Nema na cemu,bude to sve ok!!
Uzivajte i ako sto jos bude trebalo,tu sam😉😊
Pozdrav. Je li moguće da smo u skoku? Odbija krutu hranu ali bi zato non stop bila na sisi. Mislim da zubi ne idu van. Imamo godinu dana. Hvala
Drage Mame, beba ima 20 dana i krasno siše dok mlijeko ide jakim intenzitetom, dakle kojih 5-10 min maksimalno, uzme lijepo bradavicu i bezbolno, ali čim se protok malo smanji ona počne gristi i naravno onda ni mlijeko ne ide kako treba a i ne moram ni govoriti kako boli.. Je li koja to prošla, imate li savjet jer želim još dosta dugo dojiti, ali ovo je stvarno teško jer vidim da nam dobro ide, samo zašto počne s tim grickanjem, kako da ju odviknem od toga?
Pozdrav mame, dakle beba za par dana puno 3mj i do sad smo iako na šeširiće ali smo uspijevali dojit i sve je išlo dobro, dobiva je na težini do kontrole prije tri dana. Naručila nas je dr na kontrolu jer po njoj nije dovoljno diza glavicu i na toj kontroli je ima porast težine ta 1100g u misec dana a sad u petak nakon 2ipo tjedna samo 100g. Ne znam u čemu je problem, di je pošlo po krivo uglavnom rekla je da ga nakon 20-30min odoja nadohranim. Ja bi onda radije izdojila pa dala svoje nego ad, cak ni ne prihvaća ad na bočicu al moje da. Kako da iskombiniram dojenje i bočicu sa izdojenim mlikom da dobije količinu koja mu je potrebna, da se najede jer hranjenje i dalje traje dosta dosta dugo a on stalno stavlja šakicu u ustima iako mu ja stalno nudim i dajem da jede
Bebe rastu u skokovima. Moguće je da baš u tom periodu nije napredovao jednostavno zato što je napredovao prije i napredovat će opet kad uđe u skok. Ja bi na tvom mjestu nastavila dojiti ako je do sada sve išlo dobro i ako ima dobar hvat pa dovoljno popapa. A i ti sama kažeš da vidiš da je sve u redu s proizvodnjom mlijeka. Jedino bi ga možda nastojala za svaki slučaj dojiti što češće. Osim toga, vaganje dosta ovisi i o tome da li je pelena prazna ili puna u tom trenutku. Tu se može skupiti 200-tinjak grama na malo mokru pelenu i to je to. Ako ti se sve čini ok, smatram da možeš nastaviti dojiti.
Drage Mame,
ovdje jedan pomalo zabrinuti tata. Da ne duljim puno supruga mi ima premalo mlijeka za dojenje a htjeli bi da nam sinćić bar par mjeseci dobiva majčino mlijeko radi imuniteta. Dali netko ima informaciju gdje bi se moglo doći do prirodnog majčinog mlijeka ili ako neka draga Mama ima viška bili bi vam jako zahvalni! Naravno spremni smo i platiti. Nebih nikako htio uvrijediti nikog ali bih dao prednost dobrim Mamama koje se zdravije hrane.
Mail: mobbox (at) gmail.com
Hvala Vam puno svima!
& touchdown
Tata, nekom sam vec pisala sa slicnom idejom. Majcino je mlijeko prilagodjeno specificnim potrebama novorodjenceta odnosno dojenceta prema dobi. Tako da posudjivanje ne ide samo tako. Mlijeka ce biti sve vise sto ce vise cicati... Ja nisam imala mlijeka uopce 6 dana, pa smo uspjeli. Samo treba biti uporan ukoliko to zelite. Velike kolicine vode (iznad 3 litre dnevno), caj od piskavice i dovoljan unos hrane. Meni osobno pomaze i slatko... sretno.
Sortiraj odgovore
Najstariji