Prolaps mjehura nakon poroda, pucanje rodnice, dug oporavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vodolija22

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Ima li iko iskustva s ovim. Imala sam jako puno savova unutra i beba je legla na mjehur 2 sesmice prije poroda. Valjda je sve to doprinjelo prolapsu. Trwbam ici na fizikalnu za par sedmica. Ginekolog se ne brine, kao povuci ce se. Imam 38 godina. Mogu sad reci da sam znala isla bih na carski. Naivnost. Posljedice prirodnog poroda su najgore u mom zivotu. Psihicke posljedice su ogromne. Sama swbi izgledam kao nakaza dole i nista mi dole ne izgleda kao prije. Takodjer stidne usne su mi duplo vise razvucene … 40 dana nakon poroda jos ne mogu sjediti. Unutra me sve pece i zulja. Imala sam ruptiru, kojeg stepena ne znam. Znam da je doktorica rekla da imam “jako puno savova” nije mi htjela reci koliko. Trenutno ne mislim da cu ikad vise imati seks ali makar da se mjehur hice na mjesto vratiti. Iskustva, savjeti. Hvala

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.