Mozda i je skok. Opet navlaci. Nebrini, imat ces mlijeka. Evo i moj stalno na sisi, cijelu noc i dan, vristi i jedino ga sisa smiruje
jel ima koja iskustav sa osjećajem pecaknja i bockanja u cicama kao 1000 iglica.. znači mali pojede normalno, i jedno 20 min pola sata kasnije nadođe mi mlijeko i curi polagano, vidim kada maknem jastučić, kap po kap uz taj osjećaj pikanja.. bilo i sa P tako ali ne tako jako.. kaj to je...
url=https://lilypie.com]
Nema frke draga! Bolje da pitaš nego da se mučiš i razmišljaš, zato smo tuJa sam rodila u zimi, kad sam izašla van meni su se doslovce cice smrzle od tog naviranja, imala sam osjećaj da mi kroz vene bukti van prema bradavici, kad je hladno još se jače to osjeti, znala sam se tako jako stisnuti ko da mi neko para cice!
mozda sam malo promasila temu al neznan di pitam...dakle imam malu bebicu od 2ipo mjeseca od rođenja je sisala svaku 3,4 sata,mozda je samo jednu dvi noci trazila svaku dva sata. vec sa mjesec dana je znala u komadu mi po noci odspavat po 5,6 sati. kada bi cicala to bi prije trajalo po pola sata a sada je to svega 10minuta i onda nema sanse da priđe blizu cici samo trazi dudu. sta se tice napredovanja prvi mjesec je bila super imala je 5100,a rođena sa 4020, al je na drugoj kontroli sa dva mjeseca dobila svega 600g,sada je na 5700 i sve krace cica,ja je prisiljavam svaku 4 sata al ona nece pa nece,samo hoce okolo zujat i gledat... neznan kako da je animiram da vise sisa jer me strah da nebi opet malo dobila na kilazi pa da moramo setat po bolnici
Ništa se neće desiti, ne brini, dijete koje odmiće cicu, zuji okolo, nervozira, vjerojatno je pred skok u razvoju. Sad će me svi gledat čudno, al ovaj sa tri mjeseca se najviše osjeti, mi smo u to vrijeme bile u bolnici, ona se micala, sve joj je bilo bitno, samo cica ne, a vrištala je, ja joj opet dajem, ona se vrpolji i tako u nedogled, dok nije prošlo 3 mjeseca.
600g nije malo, ne trebaš se brinuti, to je normalni prirast, ne može dobivati svaki mjesec po kilu. Moj savjet ti je da probaš izbaciti dudu što više možeš jer on ako imaju dudu, nju nacicavaju, umore se od tog žvakanja i ne da im se cicati. Ako negoduje daj joj cicu, a ništa se neće desiti i ako par sati ne jede, vjeruj mi izgladnit će se pa će itekako popapati, samo onda probaj dudu što manje.
Bjap, niš se ne brini kako si i ovo izdržala tako ćeš i tri mjeseca. Samo se nemoj puno nervozirati, moraš piti puno tekučine i doći će mlijeko opet kao i kod ovih. Meni osobno je taj bio najteži i trajao je punih i teških pet dana, imuzla je iz mene dvije kile živaca a bradavice su mi bile ko vješalice!Nama je bilo koma, puno je nacicavala, još uz sve to smo u bile u bolnici i mislim da je i zbog toga bilo i tako teško.
Imala sam osjećaja da nema ni kapljice, da sam umalo rekla sestri dajte joj taj AD pa neka sve ide k vragu. Ali ona mi je cimerica rekla daj se smiri, pij puno puno tekućine i tako je bilo i ujutro su me moje cike obradovale. Bila je teška situacija, jer sam mogla isključivo biti u bolnici uz nju jedino ako sam dojila, ako je na ad onda ništa samo posjete.
Ja vjerujem u tebe i ako si sve dobro odradila do sad, a vidiš da jesi, tako ćeš i onda kada bude imao tri mjeseca, a s obzirom da je na cici non stop možda budeš opet te sreće da ga ne osjetiš!
Sortiraj odgovore
Najstariji