Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    26. Ožujak 2021. 06:52

Rita88

Jutro cure, da vam javim nabrzinu dosla nam je Ena sinoc u 22:49 h teska 3660 g i duga 53 cm na kraju smo zavrsili mucenje carskim rezom, napatila sam se ko Isus, uz sve to pozitivna sam na koronu,pa je kao nastao, dobila sam gel da se krenen otvarat i brzo sam se otvorila do 5 prstiju i sve je bilo ok dok nisu rekli da ne smijem dobiti epiduralnu , napatila sam se s dripom prikopcana na ctg od 15h do carskog, dosla do 9 prstiju otvorena i mala se nije dala spustit u zdjelicu , na kraju sam zavrsila na carskom izmucena do ibera. Nisam uspjrla dobit bebu na prsa, u sok sobi sam u covid odjelu dolje negdje u podrumu i uskoro ce mi moje zlato donijet 🥰 javim se jos kad stignem🙃

Cestitam Rita draga🎉🎉
    Bas si se napatila,al sad je to iza tebe...
    Nadam se da ce sa koronom dobro sve proci...🙏

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• ružica
    26. Ožujak 2021. 07:16

Rita draga, napatila se se zaista.
    Oporavi se, misli na sebe i čekamo te na temi bebe❤️.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Emmie
    26. Ožujak 2021. 07:22

Rita....žao mi je što si se toliko napatila ☹ Uživaj sa bebicom kad je vidiš i čestitam ti od srca❤
    .
    Zara...pomoć! Moja malena lijepo spava po noći i budi se svaka 3 sata da jede. Kad kažem budi se, mislim plače u snu, ali ne otvori oči kad plače sve do jutra. Ne znam da li je to normalno...stvarno me brine to što plače po noći a neće da otvori okice☹
    Po danu je budna i ponaša se normalno.

nikac
    26. Ožujak 2021. 07:53

Zara01

Nikac ja sam imala uuuuzasne probleme s hemicima godinama, jos su mi na faksu izbacili, to je bilo nesnosno.
    I pretproslo ljeto vise nisam znala sto sa sobom pa sam malo kopala po netu i u ljekarni onda uzela ( bez recepta) tablete PILEX.
    Meni su se usred ljeta povukli i vise se nikad nisu javili, cak ni sada u trudnoci. Nisu bas jeftine tbl ( mislim oko 350kn za tih 14 dana koliko se uzimaju), ali platila bi i 10x vise da sam znala da ce mi toliko pomoci.

Iako su na biljnoj bazi, nisam sigurna smiju li se uzimati u trudnoci/tijekom dojenja pa svakako provjeri. Ako nista, uzmi kad zavrsis s dojenjem, sigurna sam da ce ti pomoci.

I ja sam otkrila pilex i svakih cca godinu, godinu i po dana bi si napravila onu kuru od 28 tableta i mislim da me to spasavalo. Dodju 600kn ali u ovakvom stanju nema toga sta bi mi bilo preskupo, samo da mi prodje. Samo sta primjena  pilexa nije jos dovoljno istrazena u trudnoci, tako da nista od njega.
    Jutros mi nije bolje i dalje sam upaljena ko bozicna jelka tako da cu vidjet sa dokt sta kaze, spremna sam na sve samo da ne moram ovako provoditi jedva docekan porodiljni. 

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

• Dora2021
    26. Ožujak 2021. 07:55

NevaEva

Thera mi ocito nismo ova ekipa koja ce smrsavit prije poroda 😂😂
    .
    Ja sam budna. Opet ta neka nervoza i lagana menstrualna bol, al ful lagana, bojim se da cu takvu imat jos 2tjedna.
    U svakom slucaju, petak je :) i svima zelim ugodan smiren dan. Dora i Zara nama osobito jer smo odlucile rodit drugi tjedan pa nam je ovaj petak i vikend zadnji u zivotu prije nego sto postanemo mame. Tj.meni mozda, vama sigurno, ali se veselim za vas i toj nevjerojatnoj cinjenici kao i cinjenici da danas moj Val i ja ulazimo u 39.tjedan. Wow. Kako kaze nas veliki pjesnik Svijet je lijep a zivot dar je s neba. Samo stone cvrci cvrcak na cvoru cne smrce nego mi nevjerojatne zene po radjaonama 😎
    👸🏻🤰🏻🤱🙋‍♀️💃👭💅💕💜💖💞💗👗👑💄👠

Bome ja izgubila kilu zadnji mjesec, sa 6 na 5 😂😂 a jedem više... Želim da nam bebice dođu zdrave i kad god one odluče 😂, fala Bogu pa smo u terminima... Menstrualne osjećaje imam vec dugo, bol u donjim leđima i tak al ništ se ne dešava, izgleda da se širimo iznutra... Mislim si, ak se naprijed nista ne desava nebum dizala paniku...uf,danas ctg, ima da slušam srčeko duže od minute 😍😍 kupila bombone da je razbudim, test od 2 dana je bio uspjesan, valjda bu i danas 😂😂 vani prekrasan dan, nadam se da ćete ga iskoristit 💞💞💞
    Rita, mamice, čestitam 💋💋 sve drugo bu prošlo, ostat će samo lijepe stvari, glavno da ste dobro oboje ❤️❤️

Principessa🌺
    26. Ožujak 2021. 07:59

Jutro! ☀️ Uzivajte u suncanom petku🤗
    Rita zao mi je sto si se namucila😒 cestitam na malenoj Eni i brz oporavak ti zelim❤️💕💖💗💞🎀💋
    Nikac vrtuljak je preesladakkk😍😍😍
    .
    Odjeca za izlazak ja sam mislila ili tuniku i tajice ili trenirku,ne znam jos ni sama kaj je prakticnije..🤣🤔
    .
    NevaEva jos sam 9.4 u Kc u Dnevnoj i onda zovem u Kz kod doktorice za termin da mi pise papire za porodiljni i uputnicu za dalje, tj za TA🙈

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

nikac
    26. Ožujak 2021. 08:02

Rita cestitke na malenoj princezi, bome si se namucila ali vjerujem kad je vidis da ces sve to zaboraviti i da se sav trud i muka isplatila kako bi svoju malenu sada drzala u rukama!
    Zelim ti brz oporavak i da te zaobidju bilo kakvi simptomi korone.... ❤️❤️❤️

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

26. Ožujak 2021. 08:13

Rita.. sto reci.. dobro je da ste dobro jedna i druga, oporavit ces se od korone u poroda dok ju odneses doma. Cestitke draga mama! 🤩
    .
    Lussi tad je meni termin sluzbeno, mozda se konacno upoznamo :)
    .
    Dora uzivaj u czg-u, javi se cim mozes. Sretno 😘

26. Ožujak 2021. 08:14

Dobila sam kolostrum 🙈🙈🙈

Principessa🌺
    26. Ožujak 2021. 08:21

NevaEva

Rita.. sto reci.. dobro je da ste dobro jedna i druga, oporavit ces se od korone u poroda dok ju odneses doma. Cestitke draga mama! 🤩
    .
    Lussi tad je meni termin sluzbeno, mozda se konacno upoznamo :)
    .
    Dora uzivaj u czg-u, javi se cim mozes. Sretno 😘

Ako izdrzis do tad, ja nekak mislim da budes ranije🙈🙈

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.