Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    08. Siječanj 2021. 17:01

Ines glavno da je beba dobro i da sve stima, ja drzim fige da izdrzis jos 2 tjedna 🤞.
    Uskoro je bebica u rukama 🤗
    Bas mi je drago 🥰

pupetta
    08. Siječanj 2021. 17:03

Ines izdrzat cete u komadu, nema brige. Puno je zena imalo takva iskustva pa su dogurale i dalje od termina. Malo se opusti i pokusaj sto vise odmarati, ali bit ce to sve super. Bebica je vec velika tako da nema straha, samo hrabro ❤

Baby P 03/21 💙

Lonmi
    08. Siječanj 2021. 17:03

anaAn

Lonmi - imas neki link za prijavu?
    Ines - znaci jos malo i bebica je tu, drzim fige da bude jos neko vrijeme u trbuhu, barem 2-3 tjedna.
    Ocito nam ti otvaras sezonu, ajme polako i krecu porodi. 🤗🤩💜

https://edukacija.roda.hr/
    Tu se registriraj draga, vidjeti ces na naslovnoj termine tecajeva.
    Sljedeci ti je pocetkom ozujka, ja cu isto ranije gledati. 
    Nikad ne znas, ne treba sve u zadnji tren 😊

Lonmi
    08. Siječanj 2021. 17:18

Cure kaj budete za veceru? 😂

08. Siječanj 2021. 17:27

Lonmi

Megic hahaha bas idem u Zg i onda u Jasku k mojima, da se malo maknem iz Krizevaca samo na vikend..

Lonmi

Spremas se za junake? 😂😂 
    Mi rucali u pola 3 tak da ja cornflakes (cokoladne) s mlijekom toplim. Bas sam nabrijana na to danas. Mali ce salto napravit

Ines

Hvala cure punoo 🥰🥰 i drago mi je sto imam vas i sto su neke vec to prosle, pa znam na cemu sam. Sve je nekako lakse uz vas sve ovdje, bas smo postale jedna ogromna obitelj 🥰😊🤗

Hahha pa da on bi mene odmah spakirao. E al sto je zanimiljivo bas sad kad vratim film u glavi, prosli tj kad sam si stavila prat spavacice i rucnike i razmisljam ma kud sam poletila vec, al ajde kad se vec pere neka. I drugi dan ja onako sva vec ufurana, bacam na pranje i tetre, plahte, krpice i ostale gluposti, al onak cijelo vrijeme si mislim ma jel nije rano, pa mozda je, mozda nije, ono ne bi htjela da mi dugo stoji tako oprano i slozeno. I reko necu s robicom jos bar do iduceg tj cisto da vidim kako ce ovaj pregled proci, kad eto ti na. Koji je to instinkt u nasim glavama, nije za dabe tako nazvan. Bas ono nesto me tjeralo da krenem vise s tim pranjem i slaganjem 🤷‍♀️😁

Nea 💗

08. Siječanj 2021. 17:30

Ines ne mogu vjerovat,kud je to vrijeme proletilo? Stvarno ces zacas svoju bebicu imati u rukama i biti u novoj pustolovini zivota😍 samo se odmaraj sad koliko mozes,vrijeme je 💕

Lonmi
    08. Siječanj 2021. 17:36

Lussi ja trpim do utorka, poslje 4D ravno u megic 😂, bit cu ko 🐖.
    NevaEva a sta ja znam, jucer sam pol bureka s sirom (pite sa sirom 🤭) i sad me opet vuce. Imam batat pa razmisljam da mozda muz ispece koji komadic mesa i batat ko prilog 😂.
    A do utorka brojim sate i minute, jos nezz kojeg cu opaliti u megicu 🤭. Mozda onaj Big Tasty 🥰

Girl1234
    08. Siječanj 2021. 17:51

Netko me pitao zasto idem na Sveti Duh.. Gin mi rekao da odaberem bolnicu u kojoj cu rodit i prije redovnog pregleda ondje obavim uzv:)
    Uh, Ines, drzim fige za 2 tjedna! Uskoro nam prva bebica stize 🥰
    Uh, nakon gladovanja jučer i danas zbog OGTT-a, mogla bih i ja neke junake hahahh

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.