Problemi s grcevima i stolicom

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • rukomet5
    17. Ožujak 2020. 13:55

Imam bebu staru 2 tijedna i kako se ne moze najesti od moga mlijeka jer nikako mi nije nadoslo moram joj davati nadohranu.. Od nadohrane joj dajem Bebimil ali sinoc od 1 do 4 imala je grceve i nije imala stolicu do 12 sati... Ujutro od 6 do 1 opet problemi s pupom i uspije odspavati pola sata i onda bude jaka vika... U ljekarnoj su nam dali hippo caj od komoraca i rekli da smije to piti! Koliko caja smije joj se dati na dan i da li vi preporucavate neku drugu nadohranu? Imate li kakav savijet za grceve i problem s napuhnutim crijevina

Lavica27
    17. Ožujak 2020. 15:05

Rukomet kako mislis nije ti mlijeko nadoslo? Mozentinnadolaziti 1,2,3 ili 4 dana al kad dodje doslo je,ti cesto stavljas na dojku da beba navlaci mlijeka koliko joj treba. Ako ti jenskroz na AD'u onda valjda moze caj ali konzultirala binse sa pedijatricom. Prije bi kapi tipa Sab Simplex ili Espumisan nego caj. Nema veze sto do 12 nije imala stolicu,ništa alarmantno. Mozda Bebimil ne odgovara. Pitaj u ljekarni za neku anti colic varijantu AD-a.

• rukomet5
    17. Ožujak 2020. 15:40

Jednostavan mlijeko od 1 navecer do 6 ujutro kad se opet probudila mi nije nadoslo i ona trazi jos... Zaspe na 20 min i probudi se trazi jesti
    I od 6 do sad dojke mi isto nisu pune da mpgu reci da ima mlijeka
    Dajemo joj bio gaia svako popodne oko 4 prije obroka, i to jutros od 6 do 1 se nije smirila od grceva i problema s pupom... Zaspe na 20 min i onda se jadna skvrci od boli i placa

• Zarica
    18. Ožujak 2020. 08:43

Samo ti nju stavljaj na prsa na svako kme. I ak za 20 min trazi jos ponovo je stavi da sise. Ja sam prva tri tjedna samo dojila konstantno dok se nije sve ustabililo. Al doslovce po cijele dane smo samo dojili kak je gospodin zatrazio. Grcevi se dogadjaju i to strasno izgleda, ali nazalost ne mozes nista osim cekati da joj se probava navikne. S vremenom ce se oni smanjiti. Caj od komoraca smo mi isto pili kada je mali imao proljev, mi smo skroz na prsima. Konzultiraj se s pedicom u vezi njega.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.