Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    20. Siječanj 2021. 09:36

Draga Lonmi, sretan rođendan 😘
    Što se tiče situacije, sve smo ti rekla svoje mišljenje ali ti postupi po svom. Ne slušaj ni dragog, nego samo sebe. Nema tih para, vremena ili ne znam ni ja čega što vrijedi više od tvog mira u glavi. Neće ti biti ništa od još jednog ekstra pregleda i ja zaista mislim da te on može umiriti i olakšati ti. Ja vjerujem da će sve biti ok, ali ako to trebaš čuti od doktora još 5 puta, neka, čuj to. 😘

20. Siječanj 2021. 09:37

ertzui

Rezao je i pupcanu vrpcu i jako je ponosan na to.

Wooow 😍 

Lonmi
    20. Siječanj 2021. 09:41

Hvala cure na podrsci. Vidjeti cu dalje kako ce se odvijati. Nadam se da cu izgurati cim dulje 2u1 s obzirom na to da mi nejde bas glatko i da ce sve ostati u najboljem redu.
    Dogovorili smo se da cemo pricekati i ako se sad opet primiri kao i ranije necu dalje, koliko god da me vuce jer se bojimo neke 3 dijagnoze, a onda ce me sj.....  psihicki do kraja, ako se nastavi onda cu preokrenuti drzavu ako treba ali netko ce mi reci od kud ta krv dolazi 😡.

Pratnja- iskreno se nadam dozvoli, i da nas nece opet od Uskrsa zatvoriti i sve ograniciti, jer nam to rade bas oko blagdana da sprijece okupljanja, a onda se to samo nastavlja. Puno ce mi znaciti muz tamo, on se slaze da bude prisutan,a sad dal ce mu biti zlo i to... ne znamo kako ce se odvijati situacija 😂

• Tea2807
    20. Siječanj 2021. 09:48

Lonmi sretan rodendan😁😁
    Ruzice nadam se da ces sto prije moci otici kuci, drzim fige
    Pregled sretno ako ima ko danas 🙂
    Ime mi se i dalje 'svadamo' oko imena, zasad su bruno i vedran favoriti

20. Siječanj 2021. 09:52

Sve bude ok Lonmi 😘😘 Ces imat tortu danas?
    .
    Moj mali mene tak jako zdrma, sa svojih malih kilu i 200 me cijelu stepe, mislim da je potres. 🤦‍♀️🤦‍♀️

Jagodica125
    20. Siječanj 2021. 10:01

Pratnja - ja idem sama 💪☺ odlucila sam tako sa dragim, on sam je iskazao bojazan da mu ne pozlije, dodje slabo, nesvjestica i drugo. Dragi je rodjen sa rascjepom usne, do svoje 26 isao na operacije za rekonstrukciju nepca, cesljusti, nosa i uha, tako da se on tjednima unaprijed psihicki za odlazak k zubaru, zbog tih trauma iz djetinjstva i mladosti. A kamoli ne znam koliko dugo gledati em mene u trudovima, znoj, krv, sukrvica, vikanje i vristanje. Iskreno, drago mi je da je otvoreno rekao da se toga zaista boji, jer meni je onda isto lakse se fokusirati na sebe, na disanje, a ne stalno provjeravati je li on dobro. No hard feelings 🤷‍♀️ rekao je da ce cekati vani, tamo gdje smije biti s obzirom na koronu i uopce ne sumnjam da cemo nas troje to odraditi vrhunski 🤗🥰
    .
    Brojanje udaraca - meni se na aplikaciji pokazalo danas da sa pocetkom 3.tromjesecja valja poceti brojati udarce. Skinula sam si aplikaciju Count the kicks - gdje moram izabrati vrijeme u danu kada je beba najaktivnija (meni pred spavanje), i svaki put kad osijetim okret, udarac, guranje stisnuti na ikonicu stopala tako do 10. Tako svaku vecer i ako dodje do bilo kakvih drasticnih odstupanja (tipa uopce se ne javlja ili traje jaaako dugo da dodje do 10) javiti se doktoru. Moje pitanje: radi li to koja od vas? Mislim si je li to koristan alat za pracenje aktivnosti ili jos jedan nacin koji za stvoriti si nepotreban pritisak i izluditi se 🤪
    .
    Nama je dan zapoceo odlicno, dobila sam napokon termin kod svoje psihijatrice za konzultiranje kako cemo dalje sa lijekovima i to danas tjedan dana 🙏 Jako sam happy jer zelim to obaviti da znam kako utjece ovaj jedan lijek koji pijem na dojenje🤓🤔 
    .
    Nikac - mislim da cu si i ja nesto upiknuti iz Andy Brandyja..🥰

bebolinka
    20. Siječanj 2021. 10:07

Draga Lonmi želim ti sretan rođendan! 🥳😊😘❤️

Jagodica125
    20. Siječanj 2021. 10:09

Cure iz ZGa, objavljeni su rasporedi trudnickih tecajeva za DZ centar i istok 🥳

20. Siječanj 2021. 10:11

Jagodica, ja to za sad ne budem instalirala, mali je aktivan stalno, navecer u 23h me u jednoj minuti ritne 20 puta pa si mislim da nemam kaj brojat. Nocas smo skupa bili budni. Bit ce problematicno poslije 32.tjedna ako mu ponestane mjesta pa cu onda mozda krenut s tim. 
    Definitivno treba pazit na to i brojat, samo mislim da mi za sad ne treba app jer se cijela drmam 😅😅

Lonmi
    20. Siječanj 2021. 10:13

Hvala na cestitkama.
    NevaEva mislila sam kupiti tortu, a onda mi mama javila da radi neki kremasti kolac pa sam odustala jer nece imati tko pojesti, tj. da slucajno ja sve ne pojedem 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani