Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kety992
    13. Travanj 2021. 11:30

Ma hajde...kakve panicarke 🙈🙈🤣 mi cemo docekat lijepo vrijeme...suncano +20 i da mozemo odmah u setnje 🥳🥳 di vec sad panicarite...tamo za 2 tjedna pocnite 🤣🤣🤣

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Lonmi
    13. Travanj 2021. 11:30

kety992

Lonmi- ma poslat ce te u trudnicku sad…ako sama ne spomene bris…jasno joj reci da ti ga mora napravit i to je to.,meni je moja uvijek napomenula..zapisi,ako se ja ne sjetim podsjeti me…iako sad sam vec u trudnickoj i dr mi je zapisala obavezno bris sad…bit cu punih 35…i u prve dvije sam kod svoje sa 35 obavila bris i sa 37tj trudnicka prvi pregled.

Cekaj sutra dok javim da idem opet njoj kroz 2 tj 😂😂😂😂
    Moja ti za sve ima vremena. 
    Ocekivala sam ga zadnji put i uzme ona spekulum to hopa cupa brzo pogleda, kaze iscjedak je u redu, ja pitam za bris, kaze ma to u 37 tt 🤷‍♂️
    Pitam za trudnicku kaze a sta cete se tamo guzvati i nacekavati 😂
    S jedne str je u pravu, s druge ja nemam mira 😂

Lonmi
    13. Travanj 2021. 11:31

Mi ne panicarimo oko poroda nego oko doktora, nalaza, simptoma i ostalog.
    Bolje da nam se vise ne spominju sepse, brisevi, lijecenja i ostalo jer onda nastaje strah ovdje 😂

• Bebeto
    13. Travanj 2021. 11:32

anaAn

Bradavice dobila ih i ja po vratu, ispod pazuha i cak sam dobila jednu na preponi, a drugu na guzi 🙈🙈😰😰
    Sad sam zivcana sto mi bris tako kasno radi, a ja s dijagnozom.

Ništa mi ne govori meni ni ne žele uzeti bris 

Lonmi
    13. Travanj 2021. 11:33

Bebeto

anaAn

Bradavice dobila ih i ja po vratu, ispod pazuha i cak sam dobila jednu na preponi, a drugu na guzi 🙈🙈😰😰
    Sad sam zivcana sto mi bris tako kasno radi, a ja s dijagnozom.

Ništa mi ne govori meni ni ne žele uzeti bris

Daj se naruci negdje u privatnu polikliniku samo na taj bris, Boze sta je tim nekim lijecnicima vise 🤦‍♂️

• Bebeto
    13. Travanj 2021. 11:34

Samo je u nalazu napisao da mi daju antibiotik pri porodu?!?Jesmo mi u istoj državi 🤣🤣🤷🏻‍♀️

• Bebeto
    13. Travanj 2021. 11:35

Pa kod privatnika i idem od početka trudnoce i to sam ga još promjenila i opet isto 

Principessa🌺
    13. Travanj 2021. 11:36

kety992

Ma hajde…kakve panicarke 🙈🙈🤣 mi cemo docekat lijepo vrijeme…suncano +20 i da mozemo odmah u setnje 🥳🥳 di vec sad panicarite…tamo za 2 tjedna pocnite 🤣🤣🤣

Samo nek se vrijemee proljepsaa pa mozemo rodit hahah 
    Bas sam jucer mazila trbuh i govorim maloj da nek slobodno maalko pozuri,ne mora striktno cekat termin hahaha🤣🤣

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Principessa🌺
    13. Travanj 2021. 11:37

kety992

Ma hajde…kakve panicarke 🙈🙈🤣 mi cemo docekat lijepo vrijeme…suncano +20 i da mozemo odmah u setnje 🥳🥳 di vec sad panicarite…tamo za 2 tjedna pocnite 🤣🤣🤣

Nema panicarenja za dva tjednaa haha tad krecemo na posao otvaranja🤣🤣🤣🤣

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Lonmi
    13. Travanj 2021. 11:42

Bebeto

Pa kod privatnika i idem od početka trudnoce i to sam ga još promjenila i opet isto

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
    Kad imas pregled? Reci da ti zelis da ti napravi tu pretragu.
    Koliko ja znam sve se to posebno placa, sta mu je tesko novce si uzeti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI