Idalje mi je smiješno, Sarita na skuteru ehhehee a ona meni sva neka nježna i nikako nije za skutera <3
Joj ja bih sve to pojela ali muka mi je od pomisli kako će mi biti poslije :(
Mene čeka ručaaaaaaaaaak danas nja nja njaaaaaaaaaa
Yra piše ti 15 days ago
Minja ni ja ne bih spavala od uzbuđenja sigurnooo :D
Honey kakve su to provokacije sa slikama i pizzama jooooooooj jooooooooj :D a tek pivooo ?? hmmmmmmmmmm
Draga Honey nema spavanja već par dana a sutra na noć pogotovo hahaha.. A Sarita moja istina u potpunositi što kažeš ništa cure sutra ako nađete 100 komentara i mojih postova nemojte mi zamjeriti ahah
Pozdrav cure. Minja zelim ti svu srecu. Jos malo i drzati ces u rukama svoga sina. 😍... Meni je ostalo jos 15 dana i sve me vise strah. 😂😂😂😂
Samo da vas u prolazu pozdravim, sve neke sitnice obavljam i rjesavam ovih dana, nista konkretno a ne stajem posteno.
Nadam se da ste sve dobro, tu i tamo bacim oko na forum al moram priznat da sam dosta preskocila.
Minja puno srece tebi i Gabiju sutra.
Ja sma bas u banani zadnjih dana, snasle me razne trudnicke tegobe....
Hahah sarita na skuteru, ona vozi i iza torba za bolnicu, muz ne stane🤣
😂😂😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
E na ovo sam i ja oplakala 😂😂
Drago mi je da vas moja muka veseli.
A ja sad ode u Manu vidjeti što ima od baby odjeće jer je na sniženju.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Evo da se nadovezem za niski trbuh,upravo sam stigla od dok i trbuh mi je nisko a beba se spustila skroz nisko i okrenuta bas za porodjaj glavicom dolje pa su mi rekli da budem u pripravnosti...neugodno je da i tesko se krecem...iduci tj sam i ja u terminu....Mene zanima kakvo je vase iskustvo sa zadnjim pregledom kod ginek.?danas mi je zadnji bio i jako neugodan gledo je koliko sam otvorena i bio je bas grub...sto me razljutilo...
Sortiraj odgovore
Najstariji