Problem s menstruacijom

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • minaaaa
    17. Siječanj 2026. 22:28

Cao zene, morala sam otvoriti temu jer da ne pisem po drugim temama, nadam se da cete mi pomoci

Imam problem s dugotrajnim krvarenjem. Krvarenje traje oko 20 dana, isprekidano – čas smeđi iscjedak, čas svježa crvena krv. Počelo je kao tamna, zgrušana krv, zatim se pojavljivala crvena krv, pa bi stajalo i opet kretalo.
    Više puta se desilo da nakon spolnog odnosa krene krvarenje, ponekad i obilnije, a poslije prelazi u smeđi iscjedak ili stane.
     testovi su 2 puta bili negativni i nisam vise radila, bolove i nemam.
    Krvarenje se ne uspije potpuno smiriti, posebno jer se često ponovo javi nakon odnosa.
    Zabrinuta sam zbog trajanja jer se ovo nikad nije desavalo
    Sta vi kazete, jel postoji ikakva sansa za trudnocu??

Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI