Mar 😍😍😍😍
Divan rodjendanski ugodjaj, torta, svjecice, ti i tvoj outfit 👍🥰
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Napokon vas pohvatala, danas dan proletio, a ne znam na što...
Thera, sretno ti bilo, da čim manje boli i brzo završi!
Nikac i Mar, ma che zgodne trudnice!!!
NevaEva, volim pročitat tvoje poruke. Istina, boli u 3 pm, al tako i prođe! Uživaj doma!!!
anaAn, ne znam što bih ti rekla! Hvala Bogu da si otišla po drugo mišljenje i smirila se. Slažem se s curama, te njihove mjere nisu uvijek točne! I meni je pred malo rekla da je malo manji, al da je to sve ok!
Eto, ja da sam ti, ne bih nogom više kročila u tu bolnicu! Vjerujem da možeš promijeniti ako to želiš!
Ines, lijepo je čitati te! Vjerujem da je Nea prava ljepotica na mamu! Super da lijepo napreduje i da si se lijepo oporavila i da je sve odlično! Samo tako naprijed!
Vi sve topcine na slikama jebote ja ko
Godzila,inace imam jako uske gležnjeve noge ruke a sad ajme i kuku nabotila sva...nos mi ko babura usta kao da sam stavila 12 kubika hijalurona eto.. Doduse u ni jednoj trudnoci me nije zaobislo nakupljanje vode sta bi sad al ono....😏👀
Sutra mi je rođendan i ovo je prvi put da me brojka baš i ne oduševljava 🙈🙈🙈
Napravit ću kremšnite, tortu (razne fete torti) sam naručila izvana i pizzu ću naručiti jer mi se ne kuha!
Mali je aktivan, izbočine na sve strane, svako malo me neš zaboli, al bi vrit nit mimo.
Jedva čekam utorak pa da znam na čemu sam.
Ma Petra, sad je vec rodjendan, jel tako? :D sreetaaaaan ❤️❤️❤️🎂🎂🎂🎂💐💐💐💐
Meni su podbuhle vjeđe i podocnjaci, ostalo je ok 🤣
Hvaaaalaaa, cure 🥰
Jutro cure😊
Thera kakvo je stanje?
jel to porodiljni koji inace sjeda 18og sjeo jucer nisam u toku🤔
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
ℙ𝕖𝕥𝕣𝕒 sretan rockass🥳🥳🥳
Evo i ja danas na 38tjedana...tik tok..jos maaaloo⏳
Rekla sam.da cu razmisljat pozitivno, nema straha od boli...bol se rijesava kroz disanje i ideemoo💪💪💞
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sretan rockas Petraaaaaaa🥰🍾🥂🎂
Stanje,ja bi rekla isto. Imala sam lagane bolove cijelu noc ali nista posebno. Mogu se samo nadati da me to barem malo otvorilo. Spavala nikako,mali nikad aktivniji nije bio. Kao da je napravio oprostajku i pozvao i frendove😅😂 Krevet mekan,toliko mi je trbuh ulazio unutra da sam komotno mogla i na njemu spavati😂 Vrtila se cijelu noc i taman zaspala cvrsce kad evo budjenje u 6😰
Nikac,Mare,cure bombe ste🥰
Jutro cure😊
Thera kakvo je stanje?
jel to porodiljni koji inace sjeda 18og sjeo jucer nisam u toku🤔
Je, je! Ako si imala kombinaciju komplikacija i rodiljnog, komplikacije ce sjest u pon.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Thera, cekamo izvjestaj 🙂 mozda si vec sa svojom beburinom 🙏🏻🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji