Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nikac
    16. Travanj 2021. 20:02

Naknada za porodiljni ZABA meni je sjela, jucer placa, danas nakada, bas sam se ugodno iznenadila. Ruska meni je oko 15h vec bilo na racunu, vjerojatno je i tebi u medjuvremenu.
    AnaAn drago mi je da si se smirila i dobila drugo misljenje, dosta ti je razno raznih sokova. Ali biti ce sve u redu, mora biti 😘🥰

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

• Bebeto
    16. Travanj 2021. 20:04

Mene zanima, ako imam kandidu da li može utjecati na bebu tokom poroda?Doktor na pregledu rekao da sam je praktički izliječila , ali ja i dalje imam iscjedak , kao kad sam je dobila.
    Da li tko ima iskustva o tome ili je čuo za takav slučaj?😘

nikac
    16. Travanj 2021. 20:05

Predraga Ines ma milina je citati tvoje postove 😘💕
    Uvijek ih proucim do detalja i upijam svaku rijec i pozitivu koja iz njih izlazi.
    Sa takvim stavom mora ti biti dobro u zivotu, jednostavno kako zracis tako i privlacis i bas sam sretna da vam je lijepo sa Neom i da ste one happy family 💕💕💕
    Hvala ti sto nisi zaboravila na nas ovdje 😉 a vrijeme ce proletiti i sve se brzo druzimo u mamama.... 

• Bebeto
    16. Travanj 2021. 20:08

nikac

Iduci pregled u petak 23.04. ako ga docekamo 😃
    Kaze dokt da je Darla spremna i moze svaki cas.
    A cekamo najkasnije do 41+2 ako sam dobro zapamtila i ako se dotad prirodno ne pokrene onda indukcija itd. Nadam se da taj scenarij necemo gledati.
    Inace super smo popricale danas, sve mi je lijepo objasnila kako moze porod krenuti i kako reagirati, kada krenuti prema rodilistu… A prosle smo i moj plan poroda u detalje, sto mi je jako drago.
    Ma ova moja dokt je bas umirujuca i pozitivno djeluje na mene, bas me umirila i ulijeva povjerenje, znam da cu biti u dobrim rukama i nadam se da ce mi ona biti na porodu.
    A Darla kao da se malo primirila zadnja dva dana pa sad ne znam da li je to neki znak ali trudim se ne analizirati sve previse nego se prepustiti pa kako i kad bude… na prirodi je da odradi svoje… 💕

I kad krenuti u rodilište?Ja pitala svog doktora, kaže on znat ćete, ja govorim kako, kaže vidjet ćete 👀👀

Lonmi
    16. Travanj 2021. 20:12

AnaAn stvarno mi je zao sto su te toliko opet istresirali. Ja ti isto savjetujem da odes do Merkura ili negdje, ovi su prosli svaku mjeru. Razmisli.
    Nikac tebi je isto malo ostalo 😊
    Bebeto pa ja sam bila cula da se prenese vaginalnim porodom, ali ako kaze da si izljecila... si sigurna da je takvi iscjedak? Moj je isto bijeli pa svijetlo zuckasti i svakakvi pa je sve ok (s nadom da necu dobiti jer jedem slatko nonstop) te svrbi ili pecka dolje? 

mom_of_4
    16. Travanj 2021. 20:17

Palonkice je ajme kad se sitim dodes dole pa procedura ,sestra te upila s miljon pitanja a nije ti do zivota ..mene pita datum vjencanja ja stala ...nemam pojma
    Zeno mani me se disat sam zabiravila a ne kad sam se udala ahhahahah...i onda liftom ajmo gore uz požurivanje ispravite se idemo brze bla bla najradije bi je nogom u glavu .... osim ako te ko doceka dole onda si principesa a i od toga mi
    Je lose.nemora svak imat nekoga svog u rodilistu i smatram da svi zaslužuju istu vrstu njege i paznje...u onim trenutcima lipa ric znaci punooooo i ohrabrenje...
    Ako ti sta zatriba javi za dvi min sam
    Doli Al jbga ne mogu rec evo stvari za palonkicu ahahhahahah 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Danas smo krevetac sklopili jos moram torbak za rodiliste spremit nezz sta cekam Al eto...
    Slikat cu vam sve fino kad namistim 

nikac
    16. Travanj 2021. 20:19

Bebeto

nikac

Iduci pregled u petak 23.04. ako ga docekamo 😃
    Kaze dokt da je Darla spremna i moze svaki cas.
    A cekamo najkasnije do 41+2 ako sam dobro zapamtila i ako se dotad prirodno ne pokrene onda indukcija itd. Nadam se da taj scenarij necemo gledati.
    Inace super smo popricale danas, sve mi je lijepo objasnila kako moze porod krenuti i kako reagirati, kada krenuti prema rodilistu… A prosle smo i moj plan poroda u detalje, sto mi je jako drago.
    Ma ova moja dokt je bas umirujuca i pozitivno djeluje na mene, bas me umirila i ulijeva povjerenje, znam da cu biti u dobrim rukama i nadam se da ce mi ona biti na porodu.
    A Darla kao da se malo primirila zadnja dva dana pa sad ne znam da li je to neki znak ali trudim se ne analizirati sve previse nego se prepustiti pa kako i kad bude… na prirodi je da odradi svoje… 💕

I kad krenuti u rodilište?Ja pitala svog doktora, kaže on znat ćete, ja govorim kako, kaže vidjet ćete 👀👀

Kaze imas dvije varijante, ako pukne vodenjak i ako je voda bistra i osjecam bebu onda se polako spremiti, istusirati, provjeriti torbu i krenuti. Bitno je samo da je voda cista i da se beba krece, ne mora divljati ali da je osjecam.
    Ili ako krenu trudovi a da vodenjak nije puknuo, onda mjeriti i ne zuriti prije vremena, nego kad krenu šarafiti na 5 minuta (ja sam inace 2 min od bolnice).
    Bitno je mjeriti intervale, kaze prvo ce biti nepravilni i svakakvi, na 20 pa 15 min, pa 10...ako bude islo tim tokom doci na 5 min razmaka. 

mom_of_4
    16. Travanj 2021. 20:21

Ja se nadam da necu preci 39 tj nek me uhvati noc pred termin idealno bi bilo samo nemoj produzit pliiiiz ...sad kad citan sve vas pa to cekanje ufff plodna voda pregledi svaki dan ctg rodiliste ma daj nebi hvala

nikac
    16. Travanj 2021. 20:22

Evo nas danas prije pregleda
    https://ibb.co/DVQPjqn

• Bebeto
    16. Travanj 2021. 20:23

Lonmi

AnaAn stvarno mi je zao sto su te toliko opet istresirali. Ja ti isto savjetujem da odes do Merkura ili negdje, ovi su prosli svaku mjeru. Razmisli.
    Nikac tebi je isto malo ostalo 😊
    Bebeto pa ja sam bila cula da se prenese vaginalnim porodom, ali ako kaze da si izljecila… si sigurna da je takvi iscjedak? Moj je isto bijeli pa svijetlo zuckasti i svakakvi pa je sve ok (s nadom da necu dobiti jer jedem slatko nonstop) te svrbi ili pecka dolje?

Bijel, žućkast, i on mi je na račun samo pogleda na iscjedak rekao da je kandida, nikakve briseve ili nešto nisam radila.Ne svrbi me, ne pecka , hvala Bogu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.