Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    14. Travanj 2021. 00:07

Vecer cure...bas nas malo ostalo...sve polako postajemo rodilje...
    Ja danas obavila ctg,sve super ..pregled za tjedan dana kad budem 38+3 i zadnji uzv....i dogovor oko poroda..e sad nemam blage sto je on pod tim mislio...ali ocito ce mi predlozit carski tjedan iza sa 39 plus par dana...mislim da necu prihvatiti, radije cu cekati da krene samo...inace se privatno znamo i on bi mi htio olaksati porod ali oporavak je gadan i neusporediv...znam to jer sam prosla i jedno i drugo..
    Godine...Palonkice i ja ove g punim 40🤭🤭ne mogu vjerovati....a ja nekako lakse nosim osim sto imam jace kontrakcije...ocito je sve olabavilo s vrimenom😄😄

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lunica
    14. Travanj 2021. 00:09

Lala cestitkee💞💞💞

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Petra982
    14. Travanj 2021. 00:11

https://ibb.co/VjcYj8L
    Moj ponoćni snack... Dok tipkam poruku, žvačem i ovaj posljednji 😂😂😂
    Ajme Mom jes me nasmijala s tom tvojom gospođom... 😂😂😂😂😂😂😂
    Najdraže mi to ustajanje i hodanje po noći, samo molim Boga da mi noge ne otkažu do wc-a 😂😂😂😂

Petra982
    14. Travanj 2021. 00:17

Joj Kety, nadam se da će stati već jednom!

mom_of_4
    14. Travanj 2021. 00:19

Petra 😂😂😂😂 doslovno sam sve rekla kako je...i ja imam
    osjecaj nocu da ce mi se noge otkacit i aj ca..Srica imam box krevet visoki pa se zarotiram na bok i noge na pod inace se nebi digla satima s niskog...A kad stanem na noge imam osjecaj da je dama dole zinula od soka jer kad ova  masa se uspravi sve podamnom ostaje u soku 😂😂😂😂😂...vidit cu muza za tjedan dva kad mi zatreba da pogura otvaranje 😂😂😂🥳 oce on iskolacit oci ... Al sad bez šale boli me doli i pulsira ahahhahha osjecam se ko konzerva kakva na pola otvorena 

• Mar93
    14. Travanj 2021. 01:06

Ugusit cu se od tvojih novela, Mom, svega mi 🤣🤣 ja san ispod sebe na krevet stavila oni najlon ako pukne vodenjak, al bojin se da cu se upisat od ovih slikovitih prikaza nocnih avantura jedne trudnice da ga isproban prije vodenjaka 🤣🤣🤣

mom_of_4
    14. Travanj 2021. 01:54

Mar93 haha evo pis pauza odrađena od ponoc i 20 se gegam do wc-a taman u krevet se vratila mozes mislit koliko se sa skoljke dizem auuuuu..kazem ti pravi sam zakrzljala.napisat cu priručnik za sve maloljetnice i ove nadobudne curice sta rano
    Krecu u sexualne avanture da vide sta je muka majčina i koja je pokora popisat se u 9 mj trudnoce ahhahahahah.. Doduse tribalo bi njih vodit na porod ko pratnju ahhahahahahhaha nebi im se sladilo nista vise ,sve bi se udale ka djevice 😫😂😂😂😂😂

Principessa🌺
    14. Travanj 2021. 07:00

Cure kaj smo rekli,da utvrdimo grsdivo hahahs nakon komplikacija kad otvaramo porodiljni ooet nosimo prosjek placa i iste papire ko za komplikacije?

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

mom_of_4
    14. Travanj 2021. 07:08

Jutrooo ...nadala sam se naspavat ovaj mjesec dok jos mogu Al ne idee 😫 pis pauza ,pa vruce,pa noge,pa najranije zgaravica (neka ti žderi  jos malo vise).. 
    principesa E ni ja ti se ne razumin u te papirusine i zakone 😂😂 .
    Sretno svima danas🙏🏻

Petra982
    14. Travanj 2021. 07:26

Lussi, ako već imaju prosjek plaća, onda ne treba nositi opet. Ispunjavaš papir kao do sada, plus zahtjev za porodiljni i nosiš doznake za porodiljni. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.