Jutro!
Iza mene teska/cudna noc. Mislim da sam prvi put imala BH kontrakcije ili sto vec. Stomak me tako grcio i bolio cijelom povrsinom i bolila su me ledja nisko… u jednom momentu sam cak pomislila je li moguce da sam dobila prave trudove ili sta? Pokusavala sam se smiriti, okretati s boka na bok, namjestati… i evo hvala Bogu do jutra se smirilo. Beba se uredno vrtila unutra, pa me to isto umirilo. Ne znam je li si ona trazila mjesta ili sto, ali ovo je prvi put da sam osjetila takve grceve… bas sam se prepala. 😔
.
Sretno svima danas! 💜
MissGraz tako je meni bilo jednu vecer, jedna BH kontrakcija za drugom i kao menstrualni bolovi, popila dva magnezija, trajalo nekoliko sati, nije mi bilo svejedno.
Skuzila sam da vise imam tih kontrakcija kada lezim na lijevoj strani i da mi vise godi desna strana.
A prije nego mi krene kontrakcija, prvo mi se srce uzlupa pa onda skuzim da krece.
Pomoglo mi je i njezno trljati-masirati trbuh.
Sada ih imam nekoliko puta dnevno, ali tu vecer su me bas onako malo i zabrinule, kada sam rekla muzu, htio je da idem na pregled, ali s vremenom je polako popustalo i bilo sve rjedje pa nisam isla nikuda.
E i meni srce nekak jace lupa, cak kao da imam vrtoglavicu dok lezim na lijevoj strani. To me muci malo jer je preporuka lijevo a meni bas nikak ne pase. Nemam bh ali tak si srce jako cujem i osjetim da se moram uspravit.
Jutro!
Iza mene teska/cudna noc. Mislim da sam prvi put imala BH kontrakcije ili sto vec. Stomak me tako grcio i bolio cijelom povrsinom i bolila su me ledja nisko… u jednom momentu sam cak pomislila je li moguce da sam dobila prave trudove ili sta? Pokusavala sam se smiriti, okretati s boka na bok, namjestati… i evo hvala Bogu do jutra se smirilo. Beba se uredno vrtila unutra, pa me to isto umirilo. Ne znam je li si ona trazila mjesta ili sto, ali ovo je prvi put da sam osjetila takve grceve… bas sam se prepala. 😔
.
Sretno svima danas! 💜
MissGraz tako je meni bilo jednu vecer, jedna BH kontrakcija za drugom i kao menstrualni bolovi, popila dva magnezija, trajalo nekoliko sati, nije mi bilo svejedno.
Skuzila sam da vise imam tih kontrakcija kada lezim na lijevoj strani i da mi vise godi desna strana.
A prije nego mi krene kontrakcija, prvo mi se srce uzlupa pa onda skuzim da krece.
Sada ih imam nekoliko puta dnevno, ali tu vecer su me bas onako malo i zabrinule, kada sam rekla muzu, htio je da idem na pregled, ali s vremenom je polako popustalo i bilo sve rjedje pa nisam isla nikuda.
E i meni srce nekak jace lupa, cak kao da imam vrtoglavicu dok lezim na lijevoj strani. To me muci malo jer je preporuka lijevo a meni bas nikak ne pase. Nemam bh ali tak si srce jako cujem i osjetim da se moram uspravit.
NevaEva ja ne forsiram lijevo, lezim i na ledjima i svakako-kako mi bolje odgovara, a od pocetka mi najbolje pase desna strana, a kad mi utrnu tri prsta na lijevoj i tri prsta na desnoj ruci, onda mijenjam polozaj da prsti "odtrnu".
Jutro!
.
Sretno svima danas! 💜
NevaEva ja ne forsiram lijevo, lezim i na ledjima i svakako-kako mi bolje odgovara, a od pocetka mi najbolje pase desna strana, a kad mi utrnu tri prsta na lijevoj i tri prsta na desnoj ruci, onda mijenjam polozaj da prsti "odtrnu".
Ovo s prstima mi postaje poznato polako 😂 Jos k tome sam zaspala nekak drzeci se za trbuh od ispod, trebalo mi je 20min da mi se vrati krv u prste.
Ja stvarno pokusavam sto vise na bokovima jer na ledjima moze doc do raznih problema ali se nekad probudim i na ledjima a puno vise spavam na desnom boku nego na preporucenom lijevom. Forsam se al nikak..srce lupa, vrti mi se, mali se rice (lezi poprecki i glava mu je s lijeve strane, mislim da ne volim bit tak jer bas jako ritne).. valjda ne bude problema radi toga 😔
Lakse mi je malo cim cujem da ste imale slicna iskustva, jer sam se bas prepala. 😔 Ja sam isto primjetila da mi je lakse na desnom boku, a mozda cak najlakse na ledjima. Moj gin stalno ponavlja spavaj kako ti je ugodno, tako da nema puno stete nadam se ako nije lijevi bok.
Sta mislite trebam li se javiti ginekologu? Ili je sad kad je to proslo ne trebam panicarit?
Dobro jutro svima. Mislim da ne treba paničariti.. Očito su te kontrakcije normalne.. Al da je ugodno, vjerujem da nije 😐
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
I ja mislim da ne treba panicarit i da ti bude rekao da je to normalno, no znam da bi ja na tvom mjestu rekla gin ili otisla na neki pregled, cisto da potvrdi da se nisi pocela otvarat i da je sve tip top. Al stvarno mislim da je, osobito ako je sad proslo. Pravi trudovi ne prodju, postaju sve cesci.
Jutro cure 😊
Ja isto spavam čak najčešće na leđima, iako neznam kako je vama curama koje ste u tjednima približno meni ali meni postaje sve biti bas teško, neznam dali sad od ove prehlade pa me boli cijelo tijelo ili mi ustvari počinje biti teško zbog trbuha. Ja se navečer nikako nemogu namjestiti lijepo, kad se okrećem sve me boliiii, kad se ustajem isto 😏 dok hodam me prepone ubijaju, i sad nez jel to jer se bliži kraj ili od prehlade sve jer na oci nemogu gledati koliko me sašila prehlada
Dobro jutro curke i suncani pozdravi sa... balkona 😇👋 Ja i dragi nocas do skoro 01h gledali Mamurluk 3, tako smo se nasmijali, a i skupa smo uzuvali u akrobacijama malise, malo smo zaruzili nas troje 🤭 danas opet sve po "starom" - moji dragi, brat i tata su na poslu, ja, majka i deda doma po kuci. Nekako mi drago da se ovi "blagdani" blize kraju i da se sve vraca opet u novu/staru normalu 👍
.
Mom_of_4 - hvala ti na rijecima ohrabrenja, zasad i ja mislim da cu to junacki odradit, naglasak je na zasad😅
.
NevaEva - ovo s vremenom vise nije za povjerovati😱 znaci gledam na aplikaciji i mislim si 25+2, ona izbaci 25+5, mislim si kaaaakooo?!?!?!?! Ovo kad pocinje 7. mjesec trudnoce sam i ja guglala, sad negdje pise sa 27., a negdje sa 28. Ne znam sad ni ja 🤔
.
MissGraz - bome, najvaznije da su ti BH prosle, vjerujem da nije ugodno, a ovo za javljanje doktoru, mislim da nema potrebe ako te vise nista ne zateze, boli, na sljedecem pregledu napomeni da ti je to i to bilo, ali naravno ti napravi kako mislis da je najbolje👍
.
Meni cure danas tlak i secer suuuperiska🙏 valjda me malisa odlucio nagraditi dobrim vrijednostima jer smo danas tocno na 100 dana do termina (po ZM😅)🥳🎉🎊 radila ja svoju jutarnju yogu i sad se na balkonu malo luftamo, kasnije je u planu odlazak u vrt - lagana setnja i boravak na svjezem zraku.
Malisa jos spava, mamuran je valjda 🥰
.
Lussi, anaAn, Nikac - sretno na pregledima, javljajte dobre vijesti🤗
Jutro!
Iza mene teska/cudna
Ovo s prstima mi postaje poznato polako 😂 Jos k tome sam zaspala nekak drzeci se za trbuh od ispod, trebalo mi je 20min da mi se vrati krv u prste.
Ja stvarno pokusavam sto vise na bokovima jer na ledjima moze doc do raznih problema ali se nekad probudim i na ledjima a puno vise spavam na desnom boku nego na preporucenom lijevom. Forsam se al nikak..srce lupa, vrti mi se, mali se rice (lezi poprecki i glava mu je s lijeve strane, mislim da ne volim bit tak jer bas jako ritne).. valjda ne bude problema radi toga 😔
Tako je i moja curka-popreko, a glava s lijeve strane, valjda nam zato bolje odgovara desna strana
MissGraz mislim da ne moras k doktoru, nego vise odmarati i mirovati, a to prokomentirati na slijedecem pregledu-tako cu ja jer ovaj tj imam pregled, a naravno ako mislis da moras odmah ici-idi jer najbolje ti znas kako ti je (bilo)..
Ja se tako plasim tih kontrakcija 😬. Strah me da s njima ne bi taj neki iscjedak opet bio, ufff. Vidim da se svima dosta rano javljaju, a moja ginicka kaze ma to vam se vec u kasnoj trudnoci. Mos mislit onda 🙄.
Mene jucer stegnulo kroz desnu stranu trbuha, donja leda i postao je onak tvrdi ali je popustilo, taman sam u tom trenu isla na wc i jedva sam pisala kako me stezalo.
Ja vjerujem da ako prođe nema mjesta panici, ali mene isto muci da se nebi pocela otvarati ili nesto.
Ja jedva cekam tamo 30.tj, a to ce tek pocetkom ozujka biti 🙄. Meni se sad nekako usporilo vrijeme, uskoro mi je rođendan pa nekak mislim proletiti ce i taj 1.mjesec. Inace mi je uvijek bio najduzi u godini 🙆♂️🤦♂️, i 7.mjesec.
U pravilu ja jedva cekam 5.mj i da dođe moje zlato 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji