Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    24. Prosinac 2020. 07:59

Dobro jutro, cure! Imam pitanje.. Koliko najvise mozemo popit magnezija dnevno? Ja sam jucer popila jedan sumeci od 375 i jedan onaj direkt od 375 i konacno sam mogla odspavat malo... Jel to previse? Brine me da ne steti bebi, ako sw pije previse.. Uzimam i Elevit pa i tu ima nest magnezija...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

24. Prosinac 2020. 08:28

Hvala Ines, javim kakav mi bude magnezij 🥰 nemam jos grceve pa nisam ni pocela piti.. inace me prije od stajanja na poslu cesto u listovima znalo uhvatiti,ali evo sad (da pokucam) nije nikako 😍
    Curke sretan vam Badnji dan🥰 mi pijemo kavicu i ispunjavamo knjigu❤️ uzivamo od jutra u danu, a muzek mi je na poslu.. https://ibb.co/gS29FSk

• ružica
    24. Prosinac 2020. 08:32

Dobro jutro svim curama!
    Prijavljujem da se osjećam kao da me zgazio teretni vlak. Neznam kako ću pregurati dan.
    Ništa posebno me ne boli ali sam doslovce zgažena.
    Ima još koja tako?
    Ugodan dan drage cure!

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Girl1234
    24. Prosinac 2020. 08:35

Sretan Badnji dan cure! :) nemojte/nemojmo se previše naprezati danas... 😑

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• MissGraz
    24. Prosinac 2020. 08:57

Jutro cure! Na dobro vam dosao Badnji dan. ❤
    .
    Lonmi, a da izvadis jetrene za svaki slucaj? Cisto da si mirna. 🤔
    Ines, zeno, pa ti si stroj! Citam i divim ti se sto sve stignes i za sta sve imas snage.👏
    Emmie, blago ti se s kilima!! Ja sam dobila 10 do sad, ali nigdje mi se ne vide nego u trbuhu i grudima kao sto kaze Fancy. Visoka sam 165, a u trudnocu sam usla sa nekih 57. Ahhh, o kilima cu misliti poslje. 😆
    Grcevi - ja ih imam stalno zadnja dva tjedna. Neku noc sam imala tako jak grc u desnoj nozi da sam vrisnula, muz je dobio mini herc ja mislim. Inace ne pijem nista za to, maltretiram njega da me masira.. on se bavu profesionalno sportom i cijeli zivot ima grceve u nogama, pa tocno zna kako masirati da se to ublazi i olaksa.
    .
    Prijavljujem bol izmedju lopatica koja se "siri prema unutra", znaci, nije to bol u ledjima nego bas bol "unutra" sa te ledjne strane... najjaca je uglavnom pri izdisaju. Takodjer, bol u lijevoj strani vrata koja se spusta duz cijele lijeve ruke do prstiju. Te boli nisu prisutne stalno, ali se plasim da nisu mozda od tlaka. 😔
    Isto tako, bol u grudima, sijevanje/zarenje/pecenje... vrloooo neugodno, isto nije prisutno stalno, ali kad krene nije ugodno nikako... to mislim da je mlijeko, hormoni?
    .
    Tako da... Ruzice i ja se, uz sve to, osjecam kao da me tenk pregazio vise puta... 🙈 
    .
    Svima ugodan dan zelim... ❤ Mi danas putujemo svojima, presretna sam!! 

pupetta
    24. Prosinac 2020. 08:57

Dobro vam jutro, drage trudnice! 
    Zelim vam divan dan, nadam se da cete ga uspjeti provesti barem u najuzem krugu obitelji. Odmorite se i uzivajte ❤

Baby P 03/21 💙

mom_of_4
    24. Prosinac 2020. 09:08

Na dobro Vam doslo Badnje jutro🙏🏻 Svima mnogo zdravlja srece ljubavi i mira zelim za blagdane.Uzivajte sa svojim najmilijima opustite se,mazite svoje stomacice i umjereno papajte 🤭😂🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

24. Prosinac 2020. 09:11

Dobro jutro cure! 
    Lussi, baš uživate, tako treba! Imamo isti ovaj book. Nisam baš redovita u ispunjavanju ali planiram sad od 1.mj., sad još radim pa sam zaokupljena time. Jako ti je lijepi ugođaj i bor, opustio me samo pogled na fotku 
    MissGraz ja sam imala par puta bolove koje opisuješ dok nisam bila trudna. Obično se radilo o stresu i kad sam se opustila je prošlo. U tome pomaže magnezij također jer on opušta mišiće i smiruje. Probaj si skuhat neki čaj i chillat. Moguće je naravno i da se tijelo prilagođava i mijenja, ja sam od jučer primjetila da pliće dišem, a već sam pisala da je trbuh dobio 4cm u promjeru u tjedan dana. Vjerojatno me negdje pritisnulo u plućima više nego do sad. Nije da nemam zraka samo je disanje brže i pliće. Guglala, normalno, nema panike.
    Mi smo danas bogatiji za jedno prekrasno biće, frendica rodila djevojčicu :) Sad sam prvi put u životu slala brzojav. Je starinski ali nek se nađe, kojom drugom prilikom bi to inače slala.. Poslala sam fotkicu i ruže, to se sve u kompletu može online, platila s diners, bilo riješeno za par min. 
    Muž i ja danas radimo skraćeno i veselimo se baš. Ova teška godina se bliži kraju i sad kad gledam unatrag, bila mi je jedna od najboljih u životu, ako ne i najbolja (ako maknemo stres oko kredita, kupnje stana što se poklopilo s lockdownom i potresom  i očaj oko rintanja u stanu i besparice te drame oko majstora). Sve se isplatilo.

Bubica1
    24. Prosinac 2020. 09:28

Dobro jutro svima! 😘😊
    Danas ni dragi ni ja ne radimo pa smo malo duže spavali i baš nam je pasalo. A puno sam si posla zadala danas, moram još pitu od sira napraviti, francusku, očistit kupaonu i prašinu obrisati i onda još borića okititi. Al sve ćemo to laganini, pustit ćemo si božićne pjesmice i uživati. ☺️
    Želim vam da ovaj dan lijepo provedete, u krugu obitelji, sa čim manje trudničkih tegoba. 😊😘❤️

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• thera
    24. Prosinac 2020. 09:32

Jutro svima,želim vam lijep badnji dan😊 Da Božić dočekate opušteno,bez stresa. Ja sam jučer odradila zadnji dan i još nisam svjesna toga😊 Valjda budem kroz par dana kad se više neću morat buditi ujutro  barem😂 Jučer od jutra do navečer nisam stala. Odradila posao,išla po poklone i zadnji špeceraj,kuhala ručak,došla frendica,pa prošetala s drugom i rješavale njene ljubavne probleme i još kao šećer na kraju radila paštetu od tune i stracitella kolač😂 Neću ni pričati kakva sam bila nakon svega. Ali zato danas laganini. Ja sam svoje napravila,malo pospremim i to je to. Dragi radi bakalar na bijelo pa idemo do njegovog tate,a sutra nam njegova mama dolazi na ručak pa ne budemo sami. Do mojih nažalost ne možemo zbog propusnica😔
    Btw,odlučila sam malo pripazit što jedem(a jesam si i našla vrijeme😂) i u 2 dana imam vec skoro kilu manje,e nisam bila na dijeti. Onda možete samo zamislit kaj sam sve trpala u sebe prije🙈.
    Nekako se nadam do sljedećeg pregleda ne dobit više od kile jer mi ih se stvaaarno ne sluša više. Umjesto da se veselim jer je pregled ok prošao,osjećam se ko 🐷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani