Lonmi Sretaan ti 🌷🎉
.
Lupanje, mi smo u fazi migoljenja sada, preokretanja i razvlačenja valjda, ujutro kad se probudim je sav vražiji, ali udarci u rebra, ufff. Sad mu je počela nogica izletavat ispod rebra, samo odjednom kvrga na tom mjestu, nekad ga pogurnem nazad😂
.
Mi smo dobili iznenadni poklon iz Splita od tete i bratića ☺
Topim se: https://ibb.co/kh4brBB
Jutro cure - baš sam se nasmijala na Chicco uloške
Lonmi sretan rođendan - želim sve najbolje tebi i bebici i dodajem rečenicu od nikac "Glavu gore, pozitiva i lagano srednji prst svemu sto bi ti moglo ovaj dan pokvarit!" - ovo je vrh odmah mi mr.Bean u glavi https://media.giphy.com/media/yoJC2qvU31lVmTrSmY/giphy.gif
Iva bravo za kreativnu mamu
Nikac stvari su super - što se tiče mirne bebe i moja je takva, ima svoje vrijeme kad se javi 1 do 2 dnevno, u međuvremenu miruje...nadam se da to znači da će biti mirne i kad dođu
Ines sviđa mi se kako razmišljaš i nađeš prave riječi
Kety sretno na ogttu i od srca želim da se sve to smiri i da imate mirne noći
Emmie sretno na poslu s inspekcijom, ne znam da li je danas ili sutra - nešto je
Mom i ja sam takva radim sve, ne pazim baš, mama kad me vidi da perem pod poludi...ja to na sve 4, tak mi je lakše i temeljito
Ninnach što se krštenja tiče i ja to mislim čim prije riješiti, kumica mislim da već zna (nastavit ćemo tradiciju, njen tata je moj krsni), ali ćemo ju svakako prvom prilikom iznenaditi, jer radi ove korone se ne viđamo
Petra super za nalaze i pregled - što se tiče anemičnosti povećaj si unos b12 i željeza, najbolje kroz prehranu, treba ti oko 3mg na dan (željeza ima u jetricama, jajima, teletini). I unosi C vitamin jer on pospješuje apsorpciju željeza
MissGrazz čestitam na dobrom pregledu, bitno da je beba dobro...ko šljivi kile, ja sam pala 1kg, ali ne brinem dok god je ona dobro
Bebolinka meni dragi neki dan pokazao sliku s istom situacijom - reko a ništa u tom slučaju sve skidaj i pod tuš...
Ja iskreno se nadam da mi neće biti "muka" oko toga - jer recimo kad neko povraća ja skup s njim krenem, ako slučajno krene iskašljavati meni poriv na povraćanje i tako ima situacija kad mi se želudac digne
Tea super za pregled, stiže još jedan dečkić
Ružice slobodno piši ako ti pomaže da si rasteretiš misli, da dan malo brže prođe, tu smo <=I=>
Torba za kolica - planirala sam naručiti sa aliexpressa, ali me strah da ne stigne, pa sam mislila u DMu uzet...ako netko ima tu iz DMa pliz napišite jel vam ok, da stane sve?
Pratnja na porodu - moj dragi ne ide, ne želim ga siliti, jedino ne znam smije li on ući naknadno, onda kad nas ostave s bebom prvi sat? To je rekao da bi rado
Jagodice - ne pratim udarce da se ne opteretim - znam kako se do sad ponašala, javi se kako sam gore napisala, tu me izudara i ja sretna
Ridja - baš lijepo iznenađenje
Ime - mi već jako dugo znamo ime, još kad nismo ni planirali djecu nego smo samo pričali i da je bio dečko imali bi problem - tako da jedva čekamo našu Lorenu <3
Lonmi, sretan rođoš, sve najbolje ti želim!
Ružice, drži se, nadam se da će sve biti u redu. Žao mi je što to sve prolaziš. Mene su kontrakcije patile od 14 tj. sad sam tek 21 i već sam 3 puta zbog njih bila u bolnici. Znam kako je u bolnici, ali si pod nadzorom i na sigurnom, po sebi znam da sam tamo bila puno opuštenija nego kod kuće. Sretno i javljaj nam se!
Draga Lonmi, sretan ti rođendan!!! 🎂🎁💐 Da te smeđarenja do kraja trudnoće zaobiđu, da nađeš mira i uživaš bez straha i čim manje savjetuješ Dr.Googlea!!!
Ines, svaka čast na razmišljanju! Mnoge tvoje vršnjakinje su miljama daleko! U nekim stvarima si me ganula, a neke stvari, mislim da koliko god u dobroj vjeri pisala, ne možeš razumjeti ako ne doživiš! U prve dvije trudnoće mene nije brinulo NIŠTA! A onda se dogodio missed ab, nešto za što sam smatrala da se događa nekom drugom, ne meni! 2 god rada na bebi, plusić na moj rođendan, a onda smeđarenje, pa loša dg, pa ipak ima nade, pa na kraju čišćenje... Ja sam to sve doživjela dosta traumatično, vjerujem da je jedan dio mog srca umro u toj ordinaciji kad sam čula žao mi je, ali nema bebe... I onda sam se digla kao fenix iz pepela nakon što sam otugovala, a trebalo je vremena! Na početku ove trudnoće izgubila sam i blizanca, prošla sam toliko toga i taman kad se opustim, bam, šamar. Friška krv, stara krv, ovo, ono... Ja sam se uvjerila u razlog mojih tegoba pa lakše idem dalje. Vjeruj, uz sav trud i dobru volju biti pozitivan nije svaki dan lako! Klinac tuđe priče, može nam se svima hipotetski dogoditi svašta pa o tome niti ne razmišljam, jer imaš pravo, pukli bi! Al dok doživljavaš te promjene u svom tijelu sada nije ti lako i nadam se za tebe da to nećeš nikada doživjeti!
Pat -Nikac, pošiljka nije još uvijek stigla. Po trackeru kaže do 27.01. pa strpljivo čekam.
Curke koje su usle u zadnje tromjesjecjee cestitaam🥳🥳🥳☺️☺️☺️
Ridija znaci preeeslatko🥰🥰🥰🥰
Gita bas sam se cula s Lorenom,za par dana joj je termin i rekli su joj da nema nikakve pratnje,da ne dozvoljavaju.. mozda se kaj promjeni do daljnjeg..
Pratnja - moj nije ni za da ni za ne, onda komentira da kaj ak mu ne bude dobro,kaj ak bude problema s njim vise nego samnom tak da sam rekla da ne treba ni ici onda jer cu se brinut jel njemu dobro a tad smo bitnije beba i ja, nego on😅 tak da mislim da on otpada.. a vidjet cemo jos kak bude
Jagodice neces pogrijesit s Andy Brandy 💕
.
Torba za kolica? Ona klasicna ili kakve gledate? Ja mislim da sam vidjela da dobijem uz kolica onu vecu torbu, gledala sam na Aliexpresu onak manju za novcanik i sitnice dok nekud idem, jeftinija je i susjedi je dosla za dva tj,ne znam kak je sad, ja cekam svoje pakete😅
Danas sam narucila Minnie ruksak dok negdje idemo da mogu sve u njega staviti🥰 140kn, dosta velik i bas za bebine stvari😍😍
.
Ja bas cesto osjetim neka meskoljena po trbuhu, zavisi kak se nariktam pa se meskolji, najvise dok legnem navecer i ujutro hahaha taak da zaljubljena u to🥰🥰🥰🙈🙈
NevaEva, Jagodice, final countdown! 😉
Pratnja - moj je uvijek bio i ide opet! To je zajednička želja! Meni je njegova prisutnost puno značila, pogotovo prvi put!
Danas sam odlučila kunjati nakon što djeca odu u šk, al ko za vraga naredale se dostave...
Stigla spavaćica i grudnjaci sa Svijet trudnica. Omjer cijene i kvalitete je ok, grudnjaci pogođeni i poslužiti će! Ako ne želite naručivati, iste stvari nađete u dućanu Katana stil ako ga ima u vašem gradu. Cijene mrvu veće.
Drugo sam počastila sebe u Zari torbom i skafanderom! 😉
Ja nisam jos u fazi torbe za kolica 😂😂 ako netko naidje na nest nice, javite. Rekao mi je muz da trebam to imat kao da se unutra spotrpa cuga i to i ja mu kazem da da, nije losa ideja da imam nest kam da si vodu stavim, vino 😂😂 kavu. A on kaze, pa ne ta tebe..bocice za bebu.. tak da.. tolko o tome kolko sam ja spremna. Bitno da imam milijun odjelca da ga mogu presvlacit kao lutkicu 🤦♀️🤦♀️
Draga Lonmi, sretan ti rođendan!!! 🎂🎁💐 Da te smeđarenja do kraja trudnoće zaobiđu, da nađeš mira i uživaš bez straha i čim manje savjetuješ Dr.Googlea!!!Ines, svaka čast na razmišljanju! Mnoge tvoje vršnjakinje su miljama daleko! U nekim stvarima si me ganula, a neke stvari, mislim da koliko god u dobroj vjeri pisala, ne možeš razumjeti ako ne doživiš! U prve dvije trudnoće mene nije brinulo NIŠTA! A onda se dogodio missed ab, nešto za što sam smatrala da se događa nekom drugom, ne meni! 2 god rada na bebi, plusić na moj rođendan, a onda smeđarenje, pa loša dg, pa ipak ima nade, pa na kraju čišćenje… Ja sam to sve doživjela dosta traumatično, vjerujem da je jedan dio mog srca umro u toj ordinaciji kad sam čula žao mi je, ali nema bebe… I onda sam se digla kao fenix iz pepela nakon što sam otugovala, a trebalo je vremena! Na početku ove trudnoće izgubila sam i blizanca, prošla sam toliko toga i taman kad se opustim, bam, šamar. Friška krv, stara krv, ovo, ono… Ja sam se uvjerila u razlog mojih tegoba pa lakše idem dalje. Vjeruj, uz sav trud i dobru volju biti pozitivan nije svaki dan lako! Klinac tuđe priče, može nam se svima hipotetski dogoditi svašta pa o tome niti ne razmišljam, jer imaš pravo, pukli bi! Al dok doživljavaš te promjene u svom tijelu sada nije ti lako i nadam se za tebe da to nećeš nikada doživjeti!
Pat -Nikac, pošiljka nije još uvijek stigla. Po trackeru kaže do 27.01. pa strpljivo čekam.
Ne budem vise citala! Niti nemam vise sta 😂.
Draga, uz sve sto si napisala ja stojim uz tebe. Ne razumije nas strah nitko tko to nije prosao. Tko nije u onoj bijeloj ordinaciji cuo sta je bilo, u lokvi krvi dosao na hitnu, tko se nije borio, taj nece razumjeti kako je nekome iza toga vidjeti krv, koja je to panika, strah, depresija.
Ja isto stojim iza stvari da se treba smiriti, prihvatiti, ne previse oko doktora hodati, ali poslje traume je puno teze.
Slazem se sa svime sta je tko rekao, ali necu nikome da zna osjecaj i da zna zasto smo mi toliko plasljive, analiziramo itd.
I sta god rekle i napisale, sve podržavam, ali nema tu mira!
Sortiraj odgovore
Najstariji