Znači poludit ću, mogla sam i bez te informacije, sad ne da bi samo krafnu od čokolade i marmelade nego bi još i tu sa kremom 😪😪😪😪😪😢😢😢😢
.
Mislim da si ti NevaEva napisala da biš recept za rolnice a za integralni tost da ti ne treba za sad pa samo da ti kažem da se ne ustručavaš kad god bude trebalo se javi ja ti detaljno budem objasnila postupak nema problema čisto da znaš da mi nije problem ako nešto ne budeš znala ili pođe po zlu 😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂
Al nemoj onda dok te pitam rec ne mogu ti dat, to je obiteljski recept od moje babe! Budi spremna da cu te trazit.
.
Bravo cure, MissGraz ti nam odbrojavas dane sad :)
.
Da se i ja pohvalim, pregledala sam svu robicu. Imam dost na kraju, za vikend ce bit komodica spremna pa cu sortirat i posaljem vam fotkicu naseg beba kutka onda :)
Da se pohvalim, sve spremno za bebu! Higijena, roba, oprema, posteljina i ostalo. Oprano, ispeglano, slozeno. Moja torba za rodiliste takodjer spremna. I eto ga… lakse se dise!
I kod mene ista stvar od danas ujutro, zadnju robicu opeglala i sve posložila u komodu, torba spremna još od prije !!!
Da se pohvalim, sve spremno za bebu! Higijena, roba, oprema, posteljina i ostalo. Oprano, ispeglano, slozeno. Moja torba za rodiliste takodjer spremna. I eto ga… lakse se dise!
I kod mene ista stvar od danas ujutro, zadnju robicu opeglala i sve posložila u komodu, torba spremna još od prije !!!
Bila je i moja torba vec odavno spremna, ali kako sam sad zavrsila u bolnici, neke stvari sam morala na novo pakirati i spremiti. Nadam se da drugi put idem samo rodit 🤭
.
Odbrojavamo 🥳🥳🥳💜
Dobro jutro svima!
AnaAn super što su svi nalazi u redu, pa ćeš nadam se brzo i kući💗💗💗
Šećer 5.4 slažem se sa svima, to je povišeno i takav rezulta zaslužuje dalje pretrage ili ponovno testiranje, a ne ignorisanje.
Doručak za gestacijskim je nešto najgore za smisliti. Cure drage, i ja sam umorna kao i vi od ove dijete i željna sam svega i svačega.
.
Sad mi je šećer natašte dobar, pa sam se jučer ohrabrila i pokušala pojesti 30g nezaslađenih zobenih pahuljica sa mlijekom. Poslije toga mi je šećer bio 9.4 a maksimum poslije 1 sata treba biti 7.8. Znači, mogu zaboraviti na to.
Zato sam za ručak sam pojela 2 kobasice, 2 jaja, pečurke i to sam sve jela sa topljenim sirom. Sad sve razmišljam da to opet jedem😆. Ne mogu vam dati nikakve ideje za doručak jer vi slijedite 1800 calorija na dan dijetu sa ostalim zabranama, vidite sam moj ručak je prekršio sve te zabrane hahaha. Ali sam bila sita satima i satima.
.
Jagodice, tvoj dečko na forumu za tate je meni tako lijepo i slatko. Nema šanse da ovaj moj nešto tako uradi. Možda da je neki forum za vijesti onda bi.
.
Lussi ti si preslatka!
.
Mom_of_4 ja toliko volim čitati tvoje postove i uvijek se nasmijem! Način na koji pišeš mene vrati u djetinjstvo i budi mi lijepe uspomene. Nadam se da je želudac bolje danas!
.
Lonmi vjerujem kako beba raste i okreće se, da se drugačije i pokreti osjete. Kod mene su rijetki udarci, ali kad me lupi dođe mi da povratim. Već neko vrijeme osjetim većinom rastezanje, guranje, migoljenje.
.
Želim svima divan dan 💗💗💗💗💗
Hej ekipica otvorila sam nam novu temu https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/proljetne-bebe-2021-pt-2-80809
Pa cu vam tamo odg 😊 mozete se lagano prebaciti tamo 👍❤ nadam se da nece stekati vise kao ova 🤞
Nea 💗
Ja drzim broj od mojeg privatnika na ekranu mobitela i srce me boli za nazvati ga i pomaknuti pregled 🤦♂️, toliko se veselim kad idem njemu 😂
Nezz kako cu izdrzati do novog termina 🤦♂️
MissGraz daaa odbrojavas vec 🥳🥳
Emmie ja sam ti jedno veliko dite jos,kad prošetam s kćerkom od 10 god cesto nas ljudi pitaju jesmo sestre 😁
Lonmi na tvom mistu bi ja isla kod tog privatnika pa bi mu prije pregleda rekla kroz sta sam prosla proteklih par dana i sta je bilo na zadnjem pregledu a on nek ti napravi samo uzv preko stomaka da malo bolje vidis svoju curicu i jos ce ti upaliti 4D ,sigurno te nece čačkati od dole a mozes samo biti mirnija kad je vidis..sudeći po sebi ako ga otkazes bit ce ti zao za par dana sta nisi isla..nezz to je moje misljenje
Ja cu uslikati svoj kutak kada dode vrijeme da sve popeglam i poslozim jer mi je trenutno sve u vrećama doslovno na krevetu u slobodnoj sobi,jos ormar nisam prominila pa mi se ni ne pere ni ne slaze dok te neke “grube”radove ne napravim..ovo sam samo pokupila sve sta sam imala za curicu od prije i od sestre pa da znam sta mi fali jos iako moram sve ponovno pogledati i posložiti pola toga necu ni trebati ove dvi curke su mi zimske bebe pa sam iti zab sta mi treba za peti mj od robe debele tanke duge itd..ako Bog da tamo krajem treceg mj cu lagano s pripremama imam jos vremena ovaj drugi mj cu se izlezavat dok jos mogu i dok niko ne trazi sisu 😂
Za sve cure koje se jos nisu prebacile, otvorena je nova tema pt.2.
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/proljetne-bebe-2021-pt-2-80809
Nea 💗
Cure hvala na info za titranje 😀
Više ne znam tko je što napisao pa ću ovako:
Meni je šećer natašte uvijek bio dobar, na ogtt 4.1, a ovaj drugi mi je bio malo povećan pa isto izbjegavam šećer, iako beba nije veća, tako da lonmi odi bolje to obavi. Što se tiče hrane: ja za doručak uglavnom kuham zobenu za chia sjemenkama, bademima...ne znam šta ću kad mi dosadi. S ovim krafnama, sad sam skoro sjela u auto i zapalila za Plodine 🤣🤣 ako nemate ideje za hranu, masa recepata, zdravih, ima na fitness.com.hr, mozda dobijete neku ideju.
Ja danas obavila dm i ljekarnu, idući tjedan perem robicu i komoda je puna i spremna.
Stigao mi paket sa PatPata - predivni materijal i boje, mislim da ću morati opet pazariti🤣
Čim naučim bacim sliku
Sortiraj odgovore
Najstariji