Ma zvala sam direkt kadrovsku, koja mi je to obećala riješiti pred 3 godine. Kakogod bilo do sutra neće izvršiti promjenu i samo se nadam da mi neće komplicirati život jer sam u sustavu s jednim prezimenom, a na nalazu krvne grupe imam sva 3. Do poroda ću bit sa svim mojim prezimenima.
Zanimljivo, kad sam završila u bolnici zbog čišćenja, nije bio nikakav problem, dapače, ženica se ispričavala jer me mora zaprimiti s mojim prezimenom.
Uuuf! Neću se a priori nervirati, vidim ujutro.
Petra982 nalaz krvne grupe mora biti na tvoje sadašnje prezime kada dođeš na porod. Zdravstvena iskaznica + krvna grupa su ti dva osnovna dokumenta kad dođeš na porod i to mora biti na tvoje sadašnje prezime.
Znaci stvarno ako se u meduvremenu udamo npr za dva mjeseca i promjenimo prezime, a krvnu grupu smo vadili 5.11 moramo ici opet za krvnu grupu?
Dobro jutro svima!
Čestitke na urednim pregledima i na dečkićima koji stižu
Ja isto jedva čekam saznati spol, baš sam uzbuđena oko toga i nestrpljiva. Tako sam bila i s prvim Jer nakon što saznam spol, onda je sljedeće isčekivanje porod
Sretno svima na pregledima danas tko ima!
Petra982, sretno na aminocintezi.
Aminocentezi* (mobitel me sam ispravio)
Što se tiče tekućine. I ja imam problem. Isto mi voda diže želudac, a non stop sam žedna. Onda kombiniram čajeve koje smijem, mineralnu, cedevitu i cocacolu koju izbjegavam čim više.
Ah mene mucnine drzale do 14 tjedna i onda preko noci prestale, spasila se. Napokon pijem opet jutarnju kavu🙂☕
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ma zvala sam direkt kadrovsku, koja mi je to obećala riješiti pred 3 godine. Kakogod bilo do sutra neće izvršiti promjenu i samo se nadam da mi neće komplicirati život jer sam u sustavu s jednim prezimenom, a na nalazu krvne grupe imam sva 3. Do poroda ću bit sa svim mojim prezimenima.
Zanimljivo, kad sam završila u bolnici zbog čišćenja, nije bio nikakav problem, dapače, ženica se ispričavala jer me mora zaprimiti s mojim prezimenom.
Petra982 nalaz krvne grupe mora biti na tvoje sadašnje prezime kada dođeš na porod. Zdravstvena iskaznica + krvna grupa su ti dva osnovna dokumenta kad dođeš na porod i to mora biti na tvoje sadašnje prezime.
Znaci stvarno ako se u meduvremenu udamo npr za dva mjeseca i promjenimo prezime, a krvnu grupu smo vadili 5.11 moramo ici opet za krvnu grupu?
Jap.... Meni rekli : prije udaje ste bili jedna osoba a sad sa drugim prezimenom ste druga osoba 😂😂😂😂
Jap…. Meni rekli : prije udaje ste bili jedna osoba a sad sa drugim prezimenom ste druga osoba 😂😂😂😂
Pa ja ne mogu vjerovat... A da pitam, može li se zdravstvena promijenit s vjenčanim listom? Jer mi osobna nije gotova
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Jagodica, fešta danas! Uz donat umjesto čaše vina ali bit će ko da je najskuplji šampanjac. Nek samo rastu naši dečki (ili tvoja curka i moj dečko ;)
.
Žgaravica - kao netko tko inače ima žgaravicu od oraha, kestena i cole i koristi tablete za to koje su sad of the table, mogu samo toplo preporučit bademe i izbjegavanje citrusa, paradajza, luka, začinjene hrane. Otišla sam u ljekarnu i kupila rennie tablete, preporučeno od ginekologa i tete u ljekarni, sigurno za trudnice, ali nisam još ni jednu morala žvakat jer bademi pomažu. Zvuči nemoguće, meni barem, jako bolnu žgaravicu ić liječit bademima, ali djeluje. I čaša donata nakon jela.
.
Dobrodošli novi članovi tima blue!
.
Ova noć.. ajme.. glava, ne mogu zaspat.. gladna..pa pojedem nešto i odmah žgaravica.. pa se dižem da bademe žvačem i naravno moraš nešt popit nakon toga.. pa 10 min kasnije piškit.. pa nikak jastuk namjestit, stavila onaj za trudnice među noge a mi glava nekak visi.. jaooooo prvi put sam se osjećala kao trudnica.
Mislim čak da sam osjetila i bebača, on je možda isto imao nemirnu noć..
Jap…. Meni rekli : prije udaje ste bili jedna osoba a sad sa drugim prezimenom ste druga osoba 😂😂😂😂
Ne mogu vjerovati hahahah ko da se covjek promjeni s tim🤣🤣🤣🤭🤭
Jagodica, fešta danas! Uz donat umjesto čaše vina ali bit će ko da je najskuplji šampanjac. Nek samo rastu naši dečki (ili tvoja curka i moj dečko ;)
.
Žgaravica - kao netko tko inače ima žgaravicu od oraha, kestena i cole i koristi tablete za to koje su sad of the table, mogu samo toplo preporučit bademe i izbjegavanje citrusa, paradajza, luka, začinjene hrane. Otišla sam u ljekarnu i kupila rennie tablete, preporučeno od ginekologa i tete u ljekarni, sigurno za trudnice, ali nisam još ni jednu morala žvakat jer bademi pomažu. Zvuči nemoguće, meni barem, jako bolnu žgaravicu ić liječit bademima, ali djeluje. I čaša donata nakon jela.
.
Dobrodošli novi članovi tima blue!
.
Ova noć.. ajme.. glava, ne mogu zaspat.. gladna..pa pojedem nešto i odmah žgaravica.. pa se dižem da bademe žvačem i naravno moraš nešt popit nakon toga.. pa 10 min kasnije piškit.. pa nikak jastuk namjestit, stavila onaj za trudnice među noge a mi glava nekak visi.. jaoooooprvi put sam se osjećala kao trudnica.
Mislim čak da sam osjetila i bebača, on je možda isto imao nemirnu noć..
Ja sam rennie zvakala ko bombone u prošlim trudnoćama. Zasada mi još uvijek ne trebaju
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ja sam maknula mandarine, iako ih bas obozavam! A jogurt volim pit i jucer sam se od njega tako ispovracala, kao nijednom u trudnoci dosad... Donat kod mene ima neko cudno djelovanje, u smislu da me zastopa skroz 🙆♀️🙆♀️ probat cu sa bademima, pa ako ne, kupit cu si te tablete.. Hvala puno, cure!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji