Jagodica
Btw, meni nisu odg na mail za tecaj za zg centar, tebi jesu?
Nisam ni ja jos dobila onaj potvrdni mail🤔 vec sam par puta isla pogledati jesam li se prijavila na pravi mail. A bude dosao valjda sad narednih dana…👍
.
Lussi - znaci ovu tvoju tortu ne bih smazala, nego unistila kako dobro izgleda 🤤
.
I ja picim prvom prilikom na plac…🤗
Htjela sam ti prije napisati za spavacice iz Svijeta trudnica, ja uzela L i poprilicno mi je jos sad velika, ima trbuh jos puno mjesta za popuniti u njoj.
Inace nosim S pa se nadam da ce biti dobra i na porodu jer cu doma spavati u topicu i kratkim hlacicama ili onoj potkosulji za dojenje pa mi ni ne treba.
Samo ovi gumbici su stvarno dosta visoki i nezz kako cu cicu lijepo izvaditi. Moje nisu bas jako velike da mogu sad primiti i vaditi ju van, prije cu morati nategnuti spavacicu 😂, ovisi koliko ce se jos povecati kad dođe mlijeko.
Hvala ti Lonmi, cistu imam vec 7 godina, ne puca, imala sam sve moguce terapije ali nista.. cijeli jajnik je u njoj i ocekujemo da nece prsnut sama nego cu operirat tak da se proba spasit komadic jajnika jer jajnik moze bit funkcionalan i ako ga je skroz malo. Sad zbog ciste nije funkcionalan. Trebala sam ovo ljeto ic na op pa smo 5 dana prije saznali za trudnocu i naravno sve otkazali. One obicno puknu uz mengu pa je obilnija taj mjesec ali kod mene nije i sad je potencijalno opasna za porod. Postoji sansa i da sve bude ok ali postoji i rizik da ne bude..
Krstitke - Iskreno Jagodice malo bezobrazno po meni, pogotovo sto kazes ako ste se vec vidale u prolazu svako malo i onak nije ti se sjetila rec tada u oci, vec te nazvat tel. ja osobno mrzim takve ljude i samo im vratim na isti nacin. Time ti je pokazala da ne cijeni tvoje vrijeme i tvoje stanje. I slazem se s Gitom, meni su isto kumstva jako bitna i dobro procjenjujem tko zasluzuje takvu privilegiju. Onaj tko te zbilja cijeni i postuje. E sad na vama je da odlucite zelite li ili ne, obzirom na financije i sve to. Uvijek kazem onako kako ti ne zelis da se prema tebi ponasaju nemoj ni ti prema njima, jer obicno ti se to kad tad vrati. Nema mi nista gore kad imas nekoga za kuma tko te kasnije ne jebe da izvines ni 5 posto, jos ocekuje da se ti uvijek prvi javis, prvi dodes i kojesta. A sto se svecenika tice, ovisi, nekome ne smeta to sto niste vjencani, nekome smeta, ja znam svakakvih situacija pa ne znam sta bi ti rekla.
A sto se organizacije tice mislim da je Lonmi pitala kod nas obicno sve sami organiziramo, kumovi samo uzmu odjelce za crkvu i tortu, ostalo ako se oni zele ukljucit naravno dogovori se s njima.
Nea 💗
NevaEva - bas mi je zao zbog te ciste, nemam nikakvog iskustva, cure su same rekle koje su vise upucene, a ja ti samo mogu drzati fige da sve bude okej i da ti ne pravi probleme 🤞🥰
Spavacice -ja sam isto gledala te iz Svijeta trudnica i premisljala se bi ne bi, bili su mi ti gumbici isto cudni i sjetim se da je frendica prosle godine uzimala od njih. Kaze da se pravo pokajala jer jos nicemu nisu sluzile, uzela je 3kom na kraju samo jednu koristila i to samo u bolnici, patila se svaki puta s tim izrezima jer nisu dovoljno duboki i posto i sama ima male sise kao i ja kaze pogotovo ces se tad napatit. Uzmi si bolje obicnu koja ima gumbice po sredini i da su dovoljno duboko, i tako sam i uzela. Pa eto da znate cure s malim sisama necete se usrecit, bolje si pronadite ove normalne sto imaju po sredini. Usput Lonmi ja sam inace isto S spavacice sam uzela L i nece ti biti velike vjeruj mi, trbuh poprilicno raste pred kraj tako da popunit ce se to itekako 🙈😉
Nea 💗
Ines,u pravu si,ja sam imala pregled danas😁 Evo konačno smo stigli doma. Sve je prošlo dobro. Zatvorena sam,cerviks super,tlak isto tako. S kilažom sam ostala na istoj brojci kao prije mjesec dana. I što je najbitnije,malac je super😊 Fino napreduje,sve je u granicama,imamo skoro 1400g😊 Prednjači za nekih 5 dana ali gin kaže da je to ok. Okrenut je glavicom prema dolje,za slikanje naravno nije bio nešto raspoložen. Pitala sam da li me čeka inducirani porod zbog gestacijskog i rekla mi je da postoji velika šansa za to. Nekako sam se nadala da ću ja biti jedna od onih koje sve obave doma i u bolnicu dodju samo na izgon ali izgleda da ništa od toga😂 Nema veze,samo da sve prodje ok i da se malac rodi zdrav. Sljedeći pregled prijavljujem 19.2.
Nadam se da ste mi dobro,čitam vas redovito ali ne stižem pisati koliko bi htjela. Za točno tjedan dana otvaram komlikacije pa se nadam da ću biti češća ovdje. I moram krenuti pisati s laptopa jer mi se na mobitelu n puta dogodilo da nešto napišem pa mi ne pošalje. Ili da ne mogu odgovoriti na neku poruku. Pusa svimaaaa😘😘
Evo i sličice buše izvana i iznutra 😊:
https://ibb.co/5FZSXbN
https://ibb.co/sWRGQWc
Svijet trudnica - ako ih mislite nositi i u trudnoći, onda pikirajte neš veliko. Za porod se u Ri koristi njihova. Ako vaša rodilišta ne daju spavaćicu, predlažem vam svakako zvonasti model. Inače nosim M/L i sad sam uzela L. Ja ih mislim nosit nakon što rodim, trbuh neće skroz nestat, ali neće bit toliko napet da smeta, jedino ti gumbići su malo previsoki, al ja svoju skromnu 5.icu izvadim bez beda.
NevaEva - bas mi je zao zbog te ciste, nemam nikakvog iskustva, cure su same rekle koje su vise upucene, a ja ti samo mogu drzati fige da sve bude okej i da ti ne pravi probleme 🤞🥰
Spavacice -ja sam isto gledala te iz Svijeta trudnica i premisljala se bi ne bi, bili su mi ti gumbici isto cudni i sjetim se da je frendica prosle godine uzimala od njih. Kaze da se pravo pokajala jer jos nicemu nisu sluzile, uzela je 3kom na kraju samo jednu koristila i to samo u bolnici, patila se svaki puta s tim izrezima jer nisu dovoljno duboki i posto i sama ima male sise kao i ja kaze pogotovo ces se tad napatit. Uzmi si bolje obicnu koja ima gumbice po sredini i da su dovoljno duboko, i tako sam i uzela. Pa eto da znate cure s malim sisama necete se usrecit, bolje si pronadite ove normalne sto imaju po sredini. Usput Lonmi ja sam inace isto S spavacice sam uzela L i nece ti biti velike vjeruj mi, trbuh poprilicno raste pred kraj tako da popunit ce se to itekako 🙈😉
Bitno samo da stanem u nju 😂. Ovisi koliko cu se jos i podebljati do kraja, mozda cu mj dana prije narucivati xxl 😂.
Di ima tih s gumbicima napred?
Dok trebas nist ne mozes naci 🤦♂️
Moje nisu male, ali nisu ni dinje 😂, da bi ju ono mogla uzeti i baciti van, ako me razumijes, cvrste su, uspravne ko silikoni 😂😂(da bar takve i ostanu) tako da mislim da bi isto bilo lakse da ih napred otkopcam nego da cicu navlacim van kroz taj kosi prorez.
Cure jel opasno ako ne znas disati pravilno na porodu? Pogotovo ako naletis na primalje koje se ne bave bas s tobom i to.
Ja procitala te stvari o disanju, ne mogu bas ni popamtiti to sve, a i tko zna kako ce biti kad krene.
Bilo bi super da mogu na koji bolji tecaj, ili da rodiliste ima online i to. Ovaj Rodin mi je stvarno bio koma.
Evo i sličice buše izvana i iznutra 😊:
https://ibb.co/5FZSXbN
https://ibb.co/sWRGQWc
Aaa srecice predivna 💗💗
Samo neka ste vi dobro to je najbitnije 🙏😉
Nea 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji