na metar blizu i sve pokapa 😂😂😂 najgore je kaj se osuse flekovi na odjeci pa odma sve mora u pranje, nije da se ne vidi kao dok se vodom zalije covjek.
Sortiraj odgovore
Najstariji