Lonmi da je plodna voda tj da bas pukne kao sto su meni probusili u bolnici to bude lokva vode nemozes ne skuzit znači stave onako kao neku kantu i to tece i tece puna kanta vode bude a koliko ja znam kad samo curi ona bi izlazila stalno ili povremeno. Znaci dok lezis bi mozda i bilo ok ali svaki put kad bi se ustala bi bar malo curilo. Tako je moj frendici bilo to curenje lezala je u bolnici jer joj je curila i svaki put kad bi se digla bi nekoliko procurilo.
Ma tako i ja mislim. Imam poznanicu kojoj je curkala i curkala pa nije znala i nakraju je rodila u 26.tj, djecak u inkubatoru bori se za zivot. Strasno nesto. I onda dok to znas, a i ovako imas neke probleme kroz trudnocu, pa te doktorica plasi s tim pucanjem vodenjaka (nije bilo potrebe da mi jos i to spominje) sve te zivo plasi. Mene je uplasilo jer je bilo mliječne boje kad je teklo kroz nogu, ali kazem, bilo je kreme frisko namazane po nozi pa valjda zato.
A i zadnji put kad sam bila kod ginicke je bas bilo tog nekog vodenog iscjetka kod nje, pa se isto cudila i jos me pitala dal sam se s kakvim vlaznim maramicama brisala.
Najbolje ne ici citat ni po forumima jer kad vidis iskustva poludis.
Imam ja svaki cas fleku na gacicama ali to je ja mislim pojacani iscjedak.
Lude trudnicke brige 🤦♂️😂

Lonmi ja nezz al ja ako nisam do sad postala anksiozna osoba sigurno cu u ovoj trudnoci..ovo gusenje sta me vata to je od stresa i knedle u zeludcu stalno pa jel moguce da se ja ne mogu prepustit i uzivat nego strepit svaki dan..i ako mi se na tren poslože kockice u glavi i mirna sam eto ga na padne mi na pamet ovako nesto i ajmo moja na google(najgora stvar ikad) tamo nista poučno ni pametni nisam jos nasla ni utješno .o Boze pomozi.
Ja te u potpunosti razumijem. Sve me brine, sve istrazujem, sve kontroliram i samo zelim da bude sve dobro 🙏.
Ti nista ne brini, trudnoca ti je uredna i sve je u redu s mjerama i s bebicom.
Skuhaj si nesquik i popij jednu toplu salicu da te opusti i da budes dobre volje 🥰❤️

Ružice u pravu si,sigurno mojoj bebi nece pomoc moj puls koji nabijem na 150 od stresa.dr je rekao sve je u redu vidimo se za 4 tj nemas se sta sekirat ugodni blagdani..cim sam nasla malo mira odma me nesto poremeti a ja dozvolim od jedne misli da stvorim cilu pricu i scenarije sve vec sebi poslozim u glavi Uff

Lonmi da znas da cu sad pizzu ispec i pojest je kao oprostaj od junk fooda(iako me zeludac boli danima) pa nek ima od cega bolit.odricem se stresaaa kako znam i umijem to mi
Je novi zadatak ako uspijem javim i vama metodu..
Nego nema nam supatnica MissGraz i Emmie ..mozda imaju koju utješnu i pametnu da nam kazu 🥰

Cure, nemojmo si to raditi.
Mom of 4, akoje liječnik rekao da je sve u redu onda je. Nemoj uopće dalje razmišljati. nema dalje.
Lonmi i ja imam nekomtrolirano istjecanje momraće, jednostavno je beba očito tako stala da nema šanse da ne bude tih flekova po gačicama, a mjenjam ih par na dan.
Evo, da se onda i ja požalim.
Odjednom danas nakon ručka bol u leđima, bol u trbuhu neznam koju mješam s pokretima bebe, crijeva ili ko zna s čim.
Odjednom shvatim pa ja se jedva krećem. Isto odma sto pitanja, jeli bol u trbuhu normalna, je li bol
u leđima normalna, tristo briga.
A jel ti se desi tako da malo trpis jer ne mozes bas tu sek na wc i da ti pobjegne pa da bas osjetis? Ja nisam imala gacice jer spavam bez njih i nisam ih obukla ujutro nego sam u ogrtacu pricala s muzem kad odjednom potok tece po nozi, a nisam osjetila da bi krenulo, i onda jos ispisala potok🤦♂️😂.
Tako mi je bilo i kod ginicke neugodno, stojim ispred nje i pricamo i osjetim kako je isteklo nesto, uzas.
A pisam svakih 20 min 🙆♂️

Ja se zasad uzdam u ono kad doktor kaze "Sve u redu", procitam ja nalaz da vidim sto pise, ali naucila sam se u ranoj trudnoci kad sam isla guglati neke kratice, sta da kazem - bolje da nisam 🤦♀️ znam da si sama puno puta ne mogu pomoc, danas vec guglala "visok puls u trudnoci", jucer je na redu bila "preeklamsija" i dodjem samo na strahote. Tako da google is not always your friend☝️
.
Idem se spremiti za rockas. Jos moramo prije toga skoknuti u ducan po poklon 🎁
.
Malisa i ja smo rucali - blitvu sa jajem na oko, za desert je bilo malo cokse za kuhanje i naranca 😇 da sam htjela smazati ostatke novogodisnje sarme - apsolutno!!! Ali moram stvarno pripazit. Ne zelim zakomplicirat samo jer si sama ne znam bit gazda. Kad se malisa rodi, opleti po pecenju😅 Malo me bilo trta kak cu na rodjendanu danas reci "ne" svom uobicajenom slavljenickom prezderavanju, pa si mislim ne moram ja nikome nista opravdavati 😌 na kraju krajeva frendica ima curku, sigurno je i ona u trudnoci pazila na sebe i kaj papa 😇
Lonmi, pricaj mi o pisanju... ja ne znam, ali u prvom trimestru nista izvan granica normale🤷♀️ sad - svako malo. Prije spavanja jedamput i onda jos jedamput nakon sto sam naravno pronasla savrseno udobnu pozu i ugnjezdila se... ajmo jos jednom🤣
Cure sretna vam Nova godina svima. Da nam bude veselija i bolja od prošle. Ja sam baš uzbuđena jer je ovo godina u kojoj ću postati mama. Pa me panika uhvatila jer nemam još ništa spremno a ulazim u šesti mjesec i onda sam počela raditi popis. Istina,ne trebam puno toga osim kolica i higijenskih potrepština,robice nešto malo jer ću puno toga dobit. Jeste vi počele pripremati šta?
Inače,muž mi je pozitivan na koronu. Upravo smo saznali. Meni ništa posebno nije,malo šmrcam i temp nisam imala. Muž je imao i on i svekrva su malo lošije od mene,samo leže. 12.01. sam naručena na pregled kod gin. Nazvat ću je u ponedjeljak i javiti joj. Jel tko od vas imao koronu sad dok ste trudne?
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Hvala cure na savjetima 🤍
...
Kontesa meni je sve spremno, osim torbe za bolnicu za mene i komode koja treba doći 😁

Lonmida znas da cu sad pizzu ispec i pojest je kao oprostaj od junk fooda(iako me zeludac boli danima) pa nek ima od cega bolit.odricem se stresaaa kako znam i umijem to mi
Je novi zadatak ako uspijem javim i vama metodu..
Nego nema nam supatnicaMissGraz i Emmie..mozda imaju koju utješnu i pametnu da nam kazu 🥰
Evo mene. 😇 citam vas, ali ne stignem tipkati, neke se obaveze svalile na mene ovih dana.
.
Stanje kod mene - tlak ujutro najvisi, danas 145/90, maloprije 130/85. Nocu jedva zaspem od svrbeza stopala i dlanova... i to sam primjetila desava se i najgore je, naravno, kad pretjeram s masnim ili junk foodom. Dakle, ima veze s jetrenima i hranom po mom misljenju. 🤭 grcevi i titranje kapka su mi vec toliko postali "normalni" da ih samo odtrpim i ignoriram. Svakako se trudim sto zdravije i kvalitetnije jesti sto zbog tlaka, sto zbog jetrenih, sto zbog hemeroida... 🤭😆 ali naravno da zalutam na gluparije i nezdravo, pa svaki dan ispocetka pocinjem sa zdravom prehranom kao. 🙈 Evo upravo pecem kruh od zobenih i danas jos nisam zgrijesila... nadam se da ce mi uspit. 🥳
Mom, ne brini za nalaze ako ti je Vulic rekao da je ok onda je ok! Ja sam prosli put bila 30 tj, a na svim tim mjerama mi pise 32w. On mi je jednom prilikom rekao i to cak kad je radio anomaly da su odstupanja na uzv tjedan do dva gori/doli sasvim normalna i prigvatljiva! Tako daaa... ne brini zeno nista i popij jedan Nesquik k'o sto je rekla Lonmi. 😇 sto se tice uspuhanosti... ja se uspuham dok govorim samo, a kamoli dok hodam ili radim bilo sto. 😆
Danice, nadam se da je stanje bolje... cuvaj se i miruj, vazno da je beba ok. 🙏
Kety, s tobom u mislima... cure su vec sve rekle. Tu smo ako bilo sto treba. 🙏
Bubica, sretan ti rodjendaaaaanko! 🥳💜
Jagodice, po mom gin zabrinjavajuce je ako donji predje 100, a gornji 150.
Nikac, super ste. 😍
Lonmi, meni moja curka je bas nisko i ponekad naglo osjetim pritisak za piskiti, bas kao da mi se nasloni ili udari u mjehur iznenada... i onda dok dodjem u wc vec vidim mokro na gacicama... a i kad stignem do wc-a nekad "pisnem" samo malo i to bude k'o da sam vodu doslovno popiskila... ni mirisa, ni boje... tako da vjerovatno je to - to i kod tebe ovaj put i bitno da se nije ponovilo?! Kakva si sa smedjarenjem? Toga vise nema?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji