Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    26. Ožujak 2018. 14:14

Idalje mi je smiješno, Sarita na skuteru ehhehee a ona meni sva neka nježna i nikako nije za skutera <3
    Joj ja bih sve to pojela ali muka mi je od pomisli kako će mi biti poslije :(
    Mene čeka ručaaaaaaaaaak danas nja nja njaaaaaaaaaa 
    Yra piše ti 15 days ago 
    Minja ni ja ne bih spavala od uzbuđenja sigurnooo :D 
    Honey kakve su to provokacije sa slikama i pizzama jooooooooj jooooooooj :D a tek pivooo ?? hmmmmmmmmmm

Mama mia
    26. Ožujak 2018. 15:03

Minja_03

Draga Honey nema spavanja već par dana a sutra na noć pogotovo hahaha.. A Sarita moja istina u potpunositi što kažeš ništa cure sutra ako nađete 100 komentara i mojih postova nemojte mi zamjeriti ahah

Pozdrav cure. Minja zelim ti svu srecu. Jos malo i drzati ces u rukama svoga sina. 😍... Meni je ostalo jos 15 dana i sve me vise strah. 😂😂😂😂

26. Ožujak 2018. 15:11

Samo da vas u prolazu pozdravim, sve neke sitnice obavljam i rjesavam ovih dana, nista konkretno a ne stajem posteno. 
    Nadam se da ste sve dobro, tu i tamo bacim oko na forum al moram priznat da sam dosta preskocila. 

Frajla
    26. Ožujak 2018. 15:27

Minja puno srece tebi i Gabiju sutra.
    Ja sma bas u banani zadnjih dana, snasle me razne trudnicke tegobe.... 

Katuska99
    26. Ožujak 2018. 15:42

Hahah sarita na skuteru, ona vozi i iza torba za bolnicu, muz ne stane🤣 

26. Ožujak 2018. 15:50

Katuska99

😂😂😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    26. Ožujak 2018. 16:21

Katuska99

E na ovo sam i ja oplakala 😂😂 
    Drago mi je da vas moja muka veseli. 
    A ja sad ode u Manu vidjeti što ima od baby odjeće jer je na sniženju. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Princezica
    26. Ožujak 2018. 16:45

Hvala  na odg. Ici cu potrazit malo unatrag :)

Kikaa12345678
    26. Ožujak 2018. 18:41

Evo da se nadovezem za niski trbuh,upravo sam stigla od dok i trbuh mi je nisko a beba se spustila skroz nisko i okrenuta bas za porodjaj glavicom dolje pa su mi rekli da budem u pripravnosti...neugodno je da i tesko se krecem...iduci tj sam i ja u terminu....Mene zanima kakvo je vase iskustvo sa zadnjim pregledom kod ginek.?danas mi je zadnji bio i jako neugodan gledo je koliko sam otvorena i bio je bas grub...sto me razljutilo...

Kikaa12345678
    26. Ožujak 2018. 18:45

Minja sretno!!🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.