Ma hajde...kakve panicarke 🙈🙈🤣 mi cemo docekat lijepo vrijeme...suncano +20 i da mozemo odmah u setnje 🥳🥳 di vec sad panicarite...tamo za 2 tjedna pocnite 🤣🤣🤣
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Lonmi- ma poslat ce te u trudnicku sad…ako sama ne spomene bris…jasno joj reci da ti ga mora napravit i to je to.,meni je moja uvijek napomenula..zapisi,ako se ja ne sjetim podsjeti me…iako sad sam vec u trudnickoj i dr mi je zapisala obavezno bris sad…bit cu punih 35…i u prve dvije sam kod svoje sa 35 obavila bris i sa 37tj trudnicka prvi pregled.
Cekaj sutra dok javim da idem opet njoj kroz 2 tj 😂😂😂😂
Moja ti za sve ima vremena.
Ocekivala sam ga zadnji put i uzme ona spekulum to hopa cupa brzo pogleda, kaze iscjedak je u redu, ja pitam za bris, kaze ma to u 37 tt 🤷♂️
Pitam za trudnicku kaze a sta cete se tamo guzvati i nacekavati 😂
S jedne str je u pravu, s druge ja nemam mira 😂

Mi ne panicarimo oko poroda nego oko doktora, nalaza, simptoma i ostalog.
Bolje da nam se vise ne spominju sepse, brisevi, lijecenja i ostalo jer onda nastaje strah ovdje 😂

Bradavice dobila ih i ja po vratu, ispod pazuha i cak sam dobila jednu na preponi, a drugu na guzi 🙈🙈😰😰
Sad sam zivcana sto mi bris tako kasno radi, a ja s dijagnozom.
Ništa mi ne govori meni ni ne žele uzeti bris
Bradavice dobila ih i ja po vratu, ispod pazuha i cak sam dobila jednu na preponi, a drugu na guzi 🙈🙈😰😰
Sad sam zivcana sto mi bris tako kasno radi, a ja s dijagnozom.
Ništa mi ne govori meni ni ne žele uzeti bris
Daj se naruci negdje u privatnu polikliniku samo na taj bris, Boze sta je tim nekim lijecnicima vise 🤦♂️

Samo je u nalazu napisao da mi daju antibiotik pri porodu?!?Jesmo mi u istoj državi 🤣🤣🤷🏻♀️
Pa kod privatnika i idem od početka trudnoce i to sam ga još promjenila i opet isto
Ma hajde…kakve panicarke 🙈🙈🤣 mi cemo docekat lijepo vrijeme…suncano +20 i da mozemo odmah u setnje 🥳🥳 di vec sad panicarite…tamo za 2 tjedna pocnite 🤣🤣🤣
Samo nek se vrijemee proljepsaa pa mozemo rodit hahah
Bas sam jucer mazila trbuh i govorim maloj da nek slobodno maalko pozuri,ne mora striktno cekat termin hahaha🤣🤣

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Ma hajde…kakve panicarke 🙈🙈🤣 mi cemo docekat lijepo vrijeme…suncano +20 i da mozemo odmah u setnje 🥳🥳 di vec sad panicarite…tamo za 2 tjedna pocnite 🤣🤣🤣
Nema panicarenja za dva tjednaa haha tad krecemo na posao otvaranja🤣🤣🤣🤣

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Pa kod privatnika i idem od početka trudnoce i to sam ga još promjenila i opet isto
🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Kad imas pregled? Reci da ti zelis da ti napravi tu pretragu.
Koliko ja znam sve se to posebno placa, sta mu je tesko novce si uzeti

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji