Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    16. Prosinac 2020. 17:42

Ajme cure, ja kad vidim da su neke od vas koje su u mojim tjednima(za 2 dana ulazim u 28) već opeglale robicu, a ja nemam niti jedan komad još osjećam se kao izgubljne slučaj!
    Pa nije li to malo prerano još!?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

zabica
    16. Prosinac 2020. 17:49

ružica

Ajme cure, ja kad vidim da su neke od vas koje su u mojim tjednima(za 2 dana ulazim u 28) već opeglale robicu, a ja nemam niti jedan komad još osjećam se kao izgubljne slučaj!

Ružice ja sam 28+6, na poslu mi se najavilo puno toga za u sijecnju (neplanirano) pa tada nikako necu moci, cak ni redovni trudnicki necu uzimati 20.01. nego tek od 01.02., a i ova korona me pozurila jer sam ranije isla dokupiti sto mi je jos trebalo, a ne zelim bas u blagdanske dane to sve raditi, krajem veljace ce me naruciti na porod, a zelim taj zadnji mjesec vise odmarati i uzivati pred sam porod.. tako da je to sve individualno..

Bubica1
    16. Prosinac 2020. 17:53

ružica

Ružice, i mene hvata panika kad ih čitam, isto imam nešto robice i nešto za sebe za bolnicu kupljeno. Ostalo ništa. Još uvijek radim i onda kad dođem popodne doma, napapam se i na odmaranje. Za pranje i peglanje mi se još nekako čini rano, imam još tri mjeseca do poroda.
    NevaEva, ne bi ti preporučila da šalješ pakete poštom. Moj dragi je poslao paket još 03.12., a tek je danas stiglo na odredište. A pazi, relacija je Varaždin - Velika Gorica, znači sat vremena inače. Imaju manjka ljudi i sve im je u banani trenutno. Evo čisto da znaš da možda i nije realno da im to stigne do Božića.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

pupetta
    16. Prosinac 2020. 18:21

Evo moji prvi ovogodisnji bozicni keksici spremni, cijela kuca mirise  https://ibb.co/j8msdRP
    Inace uvijek radim cokoladne raspucance i neki dan sam naletjela na recept od medenjak raspucanaca pa sam ih sad prvi put isprobala. Evo recept ako nekog zanima 
    https://gastro.24sata.hr/kolumne/najbolja-kombinacija-raspucanaca-i-medenjaka-22321?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=22321&utm_campaign=Gastro+Facebook+status

Baby P 03/21 💙

pupetta
    16. Prosinac 2020. 18:26

Nesto zafrkava stranica za postavljanje slika, a bas sam se potrudila napraviti lijepu bozicnu fotku da vas namamim da se ne debljam samo ja 

Baby P 03/21 💙

Jagodica125
    16. Prosinac 2020. 18:52

Bozicni kolaci u koroni - mi sljedeci tjedan izlazimo iz izolacije, jos nas tu i tamo šupi kasalj, umor (glavno da nitko ne kuri, ako zakuri, skidanje, luftanje, oblozi dok se ne vrati sve u normalu) nedostatak mirisa, okusa, nosi curi/kasalj pa je moj tata rekao da bude u Lidlu kupio kolacice jer smo svi ukomirani, mama danas opet zakurila, rez je boli,  potrudit cu se ja barem one ful jednostavne ispeci 🤗 inace je na repertoaru: mađarica, breskvice, bijela pita, špicbuble, cimet zvijezdice, london stangice, vanilij kiflice... a kad se ja cure moje sjetim kojo sam ja bila Grinch prosle godine 👿 islo mi sve bozicno na zivce, onaj Advent mi je bio mucenje, a sad mi se place na pomisao da cemo uz Napolitanke provest Bozic😭 koliko sam bila nezahvalna, Boze te sacuvaj🤦‍♀️
    .
    Radovi - mi se sutra cujemo sa likom koji nam je poslao dosta dobru ponudu, ako se odlucimobza njega, mogao bi pocet radit sredinom 1. mjeseca. Kaze da bi radovi trajali cca 3 tjedna. Drzite nam fige da napokon krenemo 🤞
    .
    Bebolino je danas miran. Tu i tamo koji kuc-kuc, izmoreb valjda od jucerasnjeg soua🤗👶💙

• MissKitty
    16. Prosinac 2020. 20:11

Za one koji se sekiraju oko robice, ja sam u 33. tjednu, tek dobila nešto robice, nisam oprala ni popeglala, čekam novu veš mašinu, nadam se da vam je sad lakše 😉 možda je mali offtopic, samo me zanima ima li itko doma kućnu micu macu koja ne izlazi van, a da ujedno i ceka bebu? Cijela familija s obje strane nam pije krv zbog iste pa me samo zanimalo jesmo li usamljeni slučaj? 😂

vikica1810@gmail.com

nikac
    16. Prosinac 2020. 20:29

NevaEva

Ja ih ni ne spljoštim. Gotovi su za 7 min pa ćeš vidjet, ako ti se čine preveliki, spljošti ih ili napraviš manje kuglice, možeš odmah u prvoj turi stavit pola spljoštnih, pola ne, pa vidiš kak ti se više sviđaju. :) Ja obično pripremim 2 lima i dok se jedni peku, na druge stavljam kuglice i tak dok se ne ispeče cijelo tijesto. Nabrijala sam se na francusku sad.. jao..

Hvalaaa puno na odlicnom receptu 🙏👍😃 sve je bas tako kako si napisala. Sa prvim plehom sam malo isprobavala, stisla ih da budu nizi i pekla dodatne 2 minute ali nema potrebe za svime time. Drugi sam radila manje kuglice, bez stiskanja, i pekla 7 minuta, savrsenstvo 😃
    https://ibb.co/4RJzPZC

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

nikac
    16. Prosinac 2020. 20:43

Mislim da nesto steka ona stranica za uploadanje fotki jer ne otvara ni moju, a vidim ni od drugih cura koje su prije stavljale... 

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

Ines
    16. Prosinac 2020. 20:54

Hej hej, evo da napokon javim novosti sa pregleda, bila sam u 8h, ali sam jos isla u nabavku u ljekarnoj sve sto mi je trebalo, svratila do DM-a po par sitnica sto nisam uzela u pon i takoc. Uglavnom curka je aktivna bas bas i teska 1,447kg odgovara velicinom tjednima i sve je super, pokusavale smo ulovit bozicnu slikicu za tatu, ali nije se dala pa smo na kraju uspjele dobit samo nosic i usta odozdo 😜 gledala me danas i prstima i rekla je da sam zatvorena, ali uloziva za vrh prsta, cini mi se da tako pise na nalazu. Pa sam dobila utrogestan po dvije navecer kao preventivu, posto je beba stalno glavicom dosta nisko kod prepone, a i cerviks je skracen jos od 21tj, pa se pazimo..nisam na strogom mirovanju, kuci smijem radi najosnovnije, ali ovako nema bespotrebnog hodanja, ciscenja, nosenja drva i tako to.

Cestitke Emen9 na urednom pregledu 🤗

Zabica - predivne ste 🥰 hahha pa iskreno kao da se i poznajemo 😊 Lomni je stavila dobru slikicu za tus, samo sto ja nisam stavljala ovu gornju trakicu..samo donju, i po njoj bi iscrtala ostatak tusa, isto kao i sto je netko napisao polako podebljavam liniju onoliko koliko zelim da mi tus bude debel 👍 ali ako hoces mogu stavit video po kojem sam ja najbrze naucila -
    https://youtu.be/3MGLpbl3-e4

Curama koje su usle u 6 mj cestitke 😁

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI