Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Girl1234
    24. Prosinac 2020. 08:35

Sretan Badnji dan cure! :) nemojte/nemojmo se previše naprezati danas... 😑

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• MissGraz
    24. Prosinac 2020. 08:57

Jutro cure! Na dobro vam dosao Badnji dan. ❤
    .
    Lonmi, a da izvadis jetrene za svaki slucaj? Cisto da si mirna. 🤔
    Ines, zeno, pa ti si stroj! Citam i divim ti se sto sve stignes i za sta sve imas snage.👏
    Emmie, blago ti se s kilima!! Ja sam dobila 10 do sad, ali nigdje mi se ne vide nego u trbuhu i grudima kao sto kaze Fancy. Visoka sam 165, a u trudnocu sam usla sa nekih 57. Ahhh, o kilima cu misliti poslje. 😆
    Grcevi - ja ih imam stalno zadnja dva tjedna. Neku noc sam imala tako jak grc u desnoj nozi da sam vrisnula, muz je dobio mini herc ja mislim. Inace ne pijem nista za to, maltretiram njega da me masira.. on se bavu profesionalno sportom i cijeli zivot ima grceve u nogama, pa tocno zna kako masirati da se to ublazi i olaksa.
    .
    Prijavljujem bol izmedju lopatica koja se "siri prema unutra", znaci, nije to bol u ledjima nego bas bol "unutra" sa te ledjne strane... najjaca je uglavnom pri izdisaju. Takodjer, bol u lijevoj strani vrata koja se spusta duz cijele lijeve ruke do prstiju. Te boli nisu prisutne stalno, ali se plasim da nisu mozda od tlaka. 😔
    Isto tako, bol u grudima, sijevanje/zarenje/pecenje... vrloooo neugodno, isto nije prisutno stalno, ali kad krene nije ugodno nikako... to mislim da je mlijeko, hormoni?
    .
    Tako da... Ruzice i ja se, uz sve to, osjecam kao da me tenk pregazio vise puta... 🙈 
    .
    Svima ugodan dan zelim... ❤ Mi danas putujemo svojima, presretna sam!! 

pupetta
    24. Prosinac 2020. 08:57

Dobro vam jutro, drage trudnice! 
    Zelim vam divan dan, nadam se da cete ga uspjeti provesti barem u najuzem krugu obitelji. Odmorite se i uzivajte ❤

Baby P 03/21 💙

mom_of_4
    24. Prosinac 2020. 09:08

Na dobro Vam doslo Badnje jutro🙏🏻 Svima mnogo zdravlja srece ljubavi i mira zelim za blagdane.Uzivajte sa svojim najmilijima opustite se,mazite svoje stomacice i umjereno papajte 🤭😂🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

24. Prosinac 2020. 09:11

Dobro jutro cure! 
    Lussi, baš uživate, tako treba! Imamo isti ovaj book. Nisam baš redovita u ispunjavanju ali planiram sad od 1.mj., sad još radim pa sam zaokupljena time. Jako ti je lijepi ugođaj i bor, opustio me samo pogled na fotku 
    MissGraz ja sam imala par puta bolove koje opisuješ dok nisam bila trudna. Obično se radilo o stresu i kad sam se opustila je prošlo. U tome pomaže magnezij također jer on opušta mišiće i smiruje. Probaj si skuhat neki čaj i chillat. Moguće je naravno i da se tijelo prilagođava i mijenja, ja sam od jučer primjetila da pliće dišem, a već sam pisala da je trbuh dobio 4cm u promjeru u tjedan dana. Vjerojatno me negdje pritisnulo u plućima više nego do sad. Nije da nemam zraka samo je disanje brže i pliće. Guglala, normalno, nema panike.
    Mi smo danas bogatiji za jedno prekrasno biće, frendica rodila djevojčicu :) Sad sam prvi put u životu slala brzojav. Je starinski ali nek se nađe, kojom drugom prilikom bi to inače slala.. Poslala sam fotkicu i ruže, to se sve u kompletu može online, platila s diners, bilo riješeno za par min. 
    Muž i ja danas radimo skraćeno i veselimo se baš. Ova teška godina se bliži kraju i sad kad gledam unatrag, bila mi je jedna od najboljih u životu, ako ne i najbolja (ako maknemo stres oko kredita, kupnje stana što se poklopilo s lockdownom i potresom  i očaj oko rintanja u stanu i besparice te drame oko majstora). Sve se isplatilo.

Bubica1
    24. Prosinac 2020. 09:28

Dobro jutro svima! 😘😊
    Danas ni dragi ni ja ne radimo pa smo malo duže spavali i baš nam je pasalo. A puno sam si posla zadala danas, moram još pitu od sira napraviti, francusku, očistit kupaonu i prašinu obrisati i onda još borića okititi. Al sve ćemo to laganini, pustit ćemo si božićne pjesmice i uživati. ☺️
    Želim vam da ovaj dan lijepo provedete, u krugu obitelji, sa čim manje trudničkih tegoba. 😊😘❤️

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• thera
    24. Prosinac 2020. 09:32

Jutro svima,želim vam lijep badnji dan😊 Da Božić dočekate opušteno,bez stresa. Ja sam jučer odradila zadnji dan i još nisam svjesna toga😊 Valjda budem kroz par dana kad se više neću morat buditi ujutro  barem😂 Jučer od jutra do navečer nisam stala. Odradila posao,išla po poklone i zadnji špeceraj,kuhala ručak,došla frendica,pa prošetala s drugom i rješavale njene ljubavne probleme i još kao šećer na kraju radila paštetu od tune i stracitella kolač😂 Neću ni pričati kakva sam bila nakon svega. Ali zato danas laganini. Ja sam svoje napravila,malo pospremim i to je to. Dragi radi bakalar na bijelo pa idemo do njegovog tate,a sutra nam njegova mama dolazi na ručak pa ne budemo sami. Do mojih nažalost ne možemo zbog propusnica😔
    Btw,odlučila sam malo pripazit što jedem(a jesam si i našla vrijeme😂) i u 2 dana imam vec skoro kilu manje,e nisam bila na dijeti. Onda možete samo zamislit kaj sam sve trpala u sebe prije🙈.
    Nekako se nadam do sljedećeg pregleda ne dobit više od kile jer mi ih se stvaaarno ne sluša više. Umjesto da se veselim jer je pregled ok prošao,osjećam se ko 🐷

• MissGraz
    24. Prosinac 2020. 09:43

NevaEva

Dobro jutro cure!Lussi, baš uživate, tako treba! Imamo isti ovaj book. Nisam baš redovita u ispunjavanju ali planiram sad od 1.mj., sad još radim pa sam zaokupljena time. Jako ti je lijepi ugođaj i bor, opustio me samo pogled na fotkuMissGraz ja sam imala par puta bolove koje opisuješ dok nisam bila trudna. Obično se radilo o stresu i kad sam se opustila je prošlo. U tome pomaže magnezij također jer on opušta mišiće i smiruje. Probaj si skuhat neki čaj i chillat. Moguće je naravno i da se tijelo prilagođava i mijenja, ja sam od jučer primjetila da pliće dišem, a već sam pisala da je trbuh dobio 4cm u promjeru u tjedan dana. Vjerojatno me negdje pritisnulo u plućima više nego do sad. Nije da nemam zraka samo je disanje brže i pliće. Guglala, normalno, nema panike.
    Mi smo danas bogatiji za jedno prekrasno biće, frendica rodila djevojčicu :) Sad sam prvi put u životu slala brzojav. Je starinski ali nek se nađe, kojom drugom prilikom bi to inače slala.. Poslala sam fotkicu i ruže, to se sve u kompletu može online, platila s diners, bilo riješeno za par min.
    Muž i ja danas radimo skraćeno i veselimo se baš. Ova teška godina se bliži kraju i sad kad gledam unatrag, bila mi je jedna od najboljih u životu, ako ne i najbolja (ako maknemo stres oko kredita, kupnje stana što se poklopilo s lockdownom i potresom i očaj oko rintanja u stanu i besparice te drame oko majstora). Sve se isplatilo.

Ima smisla NevaEva. Bila sam pod nekim stresom i tuzna malo zadnjih dana, mozda je to - to. Strah me tog tlaka, pa uvijek mislim ajme evo ga, skocio je... svakako mi treba malo chillanja. 🙂 tnx 

Emmie
    24. Prosinac 2020. 09:47

Dobro jutro svima! Želim vam sretan Badnji Dan!💗
    MissGraz…moje kile ne idu nikud. To je zato što sada jedem jer moram, ne zato što uživam u hrani. Baš mi je dosadila ova dijeta! 😆😆😆

• MissGraz
    24. Prosinac 2020. 09:47

Newborn program… Zna neko nesto o tome? Citam iskustva mama da ih je spasilo sa spavanjem i ritmom bebica. Znam da je moja nevjesta koristila neke metode iz tog programa, ali ga nije kupovala, netko joj je prepricao ja mislim... i svo troje djece od prvog dana spava cijelu noc... koja muzika za zivot. 😆 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.