Problemi sa prebavom 😖

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    medija5
    24. Listopad 2020. 11:55

Zdravo evo ja sam se odlucila napraviti novu grupu jer me u svaku grupu salju u neku drugu, no nebitno imam bebu 3 ipo mj i ima probleme sa prebavom od kako smo se prestale dojiti morala sam joj pomagati tako da joj dam stapic za uho tako je onda prebavila,znam to nije rjesenja ali beba je bila nervozna i tako se navikla na taj nacin, doktorica nam je dala cepice dala sam joj isla je odma kakiti ali drugi dan opet nije isla sama ali je bila jako nervozna napinjalo ju je davala sam joj caj od kamilice sirup lectecon i opet nista dok navece nije opet dobili cepic i ujutru je kakila opet , danas opet nista jos uvijek dali imala neka mama savjet hvala vam puno❤️🎀

Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.