Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Studeni 2020. 08:40

Uf.. ima svakakvih priča.. mislim da nitko ne očekuje da bude sve išlo glatko i bezbolno ali mene je strah onih priča dok beba zapne u porođajnom kanalu pa je kasno za carski a ne ide van, vade ga na vakum iili trgaju ključnu kost i svašta. Imam frendicu koja je tako rodila i oporavljala se mjesecima. Trudnoća je bila normalna, sve je bilo super, trebao je biti normalan porod ali eto.. jedva se izvukle.
    Ja sam sad u ZG iako mogu roditi i u Koprivnici. U Zagrebu je teško reći koja klinika je najbolja, iskustva su različita, o Petrovoj sam čula toliko loših stvari.. A u Koprivnici baš i da hoćeš nema epiduralne, koma.

Girl1234
    09. Studeni 2020. 08:44

Ja odgađam do daljnjeg razmisljanje o porodu 😂

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

09. Studeni 2020. 08:48

NevaEva

Uf.. ima svakakvih priča.. mislim da nitko ne očekuje da bude sve išlo glatko i bezbolno ali mene je strah onih priča dok beba zapne u porođajnom kanalu pa je kasno za carski a ne ide van, vade ga na vakum iili trgaju ključnu kost i svašta. Imam frendicu koja je tako rodila i oporavljala se mjesecima. Trudnoća je bila normalna, sve je bilo super, trebao je biti normalan porod ali eto.. jedva se izvukle.
    Ja sam sad u ZG iako mogu roditi i u Koprivnici. U Zagrebu je teško reći koja klinika je najbolja, iskustva su različita, o Petrovoj sam čula toliko loših stvari.. A u Koprivnici baš i da hoćeš nema epiduralne, koma.

Stvarno nema epiduralne? Nisam se uopce raspitivala..ja sam se doselila u Krizevce pa mi je pak normalbo da cu ici u Koprivnicu..iako bi rado i u Zagreb,ali dok bi dosla do Zagreba, nije bas da je tu pod nosom, pogotovo u tim trenutcima😅

09. Studeni 2020. 08:51

Nema nažalost.. Mene je to isto šokiralo.. da znam da moram na carski rez išla bi u KC jer imam povjerenja u doktore tamo, odrasla sam u Koprivnici, znam te ljude.. nije mi jasno kak je to moguće da ne možeš u 21.stoljeću zatražit epiduralnu, ali eto.. 
    .
    Meni su super ove žene koje kuže da imaju trudove i čekaju doma, rade ručak i sl., dok ne pukne voda ili dok stvarni nisu svake 4 min trudovi. Da bar ja mogu tak.. Ja se budem splašila na prvom trudu 

Petra982
    09. Studeni 2020. 08:51

Jutro svima! Sretno na pregledima tko ima!
    U Ri se pokrenula grupa trudnica koje su pred terminom i nadaju se da će promjeniti zabranu pratnje na porodu. Toliko je kontradiktornosti s ovom Koronom, da boli glava.
    Ne razmišljam previše što će biti sredinom/krajem travnja, ali mi je nezamislivo rađati bez muža. On je moja podrška, moj oslonac i snaga i netko u koga mogu zabiti nokte kad me trud ulovi 😋 
    A još veći mi je stres ako budem morala rađati s maskom. No kao što rekoh, daleko je to!
    Vi majke s puno djece, svaka vam čast! 

09. Studeni 2020. 08:53

Girl1234

Ja odgađam do daljnjeg razmisljanje o porodu 😂

Pametno. Neću više ni ja. Poslije Valentinova. 

laora.
    09. Studeni 2020. 08:57

Lunica, naravno da mi je smanjila bolove, spasila me je. Mislim, bilo je dobro dok mi nisu dali drip. Onda nisam imala odmora između trudova i to je bilo koma.

Ma ja sam nakraju krajeva sretna jer je sve dobro završilo. Rodila sam zdravo dijete i to mi je najbitnije. I oporavila sam se za čas. I nemam lošeg iskustva s osobljem niti njihovim postupanjem prema meni u Vinogradskoj. Da sam bliže, opet bi tamo išla roditi.

Lonmi
    09. Studeni 2020. 08:59

Jutroo, ne znam kakvo je stanje u Varaždinu sta se tice pratnje, ali mislim da trenutno nije dozvoljena 🙄. Nadajmo se da ce se to sve popraviti bar do proljeca.
    Mene ce ovaj iscjedak izluditi, jucer cijeli dan nista i onda navecer opet par tih smeđih trakica, kapilarica sta to vec je 😩😩, a cijeli dan sam skoro prelezala, 3 put prosla samo po stepenicama do spavace sobe. Cim ima iscjetka ima i tog sadrzaja, sta cu se morati naviknuti da ce me skroz pratiti, a cim ga vidim panikaaaa 😱😬

laora.
    09. Studeni 2020. 09:01

Lunica

Sori, mob mi ubacuje riječi😅
    Imamo li danas koga na pregledu?

Ja sam se upravo vratila od ginekologice i opet ofrljeg pregleda koji nije vrijedan ni spomena.

Uglavnom, dala mi je Heferol jer mi je željezo nisko. Nisam ga nikada pila. Veli mi teta u ljekarni da zna od njega biti loše. Da bi ga bilo najbolje ujutro natašte piti s vitaminom C. Imate kakva iskustva?
    Taman sam se riješila mučnina i sad mi treba da mi bude loše od Heferola

Girl1234
    09. Studeni 2020. 09:02

18. tjedan, prva trudnoća. Još nisam osjetila bebu 😑

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI