Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gabylola
    10. Studeni 2020. 17:57

Dora2021

Kad smo kod godina, ja imam 42.5 i cekam svoje čudo malo…. Veceras, u 19-tom tjednu radimo anomaly i jedva je cekam vidjeti 😍

Divno ❤️👍
    Sretno na uzv večeras 🤞🤞

10. Studeni 2020. 18:06

Dora2021

Kad smo kod godina, ja imam 42.5 i cekam svoje čudo malo…. Veceras, u 19-tom tjednu radimo anomaly i jedva je cekam vidjeti 😍

💙❤ sretno! 

10. Studeni 2020. 18:13

Sretno Dora2021 ❤️🐞

Lonmi
    10. Studeni 2020. 18:53

Sretno Dora2021!
    Sve vise i vise zarazenih koronom u okolini, ocito cemo svi biti na redu, uzas. Svaki cas mi netko javi, a sad jos cekamo rezultate testa od muža, nadam se da na nas trudnice to nece imati neke jace djelovanje, posljedice itd. Uzas je to sve skupa vani. 

10. Studeni 2020. 19:12

Rekao mi je ginekolog da smo mi trudnice vise zasticene.. da u postotku puno manje gripu i sve ostale zarazne bolesti trudnice dobivaju. Ja sam u sub bila s mamom, gledame smo krpice za bebu. Danas je na testiranju bila. Mašala.

zabica
    10. Studeni 2020. 19:32

Hemoroidi? Ne, nisam ih nikada imala, ni u trudnocama niti nakon poroda..

Lonmi
    10. Studeni 2020. 19:38

NevaEva

Rekao mi je ginekolog da smo mi trudnice vise zasticene.. da u postotku puno manje gripu i sve ostale zarazne bolesti trudnice dobivaju. Ja sam u sub bila s mamom, gledame smo krpice za bebu. Danas je na testiranju bila. Mašala.

Da je bar u pravu 😊. Drzimo fige i za tvoju mamu i mojeg supruga da su covid negativni 🙃. 

• kiki989
    10. Studeni 2020. 19:39

Evo da se i ja pridruzim... ja 27 god, muz 31... nakon 3 ciklusa IVF-a napokon cekamo nasu srecu... 13. tjedan smo i presretni 🤗

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

Lonmi
    10. Studeni 2020. 19:40

anaAn

Cure, jel ima koja od vas hemeroide? Posebno vi koje ste vec rodile?
    Jeste imale problema s tim nakon poroda?
    Kod mene je jedan vanjski gospodin🙈

Vanjski gospodin 🤣😂. Umrla sam od smijeha.
    U ljekarni ti jedino mogu dati neku kremu, prilagođenu trudnicama. Jel se to sad pojavio? Imas problema sa zatvorom? 

Bubica1
    10. Studeni 2020. 19:44

Curke, evo mene s pregleda. Sve je super, sve mjere odgovaraju tjednima. 😊 Mjerio je glavicu, kralježnicu, gledao srčeko, bubrege, ošit, ručice i nožice, ma sve. Nije se baš htjela slikati pa nismo uspjeli dobiti slikicu s cijelim licem nego nekako s profila. Mogu vam staviti slikicu ako hoćete. 😁 Stalno je imala ručicu na glavi, kao da razmišlja, veli doktor ona se izgleda lijepo najela i baš ju briga za sve ostalo. 😄 Bitno da je sve super i da curka lijepo raste i napreduje. ❤️
    Pitala sam ga i za E.coli, po njemu su to gluposti da ne bi smjela trošiti i brusnicu uz antibiotik. Rekao mi je da Klavocin nije baš najsretnije rješenje, on bi dao nešto drugo, ubite me ako sam zapamtila kak se to zove. Uglavnom, za ubuduće prevencije radi mi je preporučio NoCist Prevent ili D-manozu. O D-manozi su neke cure već pisale, a da li koja ima iskustva i s ovim drugim? 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.