Problemi kod dojenja i poticanje stvaranja mlijeka

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mujgica
    02. Ožujak 2021. 21:54

Pozdrav mamasite!!!
    Nova sam ovdje pa bi htijela sa vama podijeliti svoje poteskoce i cuti vasa misljenja i savjete. Curka ce mi za par dana navrsiti 3 mjeseca i dojena je beba,no u zadnjih 2 tjedna ne jede kako bi trebala. Po noci je super,budi se jednom za papanje i ponovo zaspi. Kroz dan muku mucimo sa hranjenjem. Cica tako dugo dok sama ne izbaci cicu van(5-10min),onda ju podignem da podrigne i dalje vise ne zeli cicati nego okrene glavicu na drugu stranu. Sto ja vise nudim cicu to je ona nervoznija i pocinje plakati. Znaci spava u turama po 15-30min,prakticki jede svakih 1h. E sad da li tako malo cica  sto cesce papa??? Pocela sam joj davati AD jer me strah da je gladna. Neki puta pojede od 90-120ml,ponekad 10ml a neki puta ne zeli nista. Samo se navecer nakon kupanja i prije spavanja posteno najede,a kroz dan tek toliko da pocica. 🤔🤔🤔
    I imam jos problem sa stvaranjem mlijeka. U desnoj dojci od samog pocetka imam vise mlijeka i osjecam strujanje kad mlijeko nadolazi. U lijevoj dojci to nisam do sad uopce osjetila i imam manje mlijeka. Kod svakog podoja dajem drugu cicu,znaci nije da non stop cica samo na desnoj cici. Od samog pocetka pijem caj za dojilje.  Kako da potaknem da se stvara vise mlijeka u lijevoj dojci???

Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.