Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    16. Siječanj 2021. 17:03

Tea2807

https://ibb.co/x8gCFWf
    Ja sam nasla obe spavacice na faceu, ako nekoga zanima 😁
    Malo me strah pregleda, tj lezanja na stolu…naime jucer navecer sam krivo stala na stepenicu silazeci dole i otkoturala se do polukata (srecom) na guzici. Nemrem ni sjest normalno, trtica dugine boje 🙀😥😥
    Bebaca osjetim svaki dan, nekad ujutro, nekad navecer i to me bas posebno usrecuje 😁 samo nek je on dobro, lako za mene

Bas su slatke spavacice sa te stranice. I cak ni komplet sa ogrtacem nije skup 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

16. Siječanj 2021. 17:15

Joj curkee supeer ulove imate😍
    Ja sam danas malo pretjerala,pomagala sam muzu cistit i svugdje me po kuci bilo..legla sam i nemrem se maknut,noge me ubijaju🙄 nisam mira imala danas🤯
    Sastavila sam i popis i pregledala kaj imam,tak da mogu polako dokupljivat kaj treba iz mjeseca u mjesec☺️

Lonmi
    16. Siječanj 2021. 17:18

Ruska1986

Tea2807

Malo me strah pregleda, tj lezanja na stolu…naime jucer navecer sam krivo stala na stepenicu silazeci dole i otkoturala se do polukata (srecom) na guzici. Nemrem ni sjest normalno, trtica dugine boje 🙀😥😥
    Bebaca osjetim svaki dan, nekad ujutro, nekad navecer i to me bas posebno usrecuje 😁 samo nek je on dobro, lako za mene

Dok pogledas to sve isto, takve ja imam sa svijeta trudnica, samo su tamo jos jeftinije. 

Zeni smo cijelu zalihu pokupovale 😂

Jedino ja nisam uzimala ogrtac, uzeti cu ovog svojeg kojeg imam, nije tako tanak ali mislim da mi nece ni trebati. Ionak ih koristim rijetko, mozda poslije tusiranja.

Ja lezim i cekam prijateljicu da dođe na druzenje, toliko dugo nisam nikog vidjela da sam vec zaboravila kako je to biti s ljudima i druziti se. Samo doktoricu posjecujem 😂

Emmie
    16. Siječanj 2021. 17:24

Jagodice super za tlak!
    Disanje…tako je i meni i još me tjera da kašljem ako legnem u neki položaj koji mi smeta🤷🏻‍♀️

Lonmi
    16. Siječanj 2021. 17:24

Lussi

Ja sam danas malo pretjerala,pomagala sam muzu cistit i svugdje me po kuci bilo..legla sam i nemrem se maknut,noge me ubijaju🙄 nisam mira imala danas🤯
    Sastavila sam i popis i pregledala kaj imam,tak da mogu polako dokupljivat kaj treba iz mjeseca u mjesec☺️

Pusti ciscenja i spremanja draga, nalupati cu te po guzici 🤭😂.
    Probaj cim vise odmarati, svi mi malo varamo, ali da nebi bilo da moras nakraju samo krevet wc. 
    Bude ciscenje cekalo bolja vremena. 
    I ja sam se danas vozila opet i isla pogledati samo neke stvari, znas ono, pa sparkiramo se i samo skocis van da odaberemo itd., a poslije si mislim zasto to radim.
    Znala sam ja da ce biti tako ako nastavimo s radovima, puno je tu toga za kupiti, odabrati, moras vidjeti itd. Koliko toliko uspijevamo na nacin da muz slika pa biramo, ali ne mozes sve. 
    Dobro ja se tjesim, nist ne radim po kuci pa onda to sta malo budem u autu i pogledam si nesta mozda nije tolko opasno. 

16. Siječanj 2021. 17:40

Lonmi

Lussi

Pusti ciscenja i spremanja draga, nalupati cu te po guzici 🤭😂.
    Probaj cim vise odmarati, svi mi malo varamo, ali da nebi bilo da moras nakraju samo krevet wc.
    Bude ciscenje cekalo bolja vremena.
    I ja sam se danas vozila opet i isla pogledati samo neke stvari, znas ono, pa sparkiramo se i samo skocis van da odaberemo itd., a poslije si mislim zasto to radim.
    Znala sam ja da ce biti tako ako nastavimo s radovima, puno je tu toga za kupiti, odabrati, moras vidjeti itd. Koliko toliko uspijevamo na nacin da muz slika pa biramo, ali ne mozes sve.
    Dobro ja se tjesim, nist ne radim po kuci pa onda to sta malo budem u autu i pogledam si nesta mozda nije tolko opasno.

Je to je ono malo cu malo cu i na kraju lezim i nemrem nikam🤯 odma se bebolino javila, da znam da je i ona tu pa sad pricamo🥰
    Sad smo mirni s ciscenjem opet malo,dosta je bilo..
    Znam kak ti je, neke stvari mozes da ti muz slika,ali neke zelis sama odabrat i pogledat..
    I kad ti se cini malo jer si u autu i skocis u ducan,opet je nekad i to puno..
    Fakat moramo mirovat a ko da crvice u guzi imamo hahaha🙈🙈 
    Sad uzivaj dok prijateljica dode, malo se opusti💞

Ruska1986
    16. Siječanj 2021. 17:50

Lonmi

Ruska1986

Tea2807

Dok pogledas to sve isto, takve ja imam sa svijeta trudnica, samo su tamo jos jeftinije.
    .
    Zeni smo cijelu zalihu pokupovale 😂
    .
    Jedino ja nisam uzimala ogrtac, uzeti cu ovog svojeg kojeg imam, nije tako tanak ali mislim da mi nece ni trebati. Ionak ih koristim rijetko, mozda poslije tusiranja.
    .
    Ja lezim i cekam prijateljicu da dođe na druzenje, toliko dugo nisam nikog vidjela da sam vec zaboravila kako je to biti s ljudima i druziti se. Samo doktoricu posjecujem 😂

A vidim, da 😊 kolki izbor 🙆🏻‍♀️ btw, koliko nama treba tih spavacica? 2, 3? Ne vise?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lavica13
    16. Siječanj 2021. 17:55

Hvala Emmie, sad si me umirila ❤️ Andol ili aspirin je isto da. U uputstvima piše da se ne uzima u 3. tromjesečju pa po forumima isto svašta piše i baš sam se uznemirila. Super nam je taj forum stvarno 🥰

Petra982
    16. Siječanj 2021. 17:56

Vrištanje- jesam, vrištala sam pod dripom, ali iskreno, ništa od toga. Treba se čim više opustiti i pokušati prodisati trud da se otvorite čim brže. Teško je, al može se. S njom nisam vježbala doma disanje i isto vrištala u autu dok me muž vozio u bolnicu, preporodila sam se kad je babica disala samnom. 
    Simpa su baš te spavaćice, još uz tu cijenu... A grudnjake neću niti komentirati. Fakat jeftino! Poslat ću direkt upit na fb pa da vidimo. S PatPat spavaćicom kad dođe imam 3, al ovaj ogrtač me inspirira pa bih uzela jedan set. Mislim da zimski flisani ipak neće trebati na proljeće, a dobro će doć i po doma.
    Sin i ja smo danas imali dan za nas pa sam malo živnula. Kad krene šk mislim da ću jednom tjedno malo djir. Ništa pretjerano, čisto da ne puknem skroz na skroz u ova 4 zida jer to još najviše utječe na moju psihu i hormone... 
    Super tlak Jagodice! Uživaj u društvu, Lonmi

Petra982
    16. Siječanj 2021. 18:01

Evo, poslala pitanje i automatski dobila odgovor. Povrat i zamjena mogući unutar 14 dana. Eto, ako nekom treba! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.