Ines glavno da je beba dobro i da sve stima, ja drzim fige da izdrzis jos 2 tjedna 🤞.
Uskoro je bebica u rukama 🤗
Bas mi je drago 🥰
Ines izdrzat cete u komadu, nema brige. Puno je zena imalo takva iskustva pa su dogurale i dalje od termina. Malo se opusti i pokusaj sto vise odmarati, ali bit ce to sve super. Bebica je vec velika tako da nema straha, samo hrabro ❤
Baby P 03/21 💙
Lonmi - imas neki link za prijavu?
Ines - znaci jos malo i bebica je tu, drzim fige da bude jos neko vrijeme u trbuhu, barem 2-3 tjedna.
Ocito nam ti otvaras sezonu, ajme polako i krecu porodi. 🤗🤩💜
https://edukacija.roda.hr/
Tu se registriraj draga, vidjeti ces na naslovnoj termine tecajeva.
Sljedeci ti je pocetkom ozujka, ja cu isto ranije gledati.
Nikad ne znas, ne treba sve u zadnji tren 😊
Cure kaj budete za veceru? 😂
Megic hahaha bas idem u Zg i onda u Jasku k mojima, da se malo maknem iz Krizevaca samo na vikend..
Cure kaj budete za veceru? 😂
Spremas se za junake? 😂😂
Mi rucali u pola 3 tak da ja cornflakes (cokoladne) s mlijekom toplim. Bas sam nabrijana na to danas. Mali ce salto napravit
Hvala cure punoo 🥰🥰 i drago mi je sto imam vas i sto su neke vec to prosle, pa znam na cemu sam. Sve je nekako lakse uz vas sve ovdje, bas smo postale jedna ogromna obitelj 🥰😊🤗
Hahha pa da on bi mene odmah spakirao. E al sto je zanimiljivo bas sad kad vratim film u glavi, prosli tj kad sam si stavila prat spavacice i rucnike i razmisljam ma kud sam poletila vec, al ajde kad se vec pere neka. I drugi dan ja onako sva vec ufurana, bacam na pranje i tetre, plahte, krpice i ostale gluposti, al onak cijelo vrijeme si mislim ma jel nije rano, pa mozda je, mozda nije, ono ne bi htjela da mi dugo stoji tako oprano i slozeno. I reko necu s robicom jos bar do iduceg tj cisto da vidim kako ce ovaj pregled proci, kad eto ti na. Koji je to instinkt u nasim glavama, nije za dabe tako nazvan. Bas ono nesto me tjeralo da krenem vise s tim pranjem i slaganjem 🤷♀️😁
Nea 💗
Ines ne mogu vjerovat,kud je to vrijeme proletilo? Stvarno ces zacas svoju bebicu imati u rukama i biti u novoj pustolovini zivota😍 samo se odmaraj sad koliko mozes,vrijeme je 💕
Lussi ja trpim do utorka, poslje 4D ravno u megic 😂, bit cu ko 🐖.
NevaEva a sta ja znam, jucer sam pol bureka s sirom (pite sa sirom 🤭) i sad me opet vuce. Imam batat pa razmisljam da mozda muz ispece koji komadic mesa i batat ko prilog 😂.
A do utorka brojim sate i minute, jos nezz kojeg cu opaliti u megicu 🤭. Mozda onaj Big Tasty 🥰
Netko me pitao zasto idem na Sveti Duh.. Gin mi rekao da odaberem bolnicu u kojoj cu rodit i prije redovnog pregleda ondje obavim uzv:)
Uh, Ines, drzim fige za 2 tjedna! Uskoro nam prva bebica stize 🥰
Uh, nakon gladovanja jučer i danas zbog OGTT-a, mogla bih i ja neke junake hahahh
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji