Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    25. Ožujak 2021. 20:43

anaAn

Petra lajkam, posebno kad vidim cijenu i da nisam luda sa svojim od 500 kn😂
    Lonmi ajde zeno da te isamaram virtualno, kad sam ja kukala kako moja vagina bljucka i da imam mokro tjesila si me da je to mokraca. E sad, smiri se i to je kod tebe mokraca. Ako ti je mala nisko, a je, svako malo ti bljucne mokraca, nista cudno. Ne zabrijavaj tamo gdje nema mjesta panici. 😘
    .
    U potrazi sam za mjeracem vlage u stanu🤣

Ja ti uvijek sve tjesim samo sebe ne mogu.
    Ma vec je ok, ujutro sam imala panic attack s tim mokrim gacama 😂
    Moja vađajna nonstop nesto bljucka vec smo sve ovdje navikle na to 😂😂
    E dok si mislim da zene citaju i da ce citati ovaj forum 🤦‍♂️😂

• Ivancica90
    25. Ožujak 2021. 20:44

Hej cure, i ja vas pomalo pratim iako sam otišla na novu temu, al nadam se da ćete doći sve polako tamo. Čestitam novim mamicama i želim svima što brže i bezbolnije porode.

.

Ja sam iz bolnice išla u trudničkim tajicama s početka trudnoće i dugoj košulji. Bitno mi je bilo da je nešto udobno što lako obučem i da se mogu otkopčat za dojenje za slučaj da se oduži dolazak doma.

.

Netko je pitao za steznik nakon carskog, ja nisam nosila. Na početku sam pridržavala trbuh dok je dolazilo do nekog napora, ustajanje, kihanje i slično, a sad mi je više manje ok bez ičega. Zateže me ožiljak nekad, al mislim da nema veze s mišićima i da steznik ne bi pomogo.

Petra982
    25. Ožujak 2021. 20:45

nikac

Cure ja sam na mukama cijeli dan sa tim hemićima, prelezala dan, ledila ih ledom, mazala kantarion, stavljala obloge od kamilice. Ne daju se. I sad u takvom stanju moram pod kosilicu spremit se za sutrasnji pregled. To ce biti avantura.
    A u sub dan zapocinje kod frizera, pa imam sminkanje i popodne imamo fotkanje u prirodi sa fotografom (ako kisa ne padne i ako ja budem mogla hodat do subote). Ajde da i ja osjetim malo "trudnickih drazi" ali kud bas ove od svih, radje bi svrbez, zgaravicu, sta god, ovo je totalni hendikep.

Hemopropin dušu dao! 
    Vrtuljak je super cute!!! 

25. Ožujak 2021. 20:58

Nikac odlican mi je vrtuljak! Jako mi se svidja!
    Nista, idem nac nest i narucit 😅 Sad mi to treba 🤣
    .
    Dora i Val ce skupa 💜💙
    .
    Nemam pregled sutra, jucer sam isla pa nema potrebe da idem opet, ali za pon me narucila. Inace mi best frendica ima rodjendan u pon pa ona navija za taj datum 😂😂 Lonmi, vidjet cemo :)
    Ma ja vam velim, imam simptome kao pred porod vec 2 i pol tjedna i nista. Ja cu prenijet jos.
    I nisam pouzdana za predvidjanja jer sam mislila da ce Girl u terminu rodit, a ja s 37 a cini se da bude obrnuto. 🙈

25. Ožujak 2021. 21:05

Za izlazak iz bolnice - outfit s pocetka trudnoce koji je rastezljiv tolko da ga mogu i sad imat. To sam izabrala jer se ne pegla, mekan je, lijepa sam si u tome i jer se rasteze. 
    https://ibb.co/Zmr5JLj

Petra982
    25. Ožujak 2021. 21:08

NevaEva

Za izlazak iz bolnice - outfit s pocetka trudnoce koji je rastezljiv tolko da ga mogu i sad imat. To sam izabrala jer se ne pegla, mekan je, lijepa sam si u tome i jer se rasteze.

Lijepo! 

• Dora2021
    25. Ožujak 2021. 21:09

Petra982

Lonmi

Ja hocu neku haljinu za izlazak iz bolnice, onak leprsavu proljetnu. Htela bi i najlonke ali nezz hocu to moci navuci na sebe i kakav ce biti porod, ako nista drugo tajice ispod.
    Cak razmisljam da kupim neku novu haljinu, da se pocastim 😏

Počasti se! Zaslužila si!
    Ja imam trudničke najlonke, kupila na About you kad je bilo na -50%.
    Ja sad škicam cipele, al mi se ništa ne sviđa. Gledam nešto tipa bebike, al strah me kupit obzirom na trenutne balvane. Noge ko od Froda. Na kraju ću si kupit neke tenisice bez vezanja, bez čička. Gledam neke Skechers i razmišljam.
    .
    Ništa, to Dora čeka Vala pa ćete skupa!

😂😂😂

• Dora2021
    25. Ožujak 2021. 21:10

NevaEva

Ideš mamasita 🥰🥰

• Dora2021
    25. Ožujak 2021. 21:12

NevaEva

.
    Dora i Val ce skupa 💜💙
    .
    Nemam pregled sutra, jucer sam isla pa nema potrebe da idem opet, ali za pon me narucila. Inace mi best frendica ima rodjendan u pon pa ona navija za taj datum 😂😂 Lonmi, vidjet cemo :)
    Ma ja vam velim, imam simptome kao pred porod vec 2 i pol tjedna i nista. Ja cu prenijet jos.
    I nisam pouzdana za predvidjanja jer sam mislila da ce Girl u terminu rodit, a ja s 37 a cini se da bude obrnuto. 🙈

Nemam ništa protiv, taman se nažderem šunkice, opet obavim proljetno i ajmo naz dve 😂😂😂

25. Ožujak 2021. 21:24

Dora2021

NevaEva

.
    Dora i Val ce skupa 💜💙
    .

Nemam ništa protiv, taman se nažderem šunkice, opet obavim proljetno i ajmo naz dve 😂😂😂

Ti si spominjala carski, ima neka granica do kad se ceka prirodni pocetak ili je carski skroz otpao?
    .
    Joj cure, meni se danas i usnice moje cine vece, kao napuhnute i gleznjevi mi se skoro ne vide i bradavice me bole.. ma svasta. Hrpa malih stvari, nist strasno niti bolno ali ono.. nisam svoja 😂😂 
    Imate vi kakve cudne simptome? 
    .
    Lussi ti sad znaci na dalje imas u Zg preglede?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.