Sta radi ovaj hzzo s uplatom 😂
Jeel i tebi nije sjelo jos?
Nije, ovaj mj bas odugovlace. Mada ja sam u Zagrebačkoj, a tamo uplate zadnje sjedaju 😂
Ja stalno čekam, kako mi je prva isplata stalno si mislim da nisu nešto zabrljali ili me zaboravili ali očito još nisu isplatili 🙄

Meni su u nedjelju na e-gradani poslali poruku da je na moj racun upuceno za isplatu 4,082kn.. tak da sam mislila bude jucer sjelo.. ali nista
Nadam se da bude danas hahah ja narucila neke sitnice i mislim si taman bude sjelo,a jos nista.. ja sam Pbz
Jel IKOME legla uplata? Stvarno igra živaca ovaj mjesec. U nedjelju mi je uredno došla obavijest na e građani da je obračunato.
Izgleda da je svima isto 🙄
Meni isto nedelja obavijest da je upućeno na račun, jučer si mislim ajde iza 12 će, sada gledam Mpbz, ništa. 😡
No super, jos i kasne 🙄🙄
.
Cure, vi koje ste vec rodile, vidjela sam da pise na popisu za bolnicu da uzmemo tablete, neke pisu lupoceti, neke neofeni. Dakle ovo sto oni daju nije dosta i treba jos nesto uzeti i to smijemo same po potrebi? Zanima me i jel se onda vec nakon poroda smije neofen s obzirom na dojenje. Ici cu u apoteku pa da kupim neofen ako smijem, ako ne uzmem opet lupocet. Tnx! :)
.
Iva, odlicno! Ti si nam u vrticu, jelda? Znam dok sam radila u skoli da nisam nikad bacala stiropor, spuzvu, ono za zamatanje sta pucketaju rupice dok stisnes.. sve mi je trebalo. Vukla sam sve od doma u skolu 😅Ja cu probat nac neki recept i sutra napravit quiche, nisam jos nikad!
Dobro jutro. 😍 Mene je malac probudio maloprije lupanjem, al sreća da je bilo 10:30 😂
E da, to za lupocet, moja frendica rodila prije 8 mjeseci i kaže da ne nosim tablete, da tamo sestre pitaju tko treba i donesu same.. Pa sad nezz..

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ali porodiljni su sjeli jucer,tak da vjerujem da komplikacije budu danas🤞🏼🤞🏼
Ja sam lani lezala na ginekologiji i tu u Vz su uvijek imali tablete, sta god si htio 😊
Ubaciti se moze u torbu poneka za svaki slucaj, mada ne znam sta smijemo.
U svakom slucaju bilo bi lijepo da imaju lijekova 🤦♂️

Pozdrav curke 😁
Uz dojenje samo neofeni, brufeni.. Paracetamol ne. Tako su meni rekli. I dobije se u bolnici, ali neke bolnice navodno skrtare, pa zato radije ponesite..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji